Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Piłka nożna

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

co tam Ronaldo... :tongue4: Jutro jest mega mecz Arsenal-Barcelona.Graja moje dwie ulubione drużyny o to gwarantuje cudowny ofensywny futbol które te zespoły preferują :kox::naughty:

• Odpowiedzi 23,7 tys.
  • Wyświetleń 842,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

pewnie wygra Barca...a szkoda :naughty:

Opublikowano

Szczęsny jutro bedzie miał mnóstwo pracy i okazji do wykazania się :decayed:
Opublikowano

Nie wiadomo kto wygra. Sercem jestem z Barcelona , ale pilka jest nie przewidywalna a Barca ma zawsze najslabszy luty . Mysle ze bedzie remis z lekkim wskazaniem na Arsenal a w rewanzu ich Barca zmiecie na Camp Nou . Jak Blaugrana jest w formie to nie widze przeciwnika dla nich.

Opublikowano

Szczęsny jutro bedzie miał mnóstwo pracy i okazji do wykazania się :decayed:

na pewno wypadnie dobrze,ma chłopak charakter na światowy poziom :decayed:
Opublikowano

w czasach gry w PSV faszerowali Go sterydami na skutek czego jego organizm w szybkim tempie przybrał masy mięśniowej

a ja sie dziwie czemu niektorzy pilkarze tacy przypakowani sa mimo ze duzo biegaja :gwizdanie:

Opublikowano

Z innej beczki. Ronaldo też jest jednym z najbardziej zdradliwych piłkarzy (Barcelona -> Inter -> Real Madryt -> AC Milan), dla których wyłącznie liczy się kasa. Może grał bardzo dobrze w piłke, ale jakoś nigdy za nim nie przepadałem. Szczerze to cenie sobie bardziej Romario. Duet Saviola - Kluivert w Barcelonie też się sprawdził. Jest też Figo (Barcelona -> Real Madryt), Ibrahimovic (Juventus -> Inter -> Barcelona -> Milan), Torres (Liverpool -> Chelsea), Tevez (Manchester Utd -> Manchester City). W Polsce Łukasz Surma (Wisła Kraków -> Legia Warszawa). Znalazło by się pewnie więcej. Tak jak kilka miesięcy temu AC Milan chciał Del Piero :polew: :polew: :polew:. Del Piero mógł by zagrać w AC Milanie, ale w FIFE albo PESie. Del Piero i Buffon są bardzo przywiązani do klubu i szanują swoich fanów. Nawet zostali w Juve po niesłusznej degradacji do Serie B :hi::notworthy:.

Opublikowano
Roberto Carlos przyjął ofertę Anżi Machaczkała i związał się z rosyjskim klubem. Brazylijski obrońca podpisał 18-miesięczny kontrakt.
:wallbash:

to już bardziej honorowe byłoby zakończyć kariere :gwizdanie:

Opublikowano

Co tam honor,jak za poltora roku gry dostanie 6 baniek :gwizdanie:

Opublikowano
  • Autor

W Polsce Łukasz Surma (Wisła Kraków -> Legia Warszawa)

No ten transfer to akurat chyba mocno Wam siadł na psychice :kox::polew: :polew: :polew:

Opublikowano

Nie :polew::naughty:, po prostu dobra pamięć. Przeciętny piłkarz jak dla mnie. [br]Dopisany: 15 Luty 2011, 20:43_________________________________________________Dzisiaj mecz LM Arsenal - Barcelona o 20:45 :decayed::naughty: Kto będzie oglądał? Duża szansa dla Szczęsnego na pokazanie swoich umiejętności z bardzo silnym rywalem :good:.

Opublikowano

Nie :polew::naughty:, po prostu dobra pamięć. Przeciętny piłkarz jak dla mnie. [br]Dopisany: 15 Luty 2011, 20:43_________________________________________________Dzisiaj mecz LM Arsenal - Barcelona o 20:45 :decayed::naughty: Kto będzie oglądał? Duża szansa dla Szczęsnego na pokazanie swoich umiejętności z bardzo silnym rywalem :good:.

:naughty:

Opublikowano

:gwizdanie: Grzaniec smakowity... :kox:

Opublikowano

Villa

Opublikowano

najsłabszym ogniwem w tym meczu jest sędzia główny :facepalm: .... i komentator :thumbdown:

ładny szybki mecz, fajnie się ogląda

jak dla mnie mecz na remis :wink4:[br]Dopisany: 16 Luty 2011, 22:12_________________________________________________wykrakałem :wstydliwy:

Opublikowano

fucking arsenal czulem ze wyrownaja , blad valdesa :thumbdown:

Opublikowano

2:1 :gwizdanie:

Opublikowano

wykrakałem :wstydliwy:

:D

weź wykracz mi jeszcze numery w totka :kox:[br]Dopisany: 16 Luty 2011, 22:24_________________________________________________

yeahbunny :shocked: to już nie jest śmieszne

Opublikowano

Z innej beczki. Ronaldo też jest jednym z najbardziej zdradliwych piłkarzy (Barcelona -> Inter -> Real Madryt -> AC Milan), dla których wyłącznie liczy się kasa. Może grał bardzo dobrze w piłke, ale jakoś nigdy za nim nie przepadałem. Szczerze to cenie sobie bardziej Romario. Duet Saviola - Kluivert w Barcelonie też się sprawdził. Jest też Figo (Barcelona -> Real Madryt), Ibrahimovic (Juventus -> Inter -> Barcelona -> Milan), Torres (Liverpool -> Chelsea), Tevez (Manchester Utd -> Manchester City). W Polsce Łukasz Surma (Wisła Kraków -> Legia Warszawa). Znalazło by się pewnie więcej. Tak jak kilka miesięcy temu AC Milan chciał Del Piero :polew: :polew: :polew:. Del Piero mógł by zagrać w AC Milanie, ale w FIFE albo PESie. Del Piero i Buffon są bardzo przywiązani do klubu i szanują swoich fanów. Nawet zostali w Juve po niesłusznej degradacji do Serie B :hi::notworthy:.

Ronaldo nie przechodzil bezposrednio do wrogich klubow to po 1

po 2 podales pilkarzy ktorzy mozna powiedziec od dzieckaa graja w swoich klubach a Ronaldo to Zwykly biedny brazylijczyk nigdy na zaboj ne kochal swojego klub w ktorym gral:) uklad byl prosty ON strzela a KLUBY placa:)) a ze strzelac potrafil to kazdy wie :cool1: :cool1: Najlepszy napastnik w historii futbolu!!!!!

Opublikowano

wykrakałem :wstydliwy:

:D

weź wykracz mi jeszcze numery w totka :kox:[br]Dopisany: 16 Luty 2011, 22:24_________________________________________________

yeahbunny :shocked: to już nie jest śmieszne

1,2,3,4,5,6 :decayed:

ciekawe czy kiedyś takie padły/padną :polew:[br]Dopisany: 16 Luty 2011, 22:35_________________________________________________fajny meczyk :good: oby więcej takich ja ten :)