Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY w RYBNIKU - wiecej info w 1 poście

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

miałem Avasta i jak robiłem skana powiedzmy po dwóch tygodniach znajdywał masę wirusów itp. a podczas "normalnej" pracy/ochrony nie informowął o jakichś niebezpiecznych plikach itp ... potem wgrałem tego Kasperskiego znowu wykrył w ciule innych wirusów , po jakimś czasie skan i komp. czysty ale muliło go strasznie i czasami wywalało mnie z netu :wallbash: ... wczoraj ten NOD i znowu kilka znalazł :wallbash:

[br]Dopisany: 06 Październik 2010, 20:48_________________________________________________

AVG anty-virus free :good:

ale to wersja na 30 dni ? :mysli:

• Odpowiedzi 42,7 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

miałem Avasta i jak robiłem skana powiedzmy po dwóch tygodniach znajdywał masę wirusów itp. a podczas "normalnej" pracy/ochrony nie informowął o jakichś niebezpiecznych plikach itp ... potem wgrałem tego Kasperskiego znowu wykrył w ciule innych wirusów , po jakimś czasie skan i komp. czysty ale muliło go strasznie i czasami wywalało mnie z netu :wallbash: ... wczoraj ten NOD i znowu kilka znalazł :wallbash:

[br]Dopisany: 06 Październik 2010, 20:48_________________________________________________

wpisz w google avg free dobre programy i zassij
Opublikowano

Wgraj Avasta ,ja mam na wszystkich kompach i kumple też i nie ma problemów jak wgrasz coś innego to zamula kompa i odinstalować nie idzie.

Narka spadam

Avasta najnowszą wersję

Opublikowano

avast to straszna kicha mnie i mojemu kumplowi wirusy powaliły system tylko nie avast :thumbdown:

Opublikowano

to już nie wiem wszyscy chwalą avasta a u mnie jakoś sie nie spisywał :thumbdown:

Opublikowano

avg nie przymula jest number one obecnie

Opublikowano

tu masz numer do kolesia który Ci doradzi jest najlepszy 508302805 :wink4:[br]Dopisany: 06 Październik 2010, 21:12_________________________________________________ :good:

Opublikowano

tu masz numer do kolesia który Ci doradzi jest najlepszy 508302805 :wink4:[br]Dopisany: 06 Październik 2010, 21:12_________________________________________________ :good:

to co dzwonić do niego , kto to jest ?

Opublikowano

na razie nie dzwoń chyba że będziesz miał jakieś problemy on Ci naprawi wszystko co z kompem za niewielkie pieniądze

Opublikowano

na razie nie dzwoń chyba że będziesz miał jakieś problemy on Ci naprawi wszystko co z kompem za niewielkie pieniądze

ok dzięki :good: to zasysam tego AVG :wink4:

[br]Dopisany: 06 Październik 2010, 21:17_________________________________________________idzie ... :naughty:

Opublikowano

ok dzięki :good: to zasysam tego AVG :wink4:

[br]Dopisany: 06 Październik 2010, 21:17_________________________________________________idzie ... :naughty:

dochodzisz :polew:[br]Dopisany: 06 Październik 2010, 21:21_________________________________________________doigrałem się dostałem kropka :polew:
Opublikowano

dobra zainstalowany , na razie działa :kox:

Opublikowano

będzie działał :good:

Opublikowano

doigrałem się dostałem kropka :polew:

to już drugi w ostatnim czasie :cool1:

jeszcze jeden i ... :gwizdanie:

Opublikowano

[br]Dopisany: 06 Październik 2010, 22:06_________________________________________________

czemu tego NODa wywalasz???

a ja se dziś całe popołudnie do teraz w Fife 11 szpilam na X360 decayed

Opublikowano

czemu tego NODa wywalasz???

zablokował mi neta , coś mu się pojebało :wallbash:

jak go chciałem odinstalować pisało ze nie mam uprawnień do tego :wallbash:

[br]Dopisany: 06 Październik 2010, 22:15_________________________________________________

mam pomysla na oblanie setki ale musimy sie zrzucic po 5-10 zl :decayed:

Robert ty bylbys w stanie wyszukac nr tych emblematow w Etce :?:

co to za pomysł :?:

chodzi ci o znaczki/emblematy Sline na boczne listwy :?:

Opublikowano

ja tylko na chwile, niezle spamujecie dalej :P:hi:

Robert dzieki jeszcze raz za ten czujnik ktory mi sprawdzales dzis gregory napisal ze ma taki :P[br]Dopisany: 06 Październik 2010, 22:30_________________________________________________

mam pomysla na oblanie setki ale musimy sie zrzucic po 5-10 zl :decayed:

no ja jestem za taka kasa ok ;) ale co to takiego Arek? :co:

Opublikowano

Robert dzieki jeszcze raz za ten czujnik ktory mi sprawdzales dzis gregory napisal ze ma taki :P

spoko :good:

ja chyba opanowałem etkę i szuka po nr. VIN :naughty:

Opublikowano

Robert dzieki jeszcze raz za ten czujnik ktory mi sprawdzales dzis gregory napisal ze ma taki :P

spoko :good:

ja chyba opanowałem etkę i szuka po nr. VIN :naughty:

jak dla mnie etke juz miales dawno opanowana :gwizdanie:

zbieram sie Pany :hi: