cabriofan Opublikowano 23 Stycznia 2011 Opublikowano 23 Stycznia 2011 następnym razem odbiorę Cię osobiscie-szybciej dotrzesz
Wilma Opublikowano 23 Stycznia 2011 Opublikowano 23 Stycznia 2011 O widzisz! Świetny pomysł, bo ostatnio na dworcu na Tomka czekałam godzinę!
cabriofan Opublikowano 23 Stycznia 2011 Opublikowano 23 Stycznia 2011 przez godzinę to można duuużo zrobic -Tomek o tym nie wie? :>
Wilma Opublikowano 23 Stycznia 2011 Opublikowano 23 Stycznia 2011 przez godzinę to można duuużo zrobic -Tomek o tym nie wie? :> Wiesz... ja sobie zdaję sprawę... ale czy on... :gwizdanie: Ja w tym czasie same znajomości zawarłam!
cabriofan Opublikowano 23 Stycznia 2011 Opublikowano 23 Stycznia 2011 przez godzinę to można duuużo zrobic -Tomek o tym nie wie? :> Wiesz... ja sobie zdaję sprawę... ale czy on... :gwizdanie: Ja w tym czasie same znajomości zawarłam! czyli nie Marnowałas czasu :>
Wilma Opublikowano 23 Stycznia 2011 Opublikowano 23 Stycznia 2011 przez godzinę to można duuużo zrobic -Tomek o tym nie wie? :> Wiesz... ja sobie zdaję sprawę... ale czy on... :gwizdanie: Ja w tym czasie same znajomości zawarłam! czyli nie Marnowałas czasu :> Samo tak wyszło... Stwierdziłam, że ponieważ to było późno, to większość sklepów zamkniętych skorzystam z automatu z jedzeniem... obok stał automat z kawą i tam podeszła babeczka i zarówno jej automat jak i mój, to były połykacze kasy. Widząc to jakiś starszy facet postanowił nam pomóc odzyskać kasę... to już 2 osoby... potem obie poszłyśmy do Żabki koło dworca w Katowicach, tam nas przywitał jakiś młody chłopak, który też tam robił zakupy... to już 3 osoby... Ja kupiłam co chciałam pierwsza, więc stanęłam sobie zboczku i czekałam na tą babeczkę i w tym czasie do sklepu wszedł jakiś inny koleś chwaląc moje buty... wróciłyśmy pod dworzec a do nas zagadało jakichś 2 gości... urody takiej trochę arabskiej i wtedy wreszcie pojawił się Tomek!
cabriofan Opublikowano 23 Stycznia 2011 Opublikowano 23 Stycznia 2011 Uciekam [br]Dopisany: 23 Styczeń 2011, 23:21_________________________________________________ przez godzinę to można duuużo zrobic -Tomek o tym nie wie? :> Wiesz... ja sobie zdaję sprawę... ale czy on... :gwizdanie: Ja w tym czasie same znajomości zawarłam! czyli nie Marnowałas czasu :> Samo tak wyszło... Stwierdziłam, że ponieważ to było późno, to większość sklepów zamkniętych skorzystam z automatu z jedzeniem... obok stał automat z kawą i tam podeszła babeczka i zarówno jej automat jak i mój, to były połykacze kasy. Widząc to jakiś starszy facet postanowił nam pomóc odzyskać kasę... to już 2 osoby... potem obie poszłyśmy do Żabki koło dworca w Katowicach, tam nas przywitał jakiś młody chłopak, który też tam robił zakupy... to już 3 osoby... Ja kupiłam co chciałam pierwsza, więc stanęłam sobie zboczku i czekałam na tą babeczkę i w tym czasie do sklepu wszedł jakiś inny koleś chwaląc moje buty... wróciłyśmy pod dworzec a do nas zagadało jakichś 2 gości... urody takiej trochę arabskiej i wtedy wreszcie pojawił się Tomek! To się działo :> :gwizdanie:
cabriofan Opublikowano 23 Stycznia 2011 Opublikowano 23 Stycznia 2011 dobranoc [br]Dopisany: 23 Styczeń 2011, 23:23_________________________________________________oki postaram sie
Wilma Opublikowano 23 Stycznia 2011 Opublikowano 23 Stycznia 2011 Oj działo się działo... :gwizdanie: :gwizdanie:
A-rek Opublikowano 24 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 24 Stycznia 2011 z rana jegomościom może a-rek jak dobrze pójdzie to się zjawie w lutym z gekonem i szkoda ze białe alusy puściłeś bo by mi siadły Arturoo, mój ty znawco H4mm3R witaj Mervin gratulacje zakupionego autka no i czekam aż uwidzimy się na spocie
Arturoo Opublikowano 24 Stycznia 2011 Opublikowano 24 Stycznia 2011 dzień doberek jegomościom może a-rek jak dobrze pójdzie to się zjawie w lutym z gekonem i szkoda ze białe alusy puściłeś bo by mi siadły Arturoo, mój ty znawco H4mm3R Siemanko Krzysztof,tu znajdziesz lepszych fachmanów . Z rańca z rana Alem się nacytował powitań
Wilma Opublikowano 24 Stycznia 2011 Opublikowano 24 Stycznia 2011 Andrzej jeszcze raz dziękuję Artur oj zaraz cyganie... no żeby chociaż cyganko... :gwizdanie: [br]Dopisany: 24 Styczeń 2011, 09:40_________________________________________________PS: nadal się gniewasz?
andy_sky Opublikowano 24 Stycznia 2011 Opublikowano 24 Stycznia 2011 Andrzej jeszcze raz dziękuję oj już daj spokój nie za ma co bo jeszcze sobie coś głupiego ktoś
Rekomendowane odpowiedzi