Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY w RYBNIKU - wiecej info w 1 poście

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dobry :hi: byłem dziś kapry kupić i załamka, jeden wariat kupował 25 kilo :shocked:

• Odpowiedzi 42,7 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Dobry :hi: byłem dziś kapry kupić i załamka, jeden wariat kupował 25 kilo :shocked:

:hi:

To już jest przesada :kox:

My też dzisiaj kupiliśmy

Opublikowano

to już jest przesada :kox:

My też dzisiaj kupiliśmy

będzie tego kapra cały miesiąc wpierdalał aż mu d*pą wyjdzie :decayed:[br]Dopisany: 22 Grudzień 2010, 11:00_________________________________________________a gdzie kupowałeś?
Opublikowano

Jakiś przepadzity :>

Opublikowano

a gdzie kupowałeś?

znaczy się moja pojechała kupić , ale jeszcze jej nie ma , z tego co wiem to zawsze kupuje na targu ryby ze Skoczowa :wink4:

My kupujemy zawsze trzy sztuki , jest tego trochę ponad 5 kg

Opublikowano

a gdzie kupowałeś?

znaczy się moja pojechała kupić , ale jeszcze jej nie ma , z tego co wiem to zawsze kupuje na targu ryby ze Skoczowa :wink4:

My kupujemy zawsze trzy sztuki , jest tego trochę ponad 5 kg

e to lipa kup sobie takie 2 po 2,5 kilo takie duże są najlepsze 1,5 kilowe są młode i mają niedobre mięso, zapytaj wędkarza albo tych co sprzedają, najlepsze rybki są w radziejowie koło Arka facet ma prywatny staw, 12 pln za kilo :good:[br]Dopisany: 22 Grudzień 2010, 11:10_________________________________________________wypiął mi się wężyk ze sprysków w bagażniku wszystko w piz*u zalane :wallbash: może być z tym w przyszłości problem ?
Opublikowano

e to lipa kup sobie takie 2 po 2,5 kilo takie duże są najlepsze 1,5 kilowe są młode i mają niedobre mięso, zapytaj wędkarza albo tych co sprzedają, najlepsze rybki są w radziejowie koło Arka facet ma prywatny staw, 12 pln za kilo :good:

Im starsza ryba tym gorsze mięso :cool1:

Mam kartę wędkarską (ale aktualnie nie jeżdżę na ryby bo nie mam czasu) i ... możesz mnie zapytać o zdanie jak chcesz :cool1:

Opublikowano

e to lipa kup sobie takie 2 po 2,5 kilo takie duże są najlepsze 1,5 kilowe są młode i mają niedobre mięso, zapytaj wędkarza albo tych co sprzedają, najlepsze rybki są w radziejowie koło Arka facet ma prywatny staw, 12 pln za kilo :good:

Mam kartę wędkarską (ale aktualnie nie jeżdżę na ryby bo nie mam czasu) i ... możesz mnie zapytać o zdanie jak chcesz :cool1:

Zgadzam się

Też jeżdżę na ryby i uważam że im młodsza (mniejsza) tym lepsze mięso

Opublikowano
:bry: z rana :>
Opublikowano

Mam kartę wędkarską (ale aktualnie nie jeżdżę na ryby bo nie mam czasu) i ... możesz mnie zapytać o zdanie jak chcesz

z tym się zgodzę ale ryba 2,5kg nie jest stara i właśnie taka ma najlepsze mięso,stara to może być 5-6kg :gwizdanie:
Opublikowano

Mam kartę wędkarską (ale aktualnie nie jeżdżę na ryby bo nie mam czasu) i ... możesz mnie zapytać o zdanie jak chcesz

z tym się zgodzę ale ryba 2,5kg nie jest stara i właśnie taka ma najlepsze mięso,stara to może być 5-6kg :gwizdanie:

Coś Ci się chyba pomyliło, im starsza tym ma większe ości i jest mniej zabawy z wybieraniem ości jak jesz, a nie że mięso lepsze :gwizdanie: :cool1:

Opublikowano
Opublikowano
Opublikowano

Coś Ci się chyba pomyliło, im starsza tym ma większe ości i jest mniej zabawy z wybieraniem ości jak jesz, a nie że mięso lepsze :gwizdanie: :cool1:

Ale mięso starej ryby nie dość że śmierdzi ( jest przesiąknięte mułem , szczególnie jeżeli chodzi o karpia ) , poza tym jest przetłuszczone i twarde , a 2.5 kg (ma co najmniej 3-4 lata jak nie więcej , oczywiście mam na myśli karpia żyjącego "na wolności" ) takiego da się jeszcze zjeść ale nie jest już najlepszy :wink4: , najlepszy jest taki który ma 1- 1.5 kg (około 30-35 cm)

Złowiłem kiedyś karpia 6.7 kg i zamiast go wypuścić z powrotem skusiłem się ze będzie kilka ładnych obiadków z niego ... nie dało się go już za bardzo jeść :sick3:

Tak dla ciekawostki dodam iż , mam brata który to dopiero jest zapalonym wędkarzem , każdą wolną chwilę spędza na rybach , jeździ w szczególności właśnie na karpia ( łowi głównie na kulki proteinowe , zanęca dane łowisko już kilka dni wcześniej , ale jak ktoś nie jeździ na ryby nie będzie wiedział o co chodzi ) , złowił już niejednego karpia powyżej 10 kg , największy miał ponad 15 kg , brat oczywiście wieksze sztuki wypuszcza z powrotem (ale najpierw zdjęcie) :wink4:

[br]Dopisany: 22 Grudzień 2010, 17:55_________________________________________________A tak już nie pisząc na temat ryb ...

http://www.joemonster.org/art/15883/Zlomowanie_nowej_Toyoty_Camry ;(

Opublikowano

Żal autka... ;( ale przyznam, że brzydkie miał te złoto-brązowawe elementy...

Dobrze że to nie A4 , bo bym się chyba pochlastał :wallbash:

Opublikowano

Żal autka... ;( ale przyznam, że brzydkie miał te złoto-brązowawe elementy...

Dobrze że to nie A4 , bo bym się chyba pochlastał :wallbash:

Racja... i jeszcze by kogoś z nas podejrzewali, że Ci w tym pomógł :gwizdanie:

Opublikowano
  • Autor
najlepsze rybki są w radziejowie koło Arka facet ma prywatny staw, 12 pln za kilo

chcialem o tym wspomniec :>

walczylismy z Blant'em ponad 3 godz z tym zawieszeniem i wstyd sie przyznac ale nadal usterka nie usunieta :wallbash: ale w najblizszym czasie ponownie sie za to lapiemy [br]Dopisany: 22 Grudzień 2010, 19:43_________________________________________________jeszcze tylko 163 dni i........ :kox:

Opublikowano

chcialem o tym wspomniec :>

I czemu nic nie powiedziałeś :?: :chytry:

jeszcze tylko 163 dni i........ :kox:

To do BT nie jedziecie :?:

Opublikowano
  • Autor
I czemu nic nie powiedziałeś

bo juz Andy o tym wspomnial :cool1:

To do BT nie jedziecie :?:

:no: