Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY w RYBNIKU - wiecej info w 1 poście

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

znaczek S4 to ja gdzies mam schowany :> ale Badboy chce S-line

Takie jak masz na listwach?

Bo takie miałem na myśli.

• Odpowiedzi 42,7 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
  • Autor

dokladnie takie Wiesiek :wink4:

Opublikowano

Aaa takie buty.

A sam nie potrafi? :decayed:

Opublikowano

Wiesiek chyba jestem za cieńki w te klocki aby uruchomić tą ETKĘ,otwieram ten katalog który rozpakowałem ale tam nic nie można włączyć :confused4:

Opublikowano

Co nie ma plików z rozszerzeniem .cmd?

A to co jest

zzzzzmr.jpg

Klikasz ten który pasuje do twojego dysku na którym masz etke a on kopiuje pliki z ustawieniami.

Opublikowano

Witam ten NOD32 zablokował mi internet, ani nie mogę go usunąć. Pomóżcie co zrobić pisze z kom

Opublikowano

Witam ten NOD32 zablokował mi internet, ani nie mogę go usunąć. Pomóżcie co zrobić pisze z kom

a podobno taki dobry antywirus ja mam avasta i nie narzekam :)Robert przywróć system :wink4: i bedzie git[br]Dopisany: 06 Październik 2010, 19:58_________________________________________________

mam pomysla na oblanie setki ale musimy sie zrzucic po 5-10 zl :decayed:

a co to za pomysł :?: :cool1:

Opublikowano

Jak sie przywraca system ?

Opublikowano

kurna klikam etka_d bo na tym dysku mam etkę i pupa wyskakuje okienko na pół sekundy i znika :wallbash:[br]Dopisany: 06 Październik 2010, 20:04_________________________________________________ Robert wchodzisz na start,pomoc tech,cofnij zmiany dok na comp....

Opublikowano

Jak sie przywraca system ?

jak masz xp to wchodzisz na właściwości od Mój Komputer (prawy przycisk myszki i wlasciwosci) i tam masz w któryś zakładkach przywracanie systemu i wybierasz to i tam ci wyskakuje kalendarz i zaznaczasz sobie jaka date chcesz dajesz 0k i gites majonez :good:

Opublikowano

:hi: siema rybole

wchodzisz na start,pomoc tech,cofnij zmiany dok na comp....

tak sie da

jak masz xp to wchodzisz na właściwości od Mój Komputer (prawy przycisk myszki i wlasciwosci) i tam masz w któryś zakładkach przywracanie systemu i wybierasz to i tam ci wyskakuje kalendarz i zaznaczasz sobie jaka date chcesz dajesz 0k i gites majonez :good:

tak sie nie da, przynajmniej u mnie, możesz tylko wł lub wył ale nie przywrócisz

:decayed:

Opublikowano

tak sie nie da, przynajmniej u mnie, możesz tylko wł lub wył ale nie przywrócisz

a ja tak robie i jakos sie przywraca :decayed:

Opublikowano

a ja tak robie i jakos sie przywraca :decayed:

mosz professionala?[br]Dopisany: 06 Październik 2010, 20:30_________________________________________________ :przebiegly:

Opublikowano

:hi:

Robert wchodzisz na start,pomoc tech,cofnij zmiany dok na comp....

Tak to zrobiłem jak Andrzeja napisał i DZIAŁA :!: :!: :!: :!: :!: :!:

Dzięki Andrew :notworthy::good:

wy***ał sie ten NOD już go nie ma , nie wiem co go pojebało , wczoraj wszystko działało :mysli:

Opublikowano

a dziś zrobiłem sobie mały mod w mojej niuni efekt na aucie bezcenny :thumbup::dance:

pomalowałem ramke z chromu na czarny mat

foto :

RQ_g0.jpg

Opublikowano

Dokładnie ... tak się nie da przynajmniej i u mnie :wink4:

[br]Dopisany: 06 Październik 2010, 20:32_________________________________________________Dobra kto ma jakiegoś sprawdzonego antywirusa ? który dało by się np. ściagnąć z netu i by sobie działał

Ale żeby nie było tak jak dziś :gwizdanie: :wallbash:

Opublikowano

AVG anty-virus free :good:

Opublikowano

ja mam avasta i nie narzekam chcesz ? moge ci przesłać