Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY w RYBNIKU - wiecej info w 1 poście

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

(d^^B) wtf.......

Krzysztof logi rób a nie pierdołami się zajmujesz :gwizdanie: :cool1::wink4:

zitra lub czwartek byda nowe na seriiii...........
  • Odpowiedzi 42,7 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

jutro w nałężu :gwizdanie: :naughty:

Opublikowano

jutro w nałężu :gwizdanie: :naughty:

jutro trening,.... co tam z oponkami wiesz coś
Opublikowano

:no:,jutro zadzwonię ,się przypomnę jeszcze [br]Dopisany: 24 Maj 2011, 22:51_________________________________________________daj mi tego bau na 3 dni ,będzie chodził jak nówka sztuka :gwizdanie: :decayed:[br]Dopisany: 24 Maj 2011, 22:55_________________________________________________mój po wyprawie do Rewala nawet "komin" ma delikatnie wyproszczony :naughty::wink4:

tam 7h05min,z powrotem 6h20min :evil:[br]Dopisany: 24 Maj 2011, 22:57_________________________________________________no i prawie 3 baki zupy :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

:no:,jutro zadzwonię ,się przypomnę jeszcze [br]Dopisany: 24 Maj 2011, 22:51_________________________________________________daj mi tego bau na 3 dni ,będzie chodził jak nówka sztuka :gwizdanie: :decayed:[br]Dopisany: 24 Maj 2011, 22:55_________________________________________________mój po wyprawie do Rewala nawet "komin" ma delikatnie wyproszczony :naughty::wink4:

tam 7h05min,z powrotem 6h20min :evil:[br]Dopisany: 24 Maj 2011, 22:57_________________________________________________no i prawie 3 baki zupy :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

nice .... ;d u mnie je inny problem cos niedomaga jo go usz dobrze gonia ;p
Opublikowano

mój po wyprawie do Rewala nawet "komin" ma delikatnie wyproszczony :naughty::wink4:

tam 7h05min,z powrotem 6h20min :evil:[br]Dopisany: 24 Maj 2011, 22:57_________________________________________________no i prawie 3 baki zupy

Zapomniałeś jeszcze o pamiątkowych zdjęciach z fotoradarów. :gwizdanie:

Opublikowano

mój po wyprawie do Rewala nawet "komin" ma delikatnie wyproszczony :naughty::wink4:

tam 7h05min,z powrotem 6h20min :evil:[br]Dopisany: 24 Maj 2011, 22:57_________________________________________________no i prawie 3 baki zupy

3 baki zupy u mnie minimum 1800km :) ty mosz smoka :tongue4: :tongue4:
Opublikowano

u mnie trzy baki zupy to ponad 2.5 kkm :decayed:

[br]Dopisany: 24 Maj 2011, 23:26_________________________________________________

Nooo :gwizdanie: :cool1:

[br]Dopisany: 24 Maj 2011, 23:27_________________________________________________Wiesiek ściągam AM 6.8.1 EU ( tylko za***iście szybki net mam :wallbash: ) , namiary zapodał mi PABLO z forum , podobno tamta wersja zj***na , tak jak kombinowaliśmy wtedy u Pepików czasu nie da się przestawić , w tej nowej podobno ustawia się nawet strefy czasowe :wink4:

Opublikowano

ja uzywam 6.7 bo czytalem ze 6.8 jeszcze nie dopracowali.. :mysli: :mysli:

Opublikowano

AM na androida nima jeszcze ?

Opublikowano
:no: :no: :no:
Opublikowano

ja tak ale myślę ,ze strażacy miejscy będą pamiętać o dosłaniu "pozdrowień" pocztą :naughty::kox:[br]Dopisany: 24 Maj 2011, 23:55_________________________________________________

AM na androida nima jeszcze ?

navigon :good:[br]Dopisany: 24 Maj 2011, 23:56_________________________________________________

nie jechałem jak Ty tylko jak ja :gwizdanie: :decayed: :decayed: :decayed: :decayed: :wink4:[br]Dopisany: 24 Maj 2011, 23:57_________________________________________________160 czasem się rozkulałem :gwizdanie:

Opublikowano

ja chyba chciales napisac " zwolnia do 1,60zł " :tongue4: :tongue4: :gwizdanie:

Opublikowano

no właśnie ,że bez gonitwy ale równo cały czas[br]Dopisany: 25 Maj 2011, 00:28_________________________________________________

:hi:

Opublikowano

:hi:

z rana

Arturo przekazał ci może siemian tą menetke ?

Opublikowano

Dzisiaj bede mial tą manetkę .

Opublikowano

Wiesiek ściągam AM 6.8.1 EU ( tylko za***iście szybki net mam :wallbash: ) , namiary zapodał mi PABLO z forum , podobno tamta wersja zj***na , tak jak kombinowaliśmy wtedy u Pepików czasu nie da się przestawić , w tej nowej podobno ustawia się nawet strefy czasowe :wink4:

Adres znam to CBŚie Cie odwiedzą :decayed:

Opublikowano

Koza będzie miała wielu ,nowych ,przypakowanych adoratorów :kox::decayed::wink4:

Opublikowano

ludzie u kogo wymienić rozrząd i czy u toma77 dostanę najtaniej i czy aby na pewno ORI :mysli:

u Toma ORI nie kupisz tylko zamienniki ... jak chcesz ORI pisz do tego gościa >>> http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=178596.225 ceny ma dobre :good:

swego czasu była promocja na rozrząd w ASO i nawet cenowo dobrze to wyglądało, zapytaj w magro ile wołają :)

:hi: wiem że była promocja i wołali 1300pln za komplet z robotą :shocked: niestety było minęło, a znocie kogoś mądrego co to wymieni :mysli:

jo znom :gwizdanie: