Opublikowano 11 Stycznia 201115 l A co tam obudź go Padosz , a jak bydzie akurat po Natalii skokoł :gwizdanie: Lepiej nie budź bo bydym mieli przesrane
Opublikowano 11 Stycznia 201115 l Za dużo godzin zadzwoniłbym do Arka czy da radę zamówić tą "Sękatą" Jutro zadzwonię , z rana ,teraz to noc teraz i tak bez sensu, bo i tak przecież się już do Sękatej nie dodzwoni
Opublikowano 11 Stycznia 201115 l ,teraz to noc No a co dzwonić ? Chyba za późno , jeszcze go obudzę albo cuś
Opublikowano 11 Stycznia 201115 l nie obiecuj :gwizdanie: No właśnie , znowu przyjedziesz bez kierowcy To go H4mm3R zgarnie i odwiezie ,dobrze kojarzę ,że gdzieś blisko mieszkają :?:
Opublikowano 11 Stycznia 201115 l Za dużo godzin zadzwoniłbym do Arka czy da radę zamówić tą "Sękatą" Jutro zadzwonię , z rana ,teraz to noc No to Artur do mamuśki a nie na forum a już
Opublikowano 11 Stycznia 201115 l teraz i tak bez sensu, bo i tak przecież się już do Sękatej nie dodzwoni No ale by co pogodoł , co i jak ... przynajmniej beret by ściepoł ;(
Opublikowano 11 Stycznia 201115 l nie obiecuj :gwizdanie: owuNo właśnie , znowu przyjedziesz bez kierowcy zgadłeś ba wcale mnie nie będzie
Opublikowano 11 Stycznia 201115 l ,teraz to noc No a co dzwonić ? Chyba za późno , jeszcze go obudzę albo cuś Późno , niech skoko
Opublikowano 11 Stycznia 201115 l nie obiecuj :gwizdanie: No właśnie , znowu przyjedziesz bez kierowcy To go H4mm3R zgarnie i odwiezie ,dobrze kojarzę ,że gdzieś blisko mieszkają :?: Bad boi sie jeździć z Hammerem bo za szybko jeździ
Opublikowano 11 Stycznia 201115 l nie obiecuj :gwizdanie: No właśnie , znowu przyjedziesz bez kierowcy To go H4mm3R zgarnie i odwiezie ,dobrze kojarzę ,że gdzieś blisko mieszkają :?: słochej tego bałamonta co do piwa :sick3: to daleko zajdziesz :decayed:
Opublikowano 11 Stycznia 201115 l To go H4mm3R zgarnie i odwiezie ,dobrze kojarzę ,że gdzieś blisko mieszkają :?: No nie wiem czy nie będzie miał stracha z Tomkiem jechać :gwizdanie:
Opublikowano 11 Stycznia 201115 l nie obiecuj :gwizdanie: No właśnie , znowu przyjedziesz bez kierowcy To go H4mm3R zgarnie i odwiezie ,dobrze kojarzę ,że gdzieś blisko mieszkają :?: Bad boi sie jeździć z Hammerem bo za szybko jeździ gynau
Opublikowano 11 Stycznia 201115 l To go H4mm3R zgarnie i odwiezie ,dobrze kojarzę ,że gdzieś blisko mieszkają :?: No nie wiem czy nie będzie miał stracha z Tomkiem jechać :gwizdanie: Jak on serio tak szaleje, to i ja bym się bała
Opublikowano 11 Stycznia 201115 l słochej tego bałamonta co do piwa :sick3: to daleko zajdziesz :decayed: :polew: no właśnie , żyga do piwa i miałby z nim jechać
Opublikowano 11 Stycznia 201115 l To go H4mm3R zgarnie i odwiezie ,dobrze kojarzę ,że gdzieś blisko mieszkają :?: No nie wiem czy nie będzie miał stracha z Tomkiem jechać :gwizdanie: Jak on serio tak szaleje, to i ja bym się bała Ty to masz jazdę z Tomkiem w promocji, tylko weź reklamówkę
Opublikowano 11 Stycznia 201115 l teraz i tak bez sensu, bo i tak przecież się już do Sękatej nie dodzwoni No ale by co pogodoł , co i jak ... przynajmniej beret by ściepoł ;( to dzwoń za karę jak się nie witał :polew: ,a przy okazji da jej trochę dychnąć :gwizdanie:
Opublikowano 11 Stycznia 201115 l słochej tego bałamonta co do piwa :sick3: to daleko zajdziesz :decayed: :polew: no właśnie , żyga do piwa i miałby z nim jechać dobrze że to wszyscy na filmie widzieli i nie musza Ci prostych słów po raz kolejny tłumaczyć