MaQQ Opublikowano 28 Czerwca 2010 Opublikowano 28 Czerwca 2010 Czesc.Mam audi a4 b5 sedan z 1999 1.8T.W planach 250+ koni jednakze chce zaczac od zawieszenia.Mam zawieszenie wielowachaczowe.Co miesiac ktorych wachacz pada i mi stuka a to jest strasznie uciazliwe.Nie znam sie na samochodach niestety,mialem w planach kupisz zawieszenie gwintowane FK lub Koni lecz chyba to nie ma nic wspolnego z wachaczami.Nie mam quattro.Czekam na inne propozycje i porady. Dziekuje,Maku
Xris Opublikowano 28 Czerwca 2010 Opublikowano 28 Czerwca 2010 jak stukają Ci wahacze to wymień cały komplet, na jakie - poszukaj na forum (jest dyskusja na ten temat) jeżeli chcesz długo jeździć tym autkiem to może warto zainwestować w lemfordery...
andy_sky Opublikowano 29 Czerwca 2010 Opublikowano 29 Czerwca 2010 http://www.a4-klub.pl/smf/all_ranking_wahaczy-t11963.0.html najlepiej poczytaj to
Miszka82 Opublikowano 29 Czerwca 2010 Opublikowano 29 Czerwca 2010 dla wzmocnienia trwałości możesz zastosować tuleje poliuretanowe, ponoć nie do zajechania ale i koszt nie mały..do A4 to koszt ok 500-600zł, co do wahaczy Lemforder posłuży długo
Rekomendowane odpowiedzi