Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOTY w RYBNIKU - wiecej info w 1 poście

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Panowie kto jutro jedzie na spot do Jastrzębia?? Jest tam w ogóle jutro ten spocik ??

• Odpowiedzi 42.7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• ROBERT

6979

• wiesiek3d

5963

• Arturoo

4714

• H4mm3R

3240

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Po robocie :hi:

Opublikowano

po treningu - pochwole se wom udalo mi se wyrwac listwy z allroad'a w piatek bydom :naughty:

Opublikowano
:hi:
Opublikowano
:hi: :hi:
Opublikowano
Opublikowano

Przed połedniem

Krzysiek ale Ty ni mosz Allroad :cool1:

Opublikowano

co powecie na ten temat http://otomoto.pl/audi-a4-tdi-tiptronik-igla-C15120367.html

moj znajomy tez kulawy rozglada se za autkiem - zna ktos te auto ? ewentualnie pomoc w sprawdzeniu tiptronica i reszty ?[br]Dopisany: 24 Luty 2011, 10:28_________________________________________________

Przed połedniem

:hi::tongue4: no i co z tego listwy pasuja i fajnie to wyglada :tongue4:[br]Dopisany: 24 Luty 2011, 10:29_________________________________________________listwyalll.jpg

Uploaded with ImageShack.us w takim kierunku pojda jeszcze alu naa lato s-line i cacy :>

Opublikowano

Róbcie te autka na cacy byda mioł potym w czym wybiyrać :decayed:

Opublikowano

:hi: ja też skorzystam :kox:[br]Dopisany: 24 Luty 2011, 11:27_________________________________________________krzysiek proponuję jeszcze fele wypoleruj i fajnie też wygląda całe auto oklejone lustrem :rolleyes:
Opublikowano

:hi: ja też skorzystam :kox:[br]Dopisany: 24 Luty 2011, 11:27_________________________________________________krzysiek proponuję jeszcze fele wypoleruj i fajnie też wygląda całe auto oklejone lustrem :rolleyes:

te fele ni sa moje fota pdglodowa listw ;) ni nie byda lustrem obklejac - mi se to nie widzi prendzej czorny mat lub bioly
Opublikowano

te fele ni sa moje fota pdglodowa listw ;) ni nie byda lustrem obklejac - mi se to nie widzi prendzej czorny mat lub bioly

to już lepiej bioły :wink4:
Opublikowano

co powecie na ten temat http://otomoto.pl/audi-a4-tdi-tiptronik-igla-C15120367.html

moj znajomy tez kulawy rozglada se za autkiem - zna ktos te auto ? ewentualnie pomoc w sprawdzeniu tiptronica i reszty ?[br]Dopisany: 24 Luty 2011, 10:28_________________________________________________

Przed połedniem

:hi::tongue4: no i co z tego listwy pasuja i fajnie to wyglada :tongue4:[br]Dopisany: 24 Luty 2011, 10:29_________________________________________________listwyalll.jpg

Uploaded with ImageShack.us w takim kierunku pojda jeszcze alu naa lato s-line i cacy :>

Ja se moge pojeździć :gwizdanie: .

Opublikowano

No :kawa: