wiesiek3d Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Opublikowano 3 Kwietnia 2011 no dokładnie, mi się wydawało że tam mało ludzi się szwęda Agata meble, Makro, stacja benzynowa :gwizdanie:
A-rek Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 3 Kwietnia 2011 no dokładnie, mi się wydawało że tam mało ludzi się szwęda Agata meble, Makro, stacja benzynowa :gwizdanie: niby tak ale popołudniami tam mało ludzi się przewija
ROBERT Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Duże TESCO ? Przecież tam w weekendy jest zawsze full , Media + Tesco + Praktiker ... nie wspomnę już o wyjeździe stamtąd
ROBERT Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Opublikowano 3 Kwietnia 2011 My o byłym KFC piszemy No tak ale Arek o Tesco też pisał [br]Dopisany: 03 Kwiecień 2011, 19:41_________________________________________________ My o byłym KFC piszemy Gdzie to jest to nie mam zielonego pojęcia
ROBERT Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Myślę żeby zostać tak jak jest a jak będziemy mieli w planach grilla czy rożno to się ustali wcześniej ( Studzienka , Radlin ... ) No chyba że znajdzie się jakieś fajne miejsce
ROBERT Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Niech Arek zrobi ankietę Czy zostajemy przy starym miejscu czy szukamy na siłę nowego ( + oczywiście trzeba dawać propozycje takowego miejsca )
ROBERT Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Opublikowano 3 Kwietnia 2011 No ja myślałem na Makro ale jak nas mają stamtąd wywalić to może lepiej na razie zostać na starym miejscu
wiesiek3d Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Z Makro wywalą na pewno, chyba że dostaniemy zgodę od szefostwa.
A-rek Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Duże TESCO ? Przecież tam w weekendy jest zawsze full , Media + Tesco + Praktiker ... nie wspomnę już o wyjeździe stamtąd tak było i jest przed świętami :gwizdanie: mi chodziło o ten mały parking na górze który zawsze w 80% jest pusty
wiesiek3d Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Duże TESCO ? Przecież tam w weekendy jest zawsze full , Media + Tesco + Praktiker ... nie wspomnę już o wyjeździe stamtąd tak było i jest przed świętami :gwizdanie: mi chodziło o ten mały parking na górze który zawsze w 80% jest pusty Eee to ja wole nasze stare miejsce
ROBERT Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Eee to ja wole nasze stare miejsce Ja też
A-rek Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Arek a jak tam wspomaganie noce robią się cieplejsze i od dwóch dni łapie mi tylko przy skręcie w lewo ale po pierwszej próbie odpuszcza
wiesiek3d Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Może wiesz sie tylko zawór w pompie postukaj po niej.
ROBERT Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Może wiesz sie tylko zawór w pompie postukaj po niej. prędzej w maglu
Rekomendowane odpowiedzi