Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY w RYBNIKU - wiecej info w 1 poście

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

nie jestem zapalonym technomułem ale ten utworek mi sie podoba :>

DJ KOT - Netia Full

ja Cię proszę :sick3: co za chłam z rana zapodajesz,a ten ambitny tekst :polew: ty tylko takich rzeczy słuchasz :?: :gwizdanie: :wink4:
  • Odpowiedzi 42,7 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
  • Autor
ty tylko takich rzeczy słuchasz :?:

nie. jeszcze Fasolki i Arke Noego :kox:

Opublikowano
:co::nabijasie:
Opublikowano
  • Autor

H4mm3R to jest fotka ktora znalazlem w necie jakis rok temu, podobna do mojej :?: :>

1606aaacdba640dcmed.jpg

Opublikowano
:slina: :slina: :slina:
Opublikowano
:bry::hi:
Opublikowano
:siema:
Opublikowano

:hi:[br]Dopisany: 11 Grudzień 2010, 11:50_________________________________________________

H4mm3R to jest fotka ktora znalazlem w necie jakis rok temu, podobna do mojej :?: :>

1606aaacdba640dcmed.jpg

może nie jestem trendi na tyle żeby zostać tap madl ale Twoja mi się dużo bardziej podoba od tej ze zdjęcia :wink4:

Opublikowano
:hi:
Opublikowano

:hi:

witam szanownych kolegow klubowiczow :) mam taki problem od dwoch dni nie moge dostac sie do auta od strony kierowcy.normalnie otwieram autko z pilota i wszystkie drzwi mi sie otwieraja ale jak ciagne za klamke od strony kierowcy to sie nie otwieraja natomiast wszystkie inne tak i musze otworzyc od srodka te drzwi (od kierowcy) i tak sie dzieje zawsze rano bo po poludniu jak wracam z pracy to juz jest dobrze ale przeciez nie ma takich duzych mrozow.Czy umieli byscie mi pomoc?? :notworthy: :notworthy: :notworthy:

Tak ,nie myj furki na noc :gwizdanie: :cool1:,też tak zrobiłem i dwa dni otwierałem od strony pasażera .

ty tylko takich rzeczy słuchasz :?:

nie. jeszcze Fasolki i Arke Noego :kox:

Ja też zawsze do porannej kawusi z żonką

:polew: :polew: :polew:

:nabijasie: :nabijasie: :nabijasie:

1606aaacdba640dcmed.jpg

Toż to ,to samo co my A-rek mamy tylko z glebą i brzydszą felgą :cool1::wink4:.

Opublikowano

1606aaacdba640dcmed.jpg

Wszystko cacy ale fela zj**@na :sick3: :sick3: :sick3:

[br]Dopisany: 11 Grudzień 2010, 12:18_________________________________________________

Robert u ciebie sa dobre warunki na takie zabawy :naughty:

No kulgi na tej drodze koło mnie często i gęsto się przewijają :wink4:

[br]Dopisany: 11 Grudzień 2010, 12:19_________________________________________________A to coś specjalnie dla Andrew'a :

http://www.youtube.com/watch?v=3_8LGRRTKT8#noexternalembed

Fasolki - Ogórek (1988 r.)

:kox:

Opublikowano
  • Autor
Toż to ,to samo co my A-rek mamy tylko z glebą i brzydszą felgą

to moze zabawimy sie :>

znajdz 3 roznice

bd8a0585c2352463med.jpg

660ddf1d2ac6d788med.jpg

ps: a mi sie ta felga podoba i moze taka zaloże jak znajde :rolleyes:

Opublikowano

:thumbdown: ... ale o gustach się nie dyskutuje :wink4:

Opublikowano
Toż to ,to samo co my A-rek mamy tylko z glebą i brzydszą felgą

to moze zabawimy sie :>

znajdz 3 roznice

bd8a0585c2352463med.jpg

660ddf1d2ac6d788med.jpg

jeździ do mnie Mercedes E klasa ta starsza okularnik na tych felach :P nie chcesz sie dogadać :naughty:

hmm mi również jakoś felgi typu pełnego nie przypadają do gustu...

ale podobać się ma właścicielowi :wink4:[br]Dopisany: 11 Grudzień 2010, 13:42_________________________________________________natknąłem sie na coś takiego:

a>

537927438.jpg

dscn0043cs4.jpg[br]Dopisany: 11 Grudzień 2010, 13:56_________________________________________________ciekawa ta felga :>[br]Dopisany: 11 Grudzień 2010, 13:57_________________________________________________002.jpg

227.jpg

chociaż w sumie nie wygląda to aż tak źle :)[br]Dopisany: 11 Grudzień 2010, 14:00_________________________________________________ale ta gwiazda by mnie wqr@#iała :decayed:[br]Dopisany: 11 Grudzień 2010, 14:00_________________________________________________albo coś takiego

039.jpg

jak grubo to grubo :decayed:[br]Dopisany: 11 Grudzień 2010, 14:01_________________________________________________ale mimo wszystko wolę klasyczne kształty

to jest kuźwa :kox:

4.jpg[br]Dopisany: 11 Grudzień 2010, 14:04_________________________________________________michbagsbetter.gif

idealne na... :gwizdanie:[br]Dopisany: 11 Grudzień 2010, 14:09_________________________________________________1967-Volvo-Amazon-600-hp-Interior-1280x960.jpg

:kox:[br]Dopisany: 11 Grudzień 2010, 14:13_________________________________________________es0904.jpg[br]Dopisany: 11 Grudzień 2010, 14:14_________________________________________________007.jpg

prawie jak paździoch od Sevesa może tym go sprowokuję żeby coś szkrobnął :gwizdanie:[br]Dopisany: 11 Grudzień 2010, 14:16_________________________________________________a osobiście preferuję coś na wzór czegoś takiego:

123.jpg

:kox: :kox: :kox:[br]Dopisany: 11 Grudzień 2010, 14:17_________________________________________________DSC_1200copy.jpg[br]Dopisany: 11 Grudzień 2010, 14:23_________________________________________________DSC_0919.jpg

przy tych pełnych felgach musi być min 20" wtedy mi się podobają :decayed:[br]Dopisany: 11 Grudzień 2010, 14:24_________________________________________________IMG_44410217.jpg

będziesz A-rek szedł w biały z nowymi felami :naughty: ???[br]Dopisany: 11 Grudzień 2010, 14:26_________________________________________________IMG_44430219.jpg

grrrrrrrrrubooo :kox:

Opublikowano

Ta pierwsza A6 jest miodzio :slina: :slina: :slina:

Opublikowano

3805318249_a177f86c7a_b.jpg[br]Dopisany: 11 Grudzień 2010, 14:36_________________________________________________IMG_1686.jpg

widziałem taką ostatnio w rybniku z tymże ta najnowszą generację :kox: w Focusie se stała :>[br]Dopisany: 11 Grudzień 2010, 14:39_________________________________________________IMG_4317.jpg

wymiata :naughty:

Opublikowano

moich dwóch kumpli ma A6 C6 ale jeszcze przed liftem który był w 2008r. :wink4::slina:

Opublikowano

IMG_1733.jpg[br]Dopisany: 11 Grudzień 2010, 14:49_________________________________________________IMG_1740.jpg

po przejściach :decayed:[br]Dopisany: 11 Grudzień 2010, 14:52_________________________________________________img6670j.jpg[br]Dopisany: 11 Grudzień 2010, 14:57_________________________________________________moontyres01.jpg

moontyres1.jpg

ktoś wymyślił receptę na polskie drogi :naughty: :naughty: :naughty:

Opublikowano
IMG_4317.jpg to jest auto z Poznania, obecnie chyba ma te felgi w kolorze czerwonym i czerwoną skóre w środku :cool1:
Opublikowano

moontyres01.jpg

moontyres1.jpg

ktoś wymyślił receptę na polskie drogi :naughty: :naughty: :naughty:

fajne kapcie :kox: