Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Piłka nożna

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

no Madas i w ogóle kibice Lecha i cały Poznań, a przede wszystkim piłkarze Lecha Poznań :> szacun :good::naughty::wink4: oby tak dalej oby...

• Odpowiedzi 23,7 tys.
  • Wyświetleń 844,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

no Madas i w ogóle kibice Lecha i cały Poznań, a przede wszystkim piłkarze Lecha Poznań :> szacun :good::naughty::wink4: oby tak dalej oby...

:kox::good: Wszystko idzie w dobrą stronę... Stadion, kibice i gra... (co prawda w lidze na razie średnio ale będzie lepiej). :evil::kox:
Opublikowano
95ug55.jpg fotka z meczu .... skopany jestem jak pies :decayed::kox: :kox:
Opublikowano

Pewnie było zajebiśie.

Opublikowano

Pewnie było zajebiśie.

było za***iście bo to dla nas w Poznaniu oprócz samego meczu ważne wydarzenie --- pierwszy mecz na nowym stadionie ..... z trawą się nie popisali :evil::kox:
Opublikowano

a ja ostatnio tam biegałem :naughty:

Opublikowano

chyle czoło przed poznańskim Lechem :notworthy:

wszystko co piękne w polskiej piłce znajduje się właśnie w tym klubie...kibice,drużyna,poziom itd :good:

Madas zazdroszcze :decayed:

Opublikowano

siedziałeś w samym rogu, na samej górze? :decayed:

Opublikowano

Pewnie było zajebiśie.

było za***iście bo to dla nas w Poznaniu oprócz samego meczu ważne wydarzenie --- pierwszy mecz na nowym stadionie ..... z trawą się nie popisali :evil::kox:

trawe da się poprawić ;] tylko kwestia $, ale jak Lech dalej tak będzie kąsał choćby w LM + wpływy za bilety to chyba poprawią tą murawe :gwizdanie:

Opublikowano

siedziałeś w samym rogu, na samej górze? :decayed:

fotka robiona z narożnika .... ale na następny mecz idę właśnie pod sam dach w narożnik :kox: :kox: :kox:
Opublikowano

Stadion wyglada bardzo atrakcyjnie , jak z zapleczem ? Knajpy , bary , piwo :D? (oczywiscie brak :wink4:) . Jak z organizacja i ogolnym wejsciem na stadion , sprawnie ?.

Bylem na kilku stadionach europejskich i musze przyznac ze ze zdjecia i galeri jaka ogladlaem kiedys w necie ten w Poznaniu sie prezentuje calkiem fajnie.

Opublikowano
  • Autor

Podsumowałem wyniki w lidze typerów :naughty:

Środa i czwartek już nie były tak owocne w punkty jak wtorek :cool1:

Opublikowano

Stadion wyglada bardzo atrakcyjnie , jak z zapleczem ? Knajpy , bary , piwo :D? (oczywiscie brak :wink4:) . Jak z organizacja i ogolnym wejsciem na stadion , sprawnie ?.

Bylem na kilku stadionach europejskich i musze przyznac ze ze zdjecia i galeri jaka ogladlaem kiedys w necie ten w Poznaniu sie prezentuje calkiem fajnie.

z zapleczem póki co jak na jarmarku ... w tralcie organizacji jest ....

organizacja z wejściem i wyjściem ze stadionu --- MIAZGA REWELKA :kox: :kox: stałem tylko 5 min w kolejce przy 43 tys ludków .... wcześniej po 30-40 min :good: :good: :good:

Opublikowano

z zapleczem póki co jak na jarmarku ... w tralcie organizacji jest ....

organizacja z wejściem i wyjściem ze stadionu --- MIAZGA REWELKA :kox: :kox: stałem tylko 5 min w kolejce przy 43 tys ludków .... wcześniej po 30-40 min :good: :good: :good:

dziwne , ja przy 30 000 wychodziłem z Lecha 20 min :gwizdanie:

Opublikowano

to nie wiem jak Ty wychodziłeś .... w sumie wychodziłem dłużej niż wchodziłem ale nie 20 min może z 10 :naughty:

Opublikowano
  • Autor

to nie wiem jak Ty wychodziłeś ....

Po Krakowsku, przez płot :kox::polew:

Opublikowano

to do Trzenia nie podobne :polew: :polew: na bank się wytańczył i szedł jak ślimak :naughty::decayed:
Opublikowano

to nie wiem jak Ty wychodziłeś .... w sumie wychodziłem dłużej niż wchodziłem ale nie 20 min może z 10 :naughty:

tak wychodziłem jak tłum szedł :tongue4: największy korek zrobił się jak wyszedłem za kołowroty. Poważnie Ci piszę ok 15-20 min zanim byłem na parterze ( po zejściu z tych schodów gdzie po lewj jest bodajże boisko treningowe) :wink4:[br]Dopisany: 01 Październik 2010, 13:04_________________________________________________

Gumior , nie fisiuj :decayed:

Opublikowano

no w sumie może tak być jak wszyscy wyszli razem po koncercie ..... z meczu wiara wychodzi partiami jedni wcześniej inni po meczu od razu a jeszcze inni zostają długo po meczu i dopiero wychodzą .....i chyba więcej bram było otwartych teraz ale pewien nie jestem :mysli:

Opublikowano

jedno co macie za***iste to krzesełka - idealnie się wklepki Wisły trzymały :good: :good: :good::naughty::decayed: