Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Piłka nożna

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

No zgadza się, długo trwał... Ale chyba nie są wyjątkiem wśród najlepszych drużyn świata :gwizdanie:

• Odpowiedzi 23,7 tys.
  • Wyświetleń 844,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

BTW jak już tak mądrze polemizujesz to wybierz się na mecz Pogoni Miechów ( masz blisko ) i napisz Nam tu później czy jest naprawdę tak fatalnie :gwizdanie: Pooglądaj trochę polskiej piłki, nie tylko ekstraklasy, zanim wysnujesz pewne teorie...

Chodzilem ... nie ma co ogladac, nawet jak bylo za friko to nie bylo zabardzo na co patrzec .

Mam takie a nie inne zdanie o Polskiej pilce i ciezko je zmienic. A nie mam az tak duzo czasu zeby go tracic na mecze ekstraklasy ktore i tak czasem ogladam . Jedyne co to atmosfera na meczu jest warta tego by tam byc(oczywiscie mowie o ekstraklasie) . Dlatego jedyne co robie to chodze na mecze Naszej reprezentacji , tyle ze co pojde to przegrywaja :polew: :polew:

p.s. nie mam juz tak blisko do Miechowa ... to juz bym wolal Wisle ogladac :wink4:

Zeby nie bylo ... szanuje ludzi ktorzy chodza ogladac Polska pilke bo jednak dzieki nim ten sport ma wogole prawo sie rozwijac u Nas w kraju (jesli np wszystkiego nie rozkradna).

Opublikowano

Ja kiedyś chodziłem na mecze TKS Skawinka Skawina z kolegami. Jeździliśmy na wyjazdy. Ta było od 2008 do 2010 roku, później drużyna się rozpadła. Wartościowi zawodnicy poodchodzili i zaczęli grać same młodziki. Dostawali od każdego... :hi:. W 2002 roku to nawet w III lidze byli, tylko później zaczęli sprzedawać mecze i trener, który ich doprowadził do III ligi, niestety zmarł... :confused4:. Teraz szwendają się po V lidzie...

Opublikowano

Nie każdy ma czas i kasę żeby bujać się co week po europie mecze oglądać :gwizdanie

o tym nawet nie ma mowy . takie wyjazdy to 1-2 razy w roku i tyle :confused4: :confused4: .

Opublikowano

Nie każdy ma czas i kasę żeby bujać się co week po europie mecze oglądać :gwizdanie

o tym nawet nie ma mowy . takie wyjazdy to 1-2 razy w roku i tyle :confused4: :confused4: .

Pamiętaj :kox: :kox: :kox: :kox:

Jarko a kiedy to Barca albo MU miały słaby sezon??

Opublikowano
  • Autor

Jarko a kiedy to Barca albo MU miały słaby sezon??

Poszperaj w rocznikach bo mi się nie chce :gwizdanie:

Opublikowano

oglądacie MU -S04 :?: :naughty:

Opublikowano

na nocke do tyry :wallbash:
Opublikowano

:kox:

Opublikowano

taa, wczoraj Barce oglądałem na jakieś chińskiej stronie, fajny komentarz był, tak jakby strejlau komentował :)

Opublikowano

na nocke do tyry :wallbash:

ja też w robocie siedzę :przebiegly:

Opublikowano

dzieje się :kox:

Opublikowano

nic tam wiecej nie bedzie

looozik :decayed:[br]Dopisany: 04 Maj 2011, 22:07_________________________________________________pomyliłem się :polew: :polew: :polew:[br]Dopisany: 04 Maj 2011, 22:14_________________________________________________co ja się tak mylę dzisiaj ???????????? :naughty: :naughty: :naughty::decayed: :decayed:

Opublikowano

:gwizdanie: No leją ich strasznie...

Jestem już ciekaw finału. :kox:

Opublikowano

rewanż za 2009 :cool1:

Opublikowano

dobry mecz, ManU ciśnie choć już mogliby sobie odpuścić...

Opublikowano

dobry mecz, ManU ciśnie choć już mogliby sobie odpuścić...

Jak to "Angole"... :evil::kox: