Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Piłka nożna

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

:> :decayed::kox:

DSSUjqKWQ6E

• Odpowiedzi 23,7 tys.
  • Wyświetleń 843,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Barca zremisowała 2:2

no to lipa i ten je----y Real będzie przed

teraz nawet na katalońskich serwisach nie da rady przerobić tabeli z barcą na 1 miejscu :naughty:

Opublikowano

Ogólnie był udany wieczór.

Siatkarze wygrali z Niemcami, Legia przegrała na Łazienkowskiej, a Kliczko nie zabił Adamka.

Opublikowano

Kuswa jakby to Valdes wpuścił :decayed:

Opublikowano

JUVENTUS 4:1 Parma :kox::naughty::decayed:

Opublikowano
  • Autor

Real liderem od początku DO KOŃCA :kox:

Opublikowano

Real liderem od początku DO KOŃCA :kox:

koniec dominacji Barcelony?

Man Utd w lidzę idze jak burza :naughty::decayed:. Jeden z faworytow do wygrania LM. Finał Man Itd - Real? :naughty::decayed:

Opublikowano
  • Autor
:good:
Opublikowano

Nie oceniajcie sezonu po 2 kolejkach :> , Real napewno tez gdzies jeszcez pkt zgubi. Dla mnie Barcelona moze przegrac ten sezon byleby wygrala z Realem 2 razy i to mi wystarczy :gwizdanie: wtedy Blancos nawet z tytulu nie beda tak szczesliwi .

No i oczywiscie obronila jeszcze LM ale to bedzie ciezkie :confused4: .

Sanchez out na 8 tyg. :confused4:

Opublikowano
  • Autor

Nie oceniajcie sezonu po 2 kolejkach :> , Real napewno tez gdzies jeszcez pkt zgubi.

:polew: :polew: :polew: My se jaja robimy a Tobie ciśnienie podskakuje :kox:

Przecież to jest bardziej jak oczywiste :gwizdanie:

Dla mnie Barcelona moze przegrac ten sezon byleby wygrala z Realem 2 razy i to mi wystarczy :gwizdanie:

No proszę, a tyle tu morałów prawiłeś o pięknie futbolu odcinając się od pozasportowych zagrywek Mou i co...

Okazuje się że sam nie jesteś lepszy i dałeś się wciągnąć w całe to GD show... Ja tam wolę Real na tronie jak wygraną w meczu z Barceloną :gwizdanie:

BTW Co się dzieje z Craxą, znowu przegrali :blink:

PJaga - Polonia 2-0, Franek GOL :)

Opublikowano

Franek i 2:0 z Polonią.

Oj, gęsto będzie w tabeli :good:[br]Dopisany: 11 Wrzesień 2011, 18:29_________________________________________________Już 3:1

Opublikowano
  • Autor

3-2 fajny meczyk :kox:

Opublikowano

MŚ Beach Soccer

Finał Brazylia-Rosja

2 tercja, wynik 4 : 9 :kox: :kox: :kox:

Ruskie w drugiej tercji walą jak w kaczy kuper[br]Dopisany: 11 Wrzesień 2011, 19:13_________________________________________________3 min do końca i 7-12[br]Dopisany: 11 Wrzesień 2011, 19:40_________________________________________________Rosjanie wygrali 12-8 :kox:

Opublikowano

Nie oceniajcie sezonu po 2 kolejkach :> , Real napewno tez gdzies jeszcez pkt zgubi.

:polew: :polew: :polew: My se jaja robimy a Tobie ciśnienie podskakuje :kox:

Przecież to jest bardziej jak oczywiste :gwizdanie:

Dla mnie Barcelona moze przegrac ten sezon byleby wygrala z Realem 2 razy i to mi wystarczy :gwizdanie:

No proszę, a tyle tu morałów prawiłeś o pięknie futbolu odcinając się od pozasportowych zagrywek Mou i co...

Okazuje się że sam nie jesteś lepszy i dałeś się wciągnąć w całe to GD show... Ja tam wolę Real na tronie jak wygraną w meczu z Barceloną :gwizdanie:

Wygrali 2 ostatnie z rzedu , wiec moze niech dadza chlopca z Madrytu cos uciupac a potem ich znow zleja w najwazniejszych meczach :wink4:

No wlasnie ... piekno futbolu a wygrywanie nie zawsze idzie w parze :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :cool1: chyba mnie do konca nie zrozumiales , za to teorie o tym ze nie jestem lepszy postawiles pierwszorzedna :decayed::polew:

Pewnie ze nie jestem :naughty: :naughty:

p.s. o moje cisnienie mozesz byc spokojny jest ksiazkowe :>

Opublikowano

1311251767-P85u8c.jpg

:decayed:

1311019924-r0yqX4.jpg

:naughty:

Opublikowano

:notworthy: :notworthy: :notworthy:

Opublikowano

:notworthy: :notworthy: :notworthy:

Dawid kiedy wybierasz się na Juventus Arena? :naughty:.

Dzisiaj minęło 18 lat od debiutu Alessandro Del Piero w barwach Juve :good::notworthy: :oklaski:.

Opublikowano

a wiesz ze mysle o tym caly czas :kox: ze Szczecina troche daleko :confused4: chcialbym pojechac na jakas dobra druzyne np mecz z Milanem albo Interem :naughty:

ale ostatnia bramka Markiza :slina: a te podanie Pirlo :slina: wkoncu juventus ma prawdziwego rozgrywajacego,nie bylo w juve rozgrywajacego odkad sprzedali Zidane do realu.

jestem tez bardzo zadowolony z wystepu Lichego :good: szkoda mi Matriego raz mu nie uznali a pozniej slupek :(

Opublikowano

Mogło być 6:1, ale ważne że zagrali jak na Juve przystało :decayed::wink4:. Pirlo mimo swojego wieku nadal imponuje formą i idealnymi podaniami do kolegów z drużyny. Mam nadzieje, że tak będą grali przez cały sezon :). Z taką grą są wstanie powalczyć o 30 Scudetto :).

Ja też planuje się wybrać na mecz z Milanem albo Interem. Ja na razie mam ponad 1400 km do Turynu, z czasem ta wartość się zmniejszy o 1000 km :przebiegly:.

Dla przypomnienia :naughty::

GVGGHyEEg4I

Opublikowano

A co Turyn przenoszą? :mysli: