Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY w RYBNIKU - wiecej info w 1 poście

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

:hi:

ja mam avasta i nie narzekam chcesz ? moge ci przesłać

ja rowniez mam Avasta :)

Robert ty bylbys w stanie wyszukac nr tych emblematow w Etce :?:

co to za pomysł :?:

chodzi ci o znaczki/emblematy Sline na boczne listwy :?:

tak, dokladnie o te znaczki :)

a co do pomysla to sie jeszcze zobaczy :embarrassed:[br]Dopisany: 07 Październik 2010, 06:54_________________________________________________aha, co do jutrzejszego wyjazdu na spot do Gliwic:

ja jak zawsze moge najpredzej wyjechac z Rybnika o 18:30-18:40 wiec poczekacie na mnie i pojedziemy razem czy jedziecie juz predzej :?: :embarrassed:

• Odpowiedzi 42,7 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

:hi:

a co do pomysla to sie jeszcze zobaczy :embarrassed:[br]Dopisany: 07 Październik 2010, 06:54_________________________________________________aha, co do jutrzejszego wyjazdu na spot do Gliwic:

ja jak zawsze moge najpredzej wyjechac z Rybnika o 18:30-18:40 wiec poczekacie na mnie i pojedziemy razem czy jedziecie juz predzej :?: :embarrassed:

nie no ja mysle ze poczekamy i ladnie pojedziemy wszyscy razem :)

tylko czy Ci Gliwiccy na nas zaczekaja :gwizdanie: bo podobno ze wzgledu na nasza obecnosc spot jest od 18-18:30 hahaha :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

:hi: z rana

w przyszlym tyg jak bedziecie jechac to gliwic to sie zabiore z wami, ten tydzien niestety II zmiana a sobota 16h

Opublikowano

Robert dawaj w jaki sposób uruchomić wyszukiwanie po VIN.

Komputer to zrobię każdemu z kolegów za czteropaka. :gwizdanie:

Opublikowano
:hi: po robocie :wink4:
Opublikowano

Dobry :hi:

Teraz tylko na chwilę bo idę dokończyć zabawę z FISem :wink4:

Wiesiek mi ETKA szuka już po nr. VIN ale mogę sprawdzić tylko jeden pojazd dziennie :confused4: ale już są jakieś postępy , jak ktoś chce to dawać nr. VIN i spróbujemy go rozszyfrować najlepiej na początek B7 lub B6 (ale jak wspomniałem jeden w ciągu dnia), w B6, B7, B8 jest już opcja odznaczania części zastosowanych dokładnie w podanym pojeździe w B5 niestety to nie działa, ale można sprawdzić dokładną datę prod. , kody wyposaż. , kolor ...

[br]Dopisany: 07 Październik 2010, 16:03_________________________________________________Arek zaraz poszukam znaczków Sline na boczne listwy :wink4:

Opublikowano
  • Autor

:hi: po robocie

ide napisac PW do Hugo w imieniu Andy'iego bo dostal bana na 60 dni :>

Opublikowano

ide napisac PW do Hugo w imieniu Andy'iego bo dostal bana na 60 dni :>

A mówiłem mu wczoraj ... :gwizdanie:

Arek później poszukam tych nr. naklejek , jakoś nie mogę tego znaleźć a nie mam zbytnio czasu teraz :wink4:

Opublikowano

Za co Andy dostał bana?

Robert co robisz z FISem

Opublikowano
  • Autor
Arek później poszukam tych nr. naklejek , jakoś nie mogę tego znaleźć a nie mam zbytnio czasu teraz

Roberto nie ma problemu :wink4:

Za co Andy dostał bana?

2 ostrzezenia i 1 uciszenie w ciagu 2 miesiecy skutkuje, zgodnie z regulaminem, banem na 90 dni :confused4:

Opublikowano

Ale za co dostał ,co takiego zrobił. :no:

Opublikowano
  • Autor

Ale za co dostał ,co takiego zrobił. :no:

z tego co mi powiedzial doradzil jednemu jak zagospodarowac wolna powierzchnie na fisie :polew:

Opublikowano

No jak, zakryć co by nie świeciła. :kox:

Opublikowano
  • Autor

Andy doradzil aby sobie kwiatki zasadzil :polew:[br]Dopisany: 07 Październik 2010, 18:09_________________________________________________

:hi: w ten piękny słoneczny dzień

Panowie tutaj jest archiwum z plikami konfiguracyjnymi do różnych dysków na które skopiujecie Etkę.

należy rozpakować archiwum i później kliknąć plik z rozszerzeniem .cmd który ma po nazwie Etka odpowiednią literę dysku na której jest zainstalowany Wasz program powinno zadziałać.

http://www.sendspace.com/file/64bk7t

proszę wyjaśnij laikowi co mam otworzyć bo niie kumam :(

Po rozpakowaniu masz katalog a w nim pliki które po nazwie ETKA mają literę dysku.

Pliki te mają rozszerzenie .cmd , wybierasz właściwy plik taki który odpowiadała literze dysku w twoim kompie na którym masz Etkę , a on sam przekopiuje pliki konfiguracyjne.

wlasnie to staralem sie uruchomic i tak samo jak u Andy'iego wyskakuje mi tylko czarne okienko ktore po sekundzie znika i nic sie nie dzieje :confused4:

Opublikowano

No tak ale podczas tego zbiegu powinno skopiować pliki do twojej Etki, teraz spróbuj ją odpalić z ETKA.exe

Arek dawaj na GG bo na forum ciężko mój nr 7848915

Opublikowano
  • Autor

No tak ale podczas tego zbiegu powinno skopiować pliki do twojej Etki, teraz spróbuj ją odpalić z ETKA.exe

Arek dawaj na GG bo na forum ciężko mój nr 7848915

dziala :jerk:

teraz sie nauczyc szukac :>

Opublikowano

No to znowu jedna flacha więcej na spocie :drunk:

Opublikowano
  • Autor

No to znowu jedna flacha więcej na spocie :drunk:

to kiedy robimy spota bezsamochodowego :?: :decayed:

Opublikowano

Nie chodzi o spota bezsamochodowego tylko trzeba zabrać ze sobą kogoś kto ma prawko :naughty:[br]Dopisany: 07 Październik 2010, 19:57_________________________________________________

Robert co robisz z FISem

Uruchamiam/rezam sobie FIS-a :wink4:

Już mam, wszystko działa :banan1:

Opublikowano
  • Autor

Nie chodzi o spota bezsamochodowego tylko trzeba zabrać ze sobą kogoś kto ma prawko :naughty:

ale jak obydwoje chcielibysmy z wami wypic :naughty:

panowie co do jutrzejszego wyjazdu na Gliwice, umawiamy sie o 18:40 na naszym miejscu :?: :rolleyes: