Cristoforo Opublikowano 7 Lipca 2010 Opublikowano 7 Lipca 2010 moze być cały osprzet to sprzedam głownie interere mnie sam słupek zpewnego zrodła bo turbo i pd juz mam reszta ponoc pasuje p&p
aju Opublikowano 7 Lipca 2010 Opublikowano 7 Lipca 2010 w poprzecznym trzeba dokonać parę zmian na wzdłużny ale to bardziej kosmetyka, ktoś to bardzo ładnie opisał na forum
Piotrek98igo Opublikowano 7 Lipca 2010 Opublikowano 7 Lipca 2010 juz wolalbym swapowac na 2.0 BGW itp
aju Opublikowano 7 Lipca 2010 Opublikowano 7 Lipca 2010 nie ma sensu dla mnie 200koni 400nm wystarczy do spokojnej jazdy
aju Opublikowano 7 Lipca 2010 Opublikowano 7 Lipca 2010 styka styka, dlatego czekam na nówkę BRD a jak się rozsypie ajm będzie asz
slepy Opublikowano 7 Lipca 2010 Autor Opublikowano 7 Lipca 2010 no ja bede chciał ostatecznie pod 200/40 dobić Panowie a jak wygląda sprawa z klimą, bedzie pasować, powiedzmy z Passka B5FL, bo bym sobie odrazu to ogarnął :gwizdanie:
staa42 Opublikowano 12 Lipca 2012 Opublikowano 12 Lipca 2012 witam. Panowie posiadam a4 z silnikiem a4 1.6 98r oraz a4 1.9tdi 97r, ponieważ w 1.6 mam pęknięty blok postanowiłem przełożyć diesla do budy z benzynki, i tu zaczynają się pewne schody i mnóstwo pytań, czy muszę przekładać kompletna instalacje elektryczna z diesla do benzynki? ( inna opcja wyposażenia, i ciut starszy model) czy wystarczy tylko przekładka wiązki z komory silnika, prócz tego komp, i pedał gazu- wiadomo. Ale co z zegarem Czy te cztery wtyki które są za sterownikiem zgrają się z diesel z benzynką ? Proszę o jakieś wskazówki....
Kowi87 Opublikowano 12 Lipca 2012 Opublikowano 12 Lipca 2012 witam. Panowie posiadam a4 z silnikiem a4 1.6 98r oraz a4 1.9tdi 97r, ponieważ w 1.6 mam pęknięty blok postanowiłem przełożyć diesla do budy z benzynki, i tu zaczynają się pewne schody i mnóstwo pytań, czy muszę przekładać kompletna instalacje elektryczna z diesla do benzynki? ( inna opcja wyposażenia, i ciut starszy model) czy wystarczy tylko przekładka wiązki z komory silnika, prócz tego komp, i pedał gazu- wiadomo. Ale co z zegarem Czy te cztery wtyki które są za sterownikiem zgrają się z diesel z benzynką ? Proszę o jakieś wskazówki.... pewnie nawet bak bedzie trzeba zmienic:whistling:
staa42 Opublikowano 13 Lipca 2012 Opublikowano 13 Lipca 2012 bak-pompka, to wiem. A jak się sprawa przedstawia z kompletna instalacja?
Kowi87 Opublikowano 14 Lipca 2012 Opublikowano 14 Lipca 2012 Pewnie w 3/4 kabli bedzie inna, wiec lepiej jak byś miał kompletna do dyspozycji W dziele warsztat jest opis swapu na AVF:wink: z 1Z
Rekomendowane odpowiedzi