ROBERT Opublikowano 5 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2010 Daniel masz fotoshop'a ? Masz możliwość nagrania go na płytce ? Ja mam ale to tylko wersja testowa na 30 dni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A-rek Opublikowano 5 Października 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Października 2010 właśnie gdzie b5 avant nie podobala mi sie ta z kilkoma autami dobra zaraz wkleje ta wasza nie podobala mi sie ta z kilkoma autami a przy tej tez widze jedna poprawke ale to juz pogadam z Blantem jak sie pojawi słucham? daloby rade przesunac ten napis "miejsce parking........" troche nizej :?: tak aby bylo w dolnym prawym rogu :?: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blant88 Opublikowano 5 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2010 Daniel masz fotoshop'a ? mam photoshop'a ale musiałbym poszukać instalke bo mam gdzies ale gdzie to jest pytanie :> a napis dam niżej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A-rek Opublikowano 5 Października 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Października 2010 Daniel masz fotoshop'a ? Masz możliwość nagrania go na płytce ? Ja mam ale to tylko wersja testowa na 30 dni ja mam 7.0 na plytce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ROBERT Opublikowano 5 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2010 dobra zaraz wkleje ta wasza to robimy głosowanie kto za jaką fotą ok ? Arek jako szef tego wątku ma i tak decydujący głos Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andy_sky Opublikowano 5 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2010 na spota. bedziesz na spocie niestety,wymyśl coś innego[br]Dopisany: 05 Październik 2010, 19:45_________________________________________________może audi TT SPIDER to wszystkich pogodzi koniecznie orange Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ROBERT Opublikowano 5 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2010 ja mam 7.0 na plytce jakby to powiedzieć .... yyyy .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blant88 Opublikowano 5 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2010 0k lece może później wbije i zrobimy mały spam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A-rek Opublikowano 5 Października 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Października 2010 ja mam 7.0 na plytce jakby to powiedzieć .... yyyy .... zostaje ta fotka co jest :?: a tak na powaznie jesli wiekszosc widzi inna fotke w pierwszym poscie to nie widze problemu aby ja zmienic, ja nie chce byc zadnym dyktatorem ps: plytke wezme na spota może audi TT SPIDER to wszystkich pogodzi koniecznie orange to forum A4 a nie TT a jak juz TT to tylko brązowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andy_sky Opublikowano 5 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ROBERT Opublikowano 5 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2010 ps: plytke wezme na spota Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
badboy Opublikowano 5 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2010 Arek gdzie wyrwałeś te emblematy s-line ? jakaś okazja była czy po prostu sobie sprawiłeś ??? zakupilem w tym salonie http://www.audi-partner.de/de_partner/p_32191/de.html jak to wyszło cenowo ??? jakies 40-50 zl za dwie szt masz tam jakieś dojście jeszcze żeby zamówić :gwizdanie: masakra ale Wy z tymi postami jedziecie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ROBERT Opublikowano 5 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2010 masakra ale Wy z tymi postami jedziecie pęknie dziś seta :?: pozostało 67 wiadomości Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
badboy Opublikowano 5 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2010 masakra ale Wy z tymi postami jedziecie pęknie dziś seta :?: pozostało 67 wiadomości Roberto będziesz w sobotę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ROBERT Opublikowano 5 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2010 Roberto będziesz w sobotę? Raczej w niedzielę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
badboy Opublikowano 5 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2010 eee no wlasnie w niedzielę z przyzwyczajenia napisałem sobotę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ROBERT Opublikowano 5 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2010 Na 99.9 % będę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
badboy Opublikowano 5 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2010 a moj paździoch na 99,9 % będzie zawirusowany [br]Dopisany: 05 Październik 2010, 20:17_________________________________________________i czarne środki na przód się szykują ale do niedzieli chyba się nie wyrobię Ty Robert czemu ja tego Twojego paździocha jeszcze nie widziałem ? no i nawet go w ewidencji na forum nie ma :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ROBERT Opublikowano 5 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2010 Bo mój to prawdziwy paździoch ... ... Byłeś ostatnio na spocie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
badboy Opublikowano 5 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2010 Bo mój to prawdziwy paździoch ... ... Byłeś ostatnio na spocie ? a no byłem ale avanta na SR sobie nie przypominam :gwizdanie: stałem obok tej BMW 650i. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi