andy_sky Opublikowano 23 Lutego 2011 Opublikowano 23 Lutego 2011 Ale teraz wiem , że nie ma co siadać z Tobą przy gorzole :gwizdanie: musisz być niezły zawodnik No a wypił z nami ho ho :gwizdanie:
ROBERT Opublikowano 23 Lutego 2011 Opublikowano 23 Lutego 2011 padołech mu ale on ja Robert ,że górol to może dużo widocznie nie był
wiesiek3d Opublikowano 23 Lutego 2011 Opublikowano 23 Lutego 2011 Kto ma dojście do tanich laptopów[br]Dopisany: 23 Luty 2011, 09:42_________________________________________________ padołech mu ale on ja Robert ,że górol to może dużo widocznie nie był :polew:
ROBERT Opublikowano 23 Lutego 2011 Opublikowano 23 Lutego 2011 Ale teraz wiem , że nie ma co siadać z Tobą przy gorzole :gwizdanie: musisz być niezły zawodnik No a wypił z nami ho ho Taaa przy nas takiego abstynenta udaje :gwizdanie: a teraz wiemy co z niego za ziółko jest [br]Dopisany: 23 Luty 2011, 09:43_________________________________________________ Kto ma dojście do tanich laptopów Ja nie mam :>
ROBERT Opublikowano 23 Lutego 2011 Opublikowano 23 Lutego 2011 żal mi go fajny gość był ;( ja teraz żal , a gorzołe czy co żeście tam pili lałeś mu do gardła :gwizdanie:
andy_sky Opublikowano 23 Lutego 2011 Opublikowano 23 Lutego 2011 Taaa przy nas takiego abstynenta udaje a teraz wiemy co z niego za ziółko jest a kto padoł żech abstynent [br]Dopisany: 23 Luty 2011, 09:45_________________________________________________ żal mi go fajny gość był ;( ja teraz żal , a gorzołe czy co żeście tam pili lałeś mu do gardła :gwizdanie: jo nikogo nie zmuszoł
ROBERT Opublikowano 23 Lutego 2011 Opublikowano 23 Lutego 2011 jo nikogo nie zmuszoł bez mała gościu mówił , że nie chce już bo zjedzie , a Ty najebany ryczałeś "żer c**ju" i lałeś mu do pyska prosto z flaszki :gwizdanie:
ROBERT Opublikowano 23 Lutego 2011 Opublikowano 23 Lutego 2011 A podleczyłeś się chociaż Ja , wszystkie robale wytępione tylko wątroba coś boli
m3rvin Opublikowano 23 Lutego 2011 Opublikowano 23 Lutego 2011 Ale teraz wiem , że nie ma co siadać z Tobą przy gorzole :gwizdanie: musisz być niezły zawodnik No a wypił z nami ho ho Taaa przy nas takiego abstynenta udaje :gwizdanie: a teraz wiemy co z niego za ziółko jest [br]Dopisany: 23 Luty 2011, 09:43_________________________________________________ Kto ma dojście do tanich laptopów Ja nie mam :> wiesku co cie intreasuje do jakiej ceny napisz mi pw a se popytam nowe/uzywki a tak to
andy_sky Opublikowano 23 Lutego 2011 Opublikowano 23 Lutego 2011 jo nikogo nie zmuszoł bez mała gościu mówił , że nie chce już bo zjedzie , a Ty najebany ryczałeś "żer c**ju" i lałeś mu do pyska prosto z flaszki :gwizdanie: nic nie pamiętam A podleczyłeś się chociaż chybach jest bardzij chory
wiesiek3d Opublikowano 23 Lutego 2011 Opublikowano 23 Lutego 2011 jo nikogo nie zmuszoł bez mała gościu mówił , że nie chce już bo zjedzie , a Ty najebany ryczałeś "żer c**ju" i lałeś mu do pyska prosto z flaszki :gwizdanie: nic nie pamiętam A podleczyłeś się chociaż chybach jest bardzij chory A było tak walić ta opara :gwizdanie:
H4mm3R Opublikowano 23 Lutego 2011 Opublikowano 23 Lutego 2011 :hi: Pany gdzie mi fajnie auto ręcznie umyją w Wodziku :?: już szukam parktronika do dorezania Na parktonicu też się można "przejechać" Wszystko się da i bez przyciemnionych szyb. Tylko trzeba chcieć
Arturoo Opublikowano 23 Lutego 2011 Opublikowano 23 Lutego 2011 jo nikogo nie zmuszoł bez mała gościu mówił , że nie chce już bo zjedzie , a Ty najebany ryczałeś "żer c**ju" i lałeś mu do pyska prosto z flaszki :gwizdanie: dobrze ,ze teraz spot w niedzielę :gwizdanie: :nabijasie: :nabijasie: :nabijasie: :nabijasie: :nabijasie: :nabijasie: :nabijasie:
ROBERT Opublikowano 23 Lutego 2011 Opublikowano 23 Lutego 2011 :hi: Pany gdzie mi fajnie auto ręcznie umyją w Wodziku :?: Szkoda , że idę do roboty to bym Ci je umył , biorę 100 złoty za godzinę , tak średnio 2-3 godziny myję auto
Arturoo Opublikowano 23 Lutego 2011 Opublikowano 23 Lutego 2011 :hi: Pany gdzie mi fajnie auto ręcznie umyją w Wodziku :?: dajesz do sjz :gwizdanie:
wiesiek3d Opublikowano 23 Lutego 2011 Opublikowano 23 Lutego 2011 :hi: Pany gdzie mi fajnie auto ręcznie umyją w Wodziku :?: W SWD
H4mm3R Opublikowano 23 Lutego 2011 Opublikowano 23 Lutego 2011 To kaś musza umyć moja padlinka, bo jutro jada kumpla na weselichu wozić
wiesiek3d Opublikowano 23 Lutego 2011 Opublikowano 23 Lutego 2011 To kaś musza umyć moja padlinka, bo jutro jada kumpla na weselichu wozić No w rybolu to porządnie Ci umyją na przeciwko ZUS drożej ale super
Rekomendowane odpowiedzi