Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY w RYBNIKU - wiecej info w 1 poście

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

no to święty czas :tongue4:

Dobra to idę ... :sexinbed:

idziesz a dalej widzę że zalogowany jesteś to jeszcze nie doszedłeś :gwizdanie:
  • Odpowiedzi 42,7 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

on-line 24h/dobę

Opublikowano

on-line 24h/dobę

masz jeszcze na coś czas?
Opublikowano

Robert Shell 130 za 4l.

Opublikowano

Robert Shell 130 za 4l.

to Motula masz za 138 i to 5 litrów :naughty:

masz jeszcze na coś czas?

czasami się znajdzie :wink4:

Opublikowano
  • Autor

Wiesiek tak na naszym spocie sie dogadamy bo juz powoli tego nie ogarniam :confused4:

Opublikowano

Myślę , że niech każdy przywiezie napisane na jakiejś kartce co chce (najlepiej łącznie z nr. i jakich firm) no i kapustę :wink4:

Opublikowano

:hi: w ten piękny słoneczny dzień

Panowie tutaj jest archiwum z plikami konfiguracyjnymi do różnych dysków na które skopiujecie Etkę.

należy rozpakować archiwum i później kliknąć plik z rozszerzeniem .cmd który ma po nazwie Etka odpowiednią literę dysku na której jest zainstalowany Wasz program powinno zadziałać.

http://www.sendspace.com/file/64bk7t

proszę wyjaśnij laikowi co mam otworzyć bo niie kumam :(
Opublikowano
  • Autor

Robert ty to jednak masz łeb :good::decayed:

dzis sie troche wkurzylem bo zajrzalem pod auto (wlaczyl mi sie sensor ze mam niski poziom), a tam troszke silniczek sie poci i musze wykombinowac skad ten minimalny wyciek :confused4: raczej uszczelka miski to nie jest bo olej jest takze nad uszczelka ;(

Opublikowano

Robert ty to jednak masz łeb :good::decayed:

dzis sie troche wkurzylem bo zajrzalem pod auto (wlaczyl mi sie sensor ze mam niski poziom), a tam troszke silniczek sie poci i musze wykombinowac skad ten minimalny wyciek :confused4: raczej uszczelka miski to nie jest bo olej jest takze nad uszczelka ;(

mam to samo :( od paru miesiecy w cieple dni mi sie zapali pomaraczowy sensor potem przez pare tyg nic i znow sie czasem zapali dzis sie znow na chwile zapalil :tongue4:

Opublikowano

Zdejmij osłonę plastikową silnika i z góry zajrzyj :wink4:

[br]Dopisany: 04 Październik 2010, 20:18_________________________________________________

mam to samo :( od paru miesiecy w cieple dni mi sie zapali pomaraczowy sensor potem przez pare tyg nic i znow sie czasem zapali dzis sie znow na chwile zapalil :tongue4:

A poziom oleju jest ok jak się oświeca kontrolka ?

Opublikowano
:hi: dobranoc
Opublikowano
  • Autor
Zdejmij osłonę plastikową silnika i z góry zajrzyj

patrzylem i nic nie widac, tak jakby to bylo nizej niz kolektor, a wyzej niz uszczelka miski

mi jak sie zapalil sensor poziom byl w polowie bagnetu.

dzis byla moja pierwsza dolewka od wymiany oleju i to po przejechaniu 14 tys km

Opublikowano

ale się nastrzelałem bramek :decayed: a nogi bolą jak zwykle :>

Opublikowano

jest jest poziom ok :wink4: bo to ta pomaranczowa ale z napisem sensor... jak jest malo to jest napis min :P

Robert a moge miec prosbe do Ciebie?

bo masz dostep do etki :tongue4:

sprawdzilbys mi numery tego sensoru poziomu oleju do mnie? na 3srubach do miski przykrecany podbno.. i napinacza lancuszka rozrzadu i ew.. kurde gdzie moge o ceny popytac? :tongue4: bo dzis mechanik moj dzwonil do IC i 2sensory za 120 i 220 chyba a napinacz uwaga uwaga... 10pln hahaha sam sie z nich smial ale z ciekawosci zamowil zeby zobaczyc co to w ogole oni maja pod nazwa napinacz hydrauliczny lancucha rozrzadu :polew:

Opublikowano
  • Autor
mam to samo od paru miesiecy w cieple dni mi sie zapali pomaraczowy sensor potem przez pare tyg nic i znow sie czasem zapali dzis sie znow na chwile zapalil

poziom oleju ok :?:

sprawdz wtyczke przy czujniku bo moze jest ktorys styk zaśniedzialy

:hi: dobranoc

spokojnej :hi:

Opublikowano

poziom oleju ok :?:

sprawdz wtyczke przy czujniku bo moze jest ktorys styk zaśniedzialy

Dokładnie , odłącz ją i popsikaj jakimś kontakt spray'em

Opublikowano
  • Autor
jest jest poziom ok wink4 bo to ta pomaranczowa ale z napisem sensor... jak jest malo to jest napis min

a sensor gasnie ci samoczynnie :?: czy dopiero po podniesieniu maski :?:

Opublikowano

:hi: w ten piękny słoneczny dzień

Panowie tutaj jest archiwum z plikami konfiguracyjnymi do różnych dysków na które skopiujecie Etkę.

należy rozpakować archiwum i później kliknąć plik z rozszerzeniem .cmd który ma po nazwie Etka odpowiednią literę dysku na której jest zainstalowany Wasz program powinno zadziałać.

http://www.sendspace.com/file/64bk7t

proszę wyjaśnij laikowi co mam otworzyć bo niie kumam :(

Po rozpakowaniu masz katalog a w nim pliki które po nazwie ETKA mają literę dysku.

Pliki te mają rozszerzenie .cmd , wybierasz właściwy plik taki który odpowiadała literze dysku w twoim kompie na którym masz Etkę , a on sam przekopiuje pliki konfiguracyjne.

Opublikowano

Arek połowa bagnetu na 14 kkm to za***isty wynik :good: , na razie proponuję to olać , obserwuj częściej stan oleju czy przypadkiem nie będzie go teraz szybciej ubywać :wink4: