Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY w RYBNIKU - wiecej info w 1 poście

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No to na razie jest nas trzech :naughty:

[br]Dopisany: 07 Październik 2010, 20:48_________________________________________________Wiesiek napisz mi twój VIN na PW :wink4:

• Odpowiedzi 42,7 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

to kiedy robimy spota bezsamochodowego :?: :decayed:

Nie chodzi o spota bezsamochodowego tylko trzeba zabrać ze sobą kogoś kto ma prawko :naughty:[br]Dopisany: 07 Październik 2010, 19:57_________________________________________________

Robert co robisz z FISem

Uruchamiam/rezam sobie FIS-a :wink4:

Już mam, wszystko działa :banan1:

:hi:

hehehe a jest bajer nie Robert? tez to rezalem jakies 2miesiace temu ;) w passatach mialem pelny fis a w a4 pozalowali :polew:

Opublikowano
:hi: tak , dziś bawiłem się z wyłączeniem kontrolki braku wody spryskiwaczy ( muszę kupić ten czujnik i jeszcze to dorezać :wink4: )
Opublikowano

Robert dam se rade a i tak jestem w robocie i nie mama papierów.

Spadam narka :hi: :beer1:

Opublikowano

Narta :hi:

Opublikowano

zmasciles to bo pisalem ze mam do sprzedania ;) u mnie byl czujnik, sprawdz sobie czy czasem go nie masz a dopiero potem jedz do magro ;)[br]Dopisany: 07 Październik 2010, 21:00_________________________________________________

:hi:

Opublikowano

Sprawdzę , jak nie będzie to biorę od ciebie :wink4:

How much ?

[br]Dopisany: 07 Październik 2010, 21:02_________________________________________________Jak miałeś już ten czujnik ?

Podpięty od zegary ? Czy był w zbiorniczku ale nie podpięty ? Ja w pinie 1 nie miałem nic , musiałem dorezać taki pin i na razie go zmasować :wink4:

Opublikowano

Sprawdzę , jak nie będzie to biorę od ciebie :wink4:

How much ?

:( nie mam juz :no: w tym tygodniu wyslalem ale za wszystko chyba jakos 5 czy 6dych dalem w magro - czujnik wtyczka i kabelek.. tylko zapomnialem o pinie w licznik ale Siemian mial pin i mi dal hehe

Robert serio sprawdz za nadkolem czy nie masz czasem tego czujnika (odkrecasz tylko 3sruby i odginasz nadkole).. u mnie byl i wystawal tylko nie bylo w nim wtyczki i nie bylo kabelka :P hehe

Opublikowano

Sprawdzę w sobotę :wink4:

[br]Dopisany: 07 Październik 2010, 21:29_________________________________________________Napisz mi twój nr. VIN na PW , chcę "uzupełniać" VIN-y w ETCE

Opublikowano

Sprawdzę w sobotę :wink4:

[br]Dopisany: 07 Październik 2010, 21:29_________________________________________________Napisz mi twój nr. VIN na PW , chcę "uzupełniać" VIN-y w ETCE

ok Robert nie ma sprawy ;)

Opublikowano

Jak przeciągałeś ten kabel ? Odkręciłeś osłonę pod kierą ? [br]Dopisany: 07 Październik 2010, 21:52_________________________________________________A licznik lekko ci wszedł z powrotem ? Ja miałem za***isty problem , nie chciał wejść przez tą taśmę naklejoną naokoło :wallbash: ale jakoś sobie poradziłem :wink4:

Opublikowano

nie pamietam teraz dokladnie ale raczej musisz zdjac caly ten plastik nad pedalami zdejmujesz ta oslone pod/przed licznikiem wyjmujesz licznik i wyjmujesz tam ta zaslepke deski gdzie sa bezpieczniki i tamtedy bedziesz miec dostep i do licznika- mozesz go sobie wypchnac i do kabla - tej oslony pod kiera gdzie masz tempomat nie musisz raczej zdejmowac? kupiles ori pod tempomat czy wyrezales dziure na raczke? :) tam potem sobie przecisnij sztywny drut przez jeden cycek taki ktory bedziesz mial wolny i z nadkola pociagnij kabelek od czujnika ;)

Opublikowano

tempomat mam fabryczny :wink4:

kabelek też już mam "zrobiony" tylko teraz muszę dostać się z nim do nadkola :wink4:

Opublikowano

Jak przeciągałeś ten kabel ? Odkręciłeś osłonę pod kierą ? [br]Dopisany: 07 Październik 2010, 21:52_________________________________________________A licznik lekko ci wszedł z powrotem ? Ja miałem za***isty problem , nie chciał wejść przez tą taśmę naklejoną naokoło :wallbash: ale jakoś sobie poradziłem :wink4:

nie no nie bylo zle wypchnalem go sobie przez szpare kolo bezpiecznikow a zeby wlozyc to tez tamtedy sobie pomagalem bo ciasno wchodzil i faktycznie ta taka guma dookola cos sie kleila :P

Opublikowano

ciężko było go włożyć z powrotem ale się udało :wink4:

ja też sobie pomagałem przez tą lukę nad bezpiecznikami :wink4:

napisz mi ten VIN , ja (tzn. moje auto) w ETCE nie mam tego czujnika :confused4: napisz mi ten VIN i Ci powiem czy ty miałeś go fabrycznie zamontowanego :wink4:

Opublikowano

tempomat mam fabryczny :wink4:

aaaaaaa :notworthy: :notworthy: :notworthy: hehe znalazlem ikonke :P

kabelek też już mam "zrobiony" tylko teraz muszę dostać się z nim do nadkola :wink4:

no to teraz Cie juz tylko dolna czesc czeka :) ja robilem odwrotnie najpierw w ogole mi kumpel zamontowal manetki potem grzebalem z czujnikiem a dopiero na koniec mi go Siemian podpial do licznika i zakodowal vaga hahaha

ciężko było go włożyć z powrotem ale się udało :wink4:

ja też sobie pomagałem przez tą lukę nad bezpiecznikami :wink4:

napisz mi ten VIN , ja (tzn. moje auto) w ETCE nie mam tego czujnika :confused4: napisz mi ten VIN i Ci powiem czy ty miałeś go fabrycznie zamontowanego :wink4:

ok ide po papiery ;) ale czeka Cie tam maly zonk hahaha

Opublikowano

ok ide po papiery ;) ale czeka Cie tam maly zonk hahaha

:naughty:

wg. ETKI też nie powinieneś mieć tego czujnika tylko zaślepkę

[br]Dopisany: 07 Październik 2010, 22:39_________________________________________________Dobra spadam spać

Nara :hi:

Opublikowano

:naughty:

wg. ETKI też nie powinieneś mieć tego czujnika tylko zaślepkę

no wlasnie widocznie przy moim mieli pod reka zbiorniczek z czujnikiem :polew: :polew: hehe a etka w sumie jak nie mam pelnego FISa nie powinna widziec tylko czujnika , tak samo jest np z pakietem oswietlenie - niektorzy maja kratki nawiewow z lampkami i kablami ale nie maja instalacji doprowadzonej do tych kabli a inni nie maja w ogole ani instalacji ani lampek w tych kratkach ;)

Opublikowano

jest w ETCE zbiorniczek płynu do spryskiwaczy i koło niego czujnik poziomu wody , jak się go ma zamontowany w fabryce to jest zaznaczony jak nie został założony nie jest zaznaczony , widocznie dostałeś gratisa :wink4:

[br]Dopisany: 07 Październik 2010, 22:50_________________________________________________Spadam

nara :hi:

Opublikowano

Dobra spadam spać

Nara :hi:

3maj sie tam, tez spadam do wyra

do jutra ;)