Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Piłka nożna

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

Alcantara w sparingach grał całkiem nieźle podobno, a teraz ławka...

No ale Barca nie miała zbyt mocnej ławki, teraz sie to zmieni.

Ale już wystarczy, miałeś fotki pokazać z Baltic Areny :naughty:

• Odpowiedzi 23,7 tys.
  • Wyświetleń 845,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Wczoraj Real ostro cisnął Barcelonę przez pierwsze 35 min... Słychać było, że oba kluby się nienawidzą... Piękna bramka Villi :shocked::slina::kox:.

EB-9E61Lznk

Opublikowano

Alcantara w sparingach grał całkiem nieźle podobno, a teraz ławka...

No ale Barca nie miała zbyt mocnej ławki, teraz sie to zmieni.

Ale już wystarczy, miałeś fotki pokazać z Baltic Areny :naughty:

Nie zrobilem w koncu.Mialem isc wczoraj na mecz,ale nie chcialo mi sie stac w kolejkach po bilety. :) :)

Robi wrazenie stadion.I nie Baltic a PGE :tongue4:

Opublikowano
  • Autor

Mnie jakby ktoś przerobił Suche Stawy na jakieś wodociągi stadion czy coś innego to i tak bym tego nie przyjął...

To medialne nazwy dla kasy i niech w gazetach se tak piszą, no chyba że wolicie PGE, Pepsi czy Alianz Areny :wink4:

Wiem że PGE, ale Baltic wiele ładniej i zacniej brzmi :cool1:

Opublikowano

A ja mam urlop więc tu nie zaglądam. Forma Barcelony dość średnia a Realu bardzo dobra ale w wyniku tego nie widać. Bramka Villi przepiękna. Debiut Sancheza też dobry. Messi cały mecz spacerował. W środę rewanż :)

Opublikowano

Fakt Baltic lepsza nazwa,no ale kasa kasa...

Opublikowano

Fakt Baltic lepsza nazwa,no ale kasa kasa...

i barca ma już sponsora na koszulkach
Opublikowano

A ja mam urlop więc tu nie zaglądam. Forma Barcelony dość średnia a Realu bardzo dobra ale w wyniku tego nie widać. Bramka Villi przepiękna. Debiut Sancheza też dobry. Messi cały mecz spacerował. W środę rewanż :)

Messi to zygal w przerwie :) . Fakt Barca ma sponsora ale to nie jest typowy sponsor :) .

Brawo dla Realu za swietna forme , widac bylo ze sa do tego meczu przygotowani na 95%, Barcelona byla przygotowana na 70% grala nie u siebie i zremisowala(farciarsko troche :decayed: ) ale nie dala sie ograc jak spekulowano ...5:0 .

Opublikowano

no Man C za chwilę i wszystko jasne :good:

Opublikowano

Messi to zygal w przerwie :) . Fakt Barca ma sponsora ale to nie jest typowy sponsor :) .

Brawo dla Realu za swietna forme , widac bylo ze sa do tego meczu przygotowani na 95%, Barcelona byla przygotowana na 70% grala nie u siebie i zremisowala(farciarsko troche :decayed: ) ale nie dala sie ograc jak spekulowano ...5:0 .

mogli nie brać od tej fundacji ani centa to bym jeszcze zrozumiał :gwizdanie: ale tu... rekord :polew:

http://www.eurosport.pl/pilka-nozna/la-liga/2010-2011/rekordowy-kontrakt-barcy_sto2578826/story.shtml

Opublikowano

a tak się kiedyś zarzekali, że nigdy nie będą mieli sponsora na koszulkach :thumbdown:

Opublikowano

podobno mają dług jak nasza dziura budżetowa :decayed:

Opublikowano

City dwie poprzeczki ehhhhh

Opublikowano

City dwie poprzeczki ehhhhh

:facepalm:

:decayed:

Opublikowano

wszystkie transfery na kredyty to co się dziwisz :polew: cala Hiszpania :gwizdanie:

http://sport.interia.pl/raport/transfery/news/barca-potwierdza-wielki-transfer-odstepne-200-mln-euro,1681225

widze ze znacie stan finansowy klubow lepiej niz Oni sami . Tylko pogratulowac wiedzy :hi: . Dlugi to ma prawie kazdy wielki klub oprocz Arsenalu ... ale oni akurat duzi nie sa co udowadniaja rok w rok od lat prawie 7 :gwizdanie: . Plus the Blues ktorzy sa w rekach miliardera... :naughty:

W tym sezonie Barcelona splacila paredziesiat mln Euro dlugu, nie chce mi sie szukac ile dokladnie ale cos okolo 15% zostalo splacone.

Opublikowano

i jeden zero :banan:

Opublikowano

Jacuś Krzynówek oficjalnie zakończył karierę:

http://sport.onet.pl/pilka-nozna/reprezentacja/jacek-krzynowek-oficjalnie-oglosil-zakonczenie-kar,1,4821374,wiadomosc.html

:decayed::naughty::kox:

Oq5xCrenbYE

DLYojTGS8DI

Jest pier olnięcie z lewej nogi :evil:

Opublikowano

i do wejścia :good: szykuje się KUN

Opublikowano

wszystkie transfery na kredyty to co się dziwisz :polew: cala Hiszpania :gwizdanie:

http://sport.interia.pl/raport/transfery/news/barca-potwierdza-wielki-transfer-odstepne-200-mln-euro,1681225

widze ze znacie stan finansowy klubow lepiej niz Oni sami . Tylko pogratulowac wiedzy :hi: . Dlugi to ma prawie kazdy wielki klub oprocz Arsenalu ... ale oni akurat duzi nie sa co udowadniaja rok w rok od lat prawie 7 :gwizdanie: . Plus the Blues ktorzy sa w rekach miliardera... :naughty:

W tym sezonie Barcelona splacila paredziesiat mln Euro dlugu, nie chce mi sie szukac ile dokladnie ale cos okolo 15% zostalo splacone.

Nie interesuje mnie kto ile ma długu :cool1: widzę, że Ty dalej masz ten sam problem. Każde słowo napisane nie po twojej myśli na Barce, traktujesz jak atak, obrazę i od razu musisz walnąc jakąś ripostę.

Ale skoro też wierzysz, w to, co napisane jest w prasie, to ja również gratuluję :hi: