Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Piłka nożna

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

5 i 15 bramka :kox:[br]Dopisany: 03 Październik 2010, 16:19_________________________________________________

Lechia zmiażdżyła wczoraj Legię,więc Wisła nie jest osamotniona w pędzie w dół tabeli.

I Wisła i Legia się odbiją od dna w jakim teraz są, ale faktem jest faktem że poziom jaki teraz prezentują jest żenujący :thumbdown: :thumbdown: :thumbdown: powinni dopłacać za przychodzenie na takie mecze...
  • Odpowiedzi 23,7 tys.
  • Wyświetleń 844,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

no niestety ale juz takiej gwiazdy długo nie będzie.Messi pokazał klase na mistrzostwach w RPA ....czyli zero,dno.C.Ronaldo to piłkarz bardziej medialny,model,celebryta,sezonowiec :cool1:

aż strach pomyśleć co by było gdyby nie kontuzje u Ronaldo (R9) bo przez nie stracił kilka młodych lat kariery :wallbash:[br]Dopisany: 03 Październik 2010, 16:23_________________________________________________

Opublikowano

ja pierdziele :shocked: prawie jak wojtek łobodziński :decayed: :decayed: :decayed:

Opublikowano

Ktos oglada Blaugrana- Majorka ?

Barca za latwo bramki traci w tym roku, jesli nad tym nie popracuja beda mieli problemy w lidze. Dostana bramke na poczatek a potem bedzie murowanie sie (Rubin, Hercules ... i dlugo by wymienial)

Cos ta obrona sie gubi - za duzo rotacji .

Opublikowano

kij z Barceloną :tongue4:

Opublikowano

ja oglądam - MAllorca ma szczęście ale w drugiej połowie ich zmiażdży Barca

Opublikowano

pomiazdzone ... Po tym meczu stwierdzam ze cos niedobrego dzieje sie z Ta druzyna ... Alves wciaz nie ma godnego zmiennika a gra pyte do potegi ... Messi chce sie zakiwac !! denerwuje mnie to. Bojan... no coz, malo dostaje szans na gre i nie wytrzymuje presji . Keita to sie nadaje do tarcia chrzanu !! ALCANTARA powienien grac od poczatku. Blad obrony latwa strata gola a potem ... granie pod duza presja. Wynik nie zasluzony dla Majorki ale... taki jest football.

Nie wroze niczego dobrego Barcy w tym sezonie . :confused4:

Opublikowano

co z ciebie za kibic! :)

Opublikowano

tylko Barca i Barca :gwizdanie:

Opublikowano

oj Dobra Real juz prowadzi :decayed: .

DiM ze mnie dobry kibic tylko nie slepy :) , widze co sie dzieje bezradnosc Guardioli mnie oslabia... On innego sposobu na gre jak wejsc z pilka do bramki nie widzi. Nie kazdy przeciwnik da sie ograc setka podan... Nieraz trzeba otworzyc oczy , rabnac z dystansu ...albo wpuscic zespol na swoja polowe.

Opublikowano

No Real gromi co nie zmienić faktu że to mośki :kox:

Opublikowano

No Real gromi co nie zmienić faktu że to mośki :kox:

moski nie moski ale prawie nie traca bramek wtym roku , za to Barca z czolowki ma najwiecej straconych - 5 sztuk. I jak widac Camp Nou przestalo byc twierdza taka jaka bez watpienia jest Santiago...

Uwazam ze brakuje cos temu zespolowi...nie ma tej iskry , Guardiola moze pieprzyc ze zespol gra duzo lepiej niz wczesniej ...ale ja tego ani nie widze w wynikach, ani w statystykach ani w ..ich grze. Wiec nie wiem o czym on gada.

Opublikowano

z Guardiola moze byc tak jak z Frankiem zespol pogral 2-3 sezony i pozniej bedzie cieniutko i wyglada wlasnie ze nadszedl ten czas:) do Jose to troche mu brakuje jeszcze duzo nauki przed nim

Opublikowano

nie zaczynaj

Opublikowano

Barca splajtuje bo podobno mają kosmiczne długi :gwizdanie:

Opublikowano

Barca splajtuje bo podobno mają kosmiczne długi :gwizdanie:

:polew: :polew: :polew: :polew: rozbawiles mnie... ktory zespol z czolowki liczacych sie nie ma kosmicznych dlugow ?????

Opublikowano

z czołówki to Barca ma chyba najmniejsze długi :)

Opublikowano
  • Autor

Jebać długi... :decayed:

Ważne że już zaczynją coś grać :kox:

oj Dobra Real juz prowadzi :decayed: .

DiM ze mnie dobry kibic tylko nie slepy :) , widze co sie dzieje bezradnosc Guardioli mnie oslabia... On innego sposobu na gre jak wejsc z pilka do bramki nie widzi. Nie kazdy przeciwnik da sie ograc setka podan... Nieraz trzeba otworzyc oczy , rabnac z dystansu ...albo wpuscic zespol na swoja polowe.

Ale biadolisz chopie :rolleyes:

Taki super treneiro i już do zwolnienia...

Spokojnie, On ma tam nie takich doradzców :wink4:

Na pewno o wiele lepiej wiedzą co się złego dzieje.

Albo Sobie poradzę i powalczą o tytuł, albo niestety sezon starcony i wówczas trzeba się będzie zastanowić nad zmianami...

Nie zawsze można być na szczycie...

Real się buduje już ze 3 sezony i powoli zaczyna to konkretnie trybić :naughty:

Ale nie zapeszajmy :decayed:

Opublikowano

Real to zanim sie zbuduje to sie zawali :kox:

Barca ma bardzo waska kadre i to napewno nie pomaga

Opublikowano
  • Autor

No comments... :blink: