Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Piłka nożna

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

Przecież to hokejowa zgoda... :rolleyes:

Nie mów że na meczach piłki też się wspieracie :decayed:

• Odpowiedzi 23,7 tys.
  • Wyświetleń 845,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Jarko, oczywiście :)

To jest po prostu zgoda - żadna tam tylko hokejowa.

W pełni "regularna" :)

Dla przykładu : GKS Tychy - Miedź Legnica - 200 osobowa delegacja Rabinów :wink4:

Opublikowano
  • Autor

A Oni do Was też :?:

Czy to taka zgoda jak z Sandecją :gwizdanie:

Tak pytam bo flagi nigdy nie widziałem, a na hokeju to zupełnie inaczej wyglądało :wink4:

Opublikowano

Tak pytam bo flagi nigdy nie widziałem, a na hokeju to zupełnie inaczej wyglądało :wink4:

Jak najbardziej do nas też :)

Szczególnie widocznie byli na starym stadionie. Mecz w mecz byli u nas z faną :)

Na hokeju jest to o tyle co innego, że GKS od lat jest bardzo mocny i zarówno u siebie jak i na wyjeździe prezentują się zacnie :)

Opublikowano
  • Autor

To jest właśnie takie łączenie zgód ze zgodami...

Ten z tym, tamten z wrogiem...

Już nie jedni się przez to posypali, ostatnio Korona dostała out od Craxy bo najstarsza zgoda Lecha KSZO ma kosę właśnie z Kielcami...

Jak najbardziej do nas też :)

Szczególnie widocznie byli na starym stadionie. Mecz w mecz byli u nas z faną :)

Na hokeju jest to o tyle co innego, że GKS od lat jest bardzo mocny i zarówno u siebie jak i na wyjeździe prezentują się zacnie :)

No niestety ja ich nie kojarzę, a jak siedzę na Ośce to w rozmowach o piłce z Ickami temat GKS-u Tychy to jakaś abstrakcja, jedynie właśnie w kontekście hokeja...

Na starym obiekcie byłem kilka razy, na nowym na meczu z Arką - w roku odrodzenia Nowej Huty głupoty pt. mecze ekstraklasy na Błoniach jakoś mi nie w głowie :kox:

Wolę wyjazd Swoich do Mogilan czy Kryspinowa :naughty:

Nie widziałem ich na piłce, dlatego mnie to dziwi że tam pojechaliście. Mniej mnie dziwiała Wasza obecność na ostatnim meczu wyjazdowym w Bełchatowie :naughty:

Opublikowano

ostatnio posypała się zgoda Zawisza - GKS Jastrzębie :gwizdanie:

Opublikowano
  • Autor

To Wy też mieliście z Nimi zgodę :blink:

Opublikowano

To Wy też mieliście z Nimi zgodę :blink:

mieliśmy.....
Opublikowano
  • Autor

Zgoda w sumie fajna, niestety się posypała...

Raz u Nas stawili sie większą grupą ( ponad 100 osób ) jak graliśmy z FC Wisły z Unią Tarnów...

Opublikowano
  • Autor

Hehe pewnie w latach '90 na któryms meczyku byłem...

Musiałbym pogrzebać w starych zapiskach, sprawdzić bilety - za malolata sie zbierało :kox:

Opublikowano

mecze z lat 90-tych pamiętam za mgłą ,ojciec pewnie kojarzy któryś z meczy [br]Dopisany: 06 Czerwiec 2011, 22:17_________________________________________________

W minioną niedzielę w Warszawie, w siedzibie Stowarzyszenia Wolnego Słowa odbyło się Walne Zebranie Ogólnopolskiego Związku Stowarzyszeń Kibiców. Reprezentowanych było 18 ekip. Na zjeździe gościli m.in. Jerzy Engel oraz szef K-PZPN i przewodniczący Zespołu ds Kibiców przy PZPN - Eugeniusz Nowak. Głównym tematem obrad był wybór nowych władz OZSK oraz sytuacja na polskich stadionach po majowym finale Pucharu Polski.

Nowym prezesem został przedstawiciel Arki Gdynia, ponadto w skład 5 osobowego zarządu weszli kibice Legii Warszawa, Śląska Wrocław, Jagiellonii oraz Zawiszy.

Najważniejszą decyzją jest zaangażowanie się w przygotowanie projektu obywatelskiej inicjatywy w sprawie zmian ustawy o bezpieczeństwie imprez masowych i innych ustaw. Zostanie on przygotowany we współpracy z Fundacją Republikańską. Jeżeli inicjatywa kibiców ma zakończyć się sukcesem, konieczne jest zebranie 100 tys. podpisów. Ich zbieranie rozpocznie się w najbliższych tygodniach. Szczegóły akcji prezentowane będą na stronie www.kibicezabezpieczenstwem.pl, gdzie będzie można pobrać odpowiedni formularz oraz zgłosić swoje pomysły. W swojej ustawie postulujemy powrót rac na stadiony w "modelu duńskim", zakaz sprzedaży alkoholu, zniesienie zakazu klubowego, wprowadzenie obowiązkowej karty kibica.

Mamy nadzieję na spotkanie przed nowym sezonem z udziałem PZPN, Ekstraklasy SA, a także strony rządowej.

Opublikowano
  • Autor

Przeglądam stare zapiski i znalazłem nagłówek: "Popczyński się żenił, a Kasperczyk strzelał gole"

Motor Lublin - Hutnik Kraków 0-4

Dwie bramki Kasperczyk, to ten sam co wprowadził Podbeskidzie do ekstraklasy :naughty:

Opublikowano

jutro pożegnalny mecz Ronaldo w reprezentacji Brazylii w meczu przeciwko Rumunii :kox:

szkoda że w TV nigdzie nie ma :confused4:

więcej info: http://www.ronaldopoland.com/

Opublikowano
  • Autor

:kox:

skanowanie0002c.jpg

Mam tego więcej, jutro wrócę z pracy to poszperam jeszcze :naughty:

Opublikowano

Ty korone narysowałeś :?: :naughty:

Opublikowano
  • Autor

:polew: nie, to akurat mam z księgi co od kumpla ( dzisiaj jest Pejsem ) w spadku dostałem :wink4:

Moje wycinki są gdzieś w domu rodzinnym, muszę Sobie je przywieźć.