Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOTY w RYBNIKU - wiecej info w 1 poście

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ruda Śląska też , same dziury i reszta co miałem po drodze :wallbash:

• Odpowiedzi 42.7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• ROBERT

6979

• wiesiek3d

5963

• Arturoo

4714

• H4mm3R

3240

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

śląsk ma najgorsze drogi w pl

Opublikowano

Skąd to wiesz :mysli:

Opublikowano

ja dzisiaj jadąc do Rybnika jechałem za Vento na max obniżonym gwincie i 15", ale chłopaczek ładnie podskakiwał na tych "ładnych" drogach :decayed:[br]Dopisany: 09 Luty 2011, 18:09_________________________________________________

Skąd to wiesz :mysli:

pewnie starki mu powiedziały przy wieczornym Bingo :polew:

Opublikowano
:polew: :polew: :polew:
Opublikowano

zależy jeszcze gdzie na Śląsku , pojedź sobie na wschód w okolice Rzeszowa , Zamościa itp. , kumpel jeździ tamtędy na Ukrainę to gadał że tam jest dużo większy rozpiździel niż u nas

Opublikowano

co tu dużo gadać w całej pl mamy sajgon na drogach

Opublikowano

zależy jeszcze gdzie na Śląsku , pojedź sobie na wschód w okolice Rzeszowa , Zamościa itp. , kumpel jeździ tamtędy na Ukrainę to gadał że tam jest dużo większy rozpiździel niż u nas

Szkody ruskie a u nas górnicze :decayed:[br]Dopisany: 09 Luty 2011, 18:13_________________________________________________No i h*j że sajgon będzie jeszcze lepiej bo kasy skurwiele nie mają a euro chcą wprowadzić

Opublikowano

ruskie mają gorzej :naughty:

Opublikowano

Ale my nie ruskie, chyba :mysli:

Opublikowano

na ul.żorskiej już robią wycinkę i ja pocichu liczę na to że zrobią ją tak samo jak ul.gliwicką :gwizdanie:

Opublikowano

na ul.żorskiej już robią wycinkę i ja pocichu liczę na to że zrobią ją tak samo jak ul.gliwicką :gwizdanie:

W cuda wierzysz :?:

Opublikowano

no Gliwicka to chyba jedna z najlepszych "nowych" dróg zrobionych ostatnio w naszym regionie , kila latek już jest a dziur na razie ( odpukać ) nie ma :wink4:

Opublikowano

albo ukraińce, ci tam mają dziury :wallbash:

[br]Dopisany: 09 Luty 2011, 18:19_________________________________________________oooo tego filmiku szukałem :decayed:

A wy narzekacie na Polskie drogi...

Opublikowano

Marzyciele :gwizdanie:

Opublikowano

wierze :good:

no Gliwicka to chyba jedna z najlepszych "nowych" dróg zrobionych ostatnio w naszym regionie , kila latek już jest a dziur na razie ( odpukać ) nie ma :wink4:

dokładnie i wierze że żorska, raciborska jak i wodzisławska będą tak właśnie zrobione :)

Opublikowano

wierze :good:

dokładnie i wierze że żorska, raciborska jak i wodzisławska będą tak właśnie zrobione :)

Chyba dzieci nad naszym grobem będą nam opowiadać :confused4:

Opublikowano

Gliwicką robili dość długo , Żorską też mają bodajże rok czy nawet 2 lata robić więc jak nie wyciulają na materiałach to będzie :good:

Opublikowano

I zlikwidują straż miejską. :sick3:

Takie rzeczy to tylko w Erze