ROBERT Opublikowano 9 Lutego 2011 Opublikowano 9 Lutego 2011 Ruda Śląska też , same dziury i reszta co miałem po drodze
wiesiek3d Opublikowano 9 Lutego 2011 Opublikowano 9 Lutego 2011 śląsk ma najgorsze drogi w pl Skąd to wiesz
A-rek Opublikowano 9 Lutego 2011 Autor Opublikowano 9 Lutego 2011 ja dzisiaj jadąc do Rybnika jechałem za Vento na max obniżonym gwincie i 15", ale chłopaczek ładnie podskakiwał na tych "ładnych" drogach [br]Dopisany: 09 Luty 2011, 18:09_________________________________________________ śląsk ma najgorsze drogi w pl Skąd to wiesz pewnie starki mu powiedziały przy wieczornym Bingo
ROBERT Opublikowano 9 Lutego 2011 Opublikowano 9 Lutego 2011 śląsk ma najgorsze drogi w pl zależy jeszcze gdzie na Śląsku , pojedź sobie na wschód w okolice Rzeszowa , Zamościa itp. , kumpel jeździ tamtędy na Ukrainę to gadał że tam jest dużo większy rozpiździel niż u nas
andy_sky Opublikowano 9 Lutego 2011 Opublikowano 9 Lutego 2011 co tu dużo gadać w całej pl mamy sajgon na drogach
wiesiek3d Opublikowano 9 Lutego 2011 Opublikowano 9 Lutego 2011 śląsk ma najgorsze drogi w pl zależy jeszcze gdzie na Śląsku , pojedź sobie na wschód w okolice Rzeszowa , Zamościa itp. , kumpel jeździ tamtędy na Ukrainę to gadał że tam jest dużo większy rozpiździel niż u nas Szkody ruskie a u nas górnicze [br]Dopisany: 09 Luty 2011, 18:13_________________________________________________No i h*j że sajgon będzie jeszcze lepiej bo kasy skurwiele nie mają a euro chcą wprowadzić
wiesiek3d Opublikowano 9 Lutego 2011 Opublikowano 9 Lutego 2011 ruskie mają gorzej Ale my nie ruskie, chyba
A-rek Opublikowano 9 Lutego 2011 Autor Opublikowano 9 Lutego 2011 na ul.żorskiej już robią wycinkę i ja pocichu liczę na to że zrobią ją tak samo jak ul.gliwicką :gwizdanie:
wiesiek3d Opublikowano 9 Lutego 2011 Opublikowano 9 Lutego 2011 na ul.żorskiej już robią wycinkę i ja pocichu liczę na to że zrobią ją tak samo jak ul.gliwicką :gwizdanie: W cuda wierzysz :?:
ROBERT Opublikowano 9 Lutego 2011 Opublikowano 9 Lutego 2011 no Gliwicka to chyba jedna z najlepszych "nowych" dróg zrobionych ostatnio w naszym regionie , kila latek już jest a dziur na razie ( odpukać ) nie ma
A-rek Opublikowano 9 Lutego 2011 Autor Opublikowano 9 Lutego 2011 ruskie mają gorzej albo ukraińce, ci tam mają dziury [br]Dopisany: 09 Luty 2011, 18:19_________________________________________________oooo tego filmiku szukałem A wy narzekacie na Polskie drogi...
A-rek Opublikowano 9 Lutego 2011 Autor Opublikowano 9 Lutego 2011 na ul.żorskiej już robią wycinkę i ja pocichu liczę na to że zrobią ją tak samo jak ul.gliwicką :gwizdanie: W cuda wierzysz :?: wierze no Gliwicka to chyba jedna z najlepszych "nowych" dróg zrobionych ostatnio w naszym regionie , kila latek już jest a dziur na razie ( odpukać ) nie ma dokładnie i wierze że żorska, raciborska jak i wodzisławska będą tak właśnie zrobione
wiesiek3d Opublikowano 9 Lutego 2011 Opublikowano 9 Lutego 2011 na ul.żorskiej już robią wycinkę i ja pocichu liczę na to że zrobią ją tak samo jak ul.gliwicką :gwizdanie: W cuda wierzysz :?: wierze no Gliwicka to chyba jedna z najlepszych "nowych" dróg zrobionych ostatnio w naszym regionie , kila latek już jest a dziur na razie ( odpukać ) nie ma dokładnie i wierze że żorska, raciborska jak i wodzisławska będą tak właśnie zrobione Chyba dzieci nad naszym grobem będą nam opowiadać
ROBERT Opublikowano 9 Lutego 2011 Opublikowano 9 Lutego 2011 dokładnie i wierze że żorska, raciborska jak i wodzisławska będą tak właśnie zrobione Gliwicką robili dość długo , Żorską też mają bodajże rok czy nawet 2 lata robić więc jak nie wyciulają na materiałach to będzie
wiesiek3d Opublikowano 9 Lutego 2011 Opublikowano 9 Lutego 2011 I zlikwidują straż miejską. Takie rzeczy to tylko w Erze
Rekomendowane odpowiedzi