wiesiek3d Opublikowano 4 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2010 Zgagę mam jak ch** od browarów i grilla Na pewno nie od browarów tylko z grilla Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blant88 Opublikowano 4 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2010 słuszna uwaga co do tej tablicy rej. tongue4 da się zrobić no to czekam na duplikat Jutro Arek ci to podeśle zobaczę czy zrobię ogólnie to bo nie wiem czy się jutro wyrobie ale zrobić napewno to zrobię Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ROBERT Opublikowano 4 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2010 Na pewno nie od browarów tylko z grilla Od browarów też Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A-rek Opublikowano 4 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2010 Zgagę mam jak ch** od browarów i grilla Na pewno nie od browarów tylko z grilla czyli za malo wypiles Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszka82 Opublikowano 4 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2010 Zgagę mam jak ch** od browarów i grilla no pogoda dopisuje oby jak najdłużej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A-rek Opublikowano 4 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2010 słuszna uwaga co do tej tablicy rej. tongue4 da się zrobić no to czekam na duplikat Jutro Arek ci to podeśle zobaczę czy zrobię ogólnie to bo nie wiem czy się jutro wyrobie ale zrobić napewno to zrobię nie spieszy sie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ROBERT Opublikowano 4 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2010 no pogoda dopisuje oby jak najdłużej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiesiek3d Opublikowano 4 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2010 Od browarów też :cool1 W życiu, zaszkodzić może tylko jedzenie albo zapitka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario22 Opublikowano 4 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2010 Siema Panowie... A-rek Wiesz jak tam ekipa pojechała w kamieniu??? Chodzi mi o Clime i Chrisa???? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A-rek Opublikowano 5 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2010 Mario tak jak ci odpisalem na Katowickich Klima I miejsce, Sajmon najlepszy czas w elminacjach potem problemy, a Chris odpoczywa na wyspach :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario22 Opublikowano 5 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2010 Mario tak jak ci odpisalem na Katowickich Klima I miejsce, Sajmon najlepszy czas w elminacjach potem problemy, a Chris odpoczywa na wyspach :> No to spoko... Klima pewnie zadowolony ale z tego co słyszałem to konkurencja ponoc średnia... ważne że puchar zgarnoł a to się liczy... Gratki tam dla niego :good: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
decks88 Opublikowano 5 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2010 Jesli nic mi nie stanie na przeszkodzie przyjade sie zapoznac z klubowiczami jako ze ja nowy na forum i nowy uzytkownik a4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A-rek Opublikowano 6 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2010 Jesli nic mi nie stanie na przeszkodzie przyjade sie zapoznac z klubowiczami jako ze ja nowy na forum i nowy uzytkownik a4 zapraszamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blant88 Opublikowano 6 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2010 Jesli nic mi nie stanie na przeszkodzie przyjade sie zapoznac z klubowiczami jako ze ja nowy na forum i nowy uzytkownik a4 Wpadaj jak najbardziej :> PS. Arek tutaj masz poprawioną fotkę : Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A-rek Opublikowano 6 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2010 PS. Arek tutaj masz poprawioną fotkę juz zmienione panowie jak tam zyjecie :?: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ra.vi Opublikowano 6 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2010 hejka panowie jestem tu nowy, od paru dni dopiero mam a4. Czy któryś z was ma VAGa abym mógł podjechac i sprawdził by mi autko, bo mam wrażenie jakby po ostatnim tankowaniu troszke osłabła ;/ pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ROBERT Opublikowano 6 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2010 hejka panowie jestem tu nowy, od paru dni dopiero mam a4. Czy któryś z was ma VAGa abym mógł podjechac i sprawdził by mi autko, bo mam wrażenie jakby po ostatnim tankowaniu troszke osłabła ;/ pozdrawiam Podjedź na najbliższego spota, zapoznaj się z kolegami, ... - to najprostsza droga do rozwiązania twojej zagadki PS. Gdzie tankowałeś ? Zmień stację Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blant88 Opublikowano 6 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2010 hejka panowie jestem tu nowy, od paru dni dopiero mam a4. Czy któryś z was ma VAGa abym mógł podjechac i sprawdził by mi autko, bo mam wrażenie jakby po ostatnim tankowaniu troszke osłabła ;/ pozdrawiam A ile dajesz ? hyhy.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ROBERT Opublikowano 6 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2010 A ile dajesz ? hyhy.. Dokładnie Jak chcesz pomocy (nieodpłatnej) musisz się troszkę więcej wysilić, nie ma tak, że podjeżdżasz na spota albo do kogoś do domu i "za darmochę" ktoś VAGuje Ci auto a po Tobie "słuch zanika" i pojawiasz się dopiero wtedy jak znowu potrzebujesz pomocy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A-rek Opublikowano 7 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2010 hejka panowie jestem tu nowy, od paru dni dopiero mam a4. Czy któryś z was ma VAGa abym mógł podjechac i sprawdził by mi autko, bo mam wrażenie jakby po ostatnim tankowaniu troszke osłabła ;/ pozdrawiam nie licz na darmowe VAG'owanie na pierwszym spocie ale na spoty zapraszamy. co do twojego problemu.... gdzie tankowales :?: masz auto na pompowtryskach wiec musisz lac rope dobrej jakosci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi