Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Piłka nożna

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak zmienili koszulki z Pumy na Nike to zauważyłem jak by gra Reprezentacji była gorsza... Może mi się wydaje... :mysli:

• Odpowiedzi 23,7 tys.
  • Wyświetleń 846 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

a mnie się najbardziej "gdyby" podobają... :polew:[br]Dopisany: 12 Listopad 2011, 19:31_________________________________________________

widzę, znawców piłki i krytyków nigdy nie brakuje :gwizdanie:

Staary dziwisz sie? :gwizdanie:

[br]Dopisany: 12 Listopad 2011, 18:30_________________________________________________

Jest Nike i Smuda -> nie ma gry

Był Beenhakker i Puma -> było piękne mecze m.in. z Portugalią czy Czechami

Dopóki PZPN, Lato i Smuda są u władzy będziemy się kompromitować na arenie między narodowej. Tu nie tylko chodzi o Reprezentacje.

Pewnie fartownie z Węgrami wygramy albo przegramy i ciekaw jestem co powie Smuda na swoją obronę.

To co na czerwono to brednia - co ma to wspólnego z wynikami???? :decayed: :decayed: :decayed:

A z resztą tego posta się zgodzę :good:

się z Inpektorem też zgodzę... :>

Anglia - Hiszpania na żywo teraz 2 połowa...

Opublikowano

a mnie się najbardziej "gdyby" podobają... :polew:[br]Dopisany: 12 Listopad 2011, 19:31_________________________________________________

widzę, znawców piłki i krytyków nigdy nie brakuje :gwizdanie:

Staary dziwisz sie? :gwizdanie:

[br]Dopisany: 12 Listopad 2011, 18:30_________________________________________________

Jest Nike i Smuda -> nie ma gry

Był Beenhakker i Puma -> było piękne mecze m.in. z Portugalią czy Czechami

Dopóki PZPN, Lato i Smuda są u władzy będziemy się kompromitować na arenie między narodowej. Tu nie tylko chodzi o Reprezentacje.

Pewnie fartownie z Węgrami wygramy albo przegramy i ciekaw jestem co powie Smuda na swoją obronę.

To co na czerwono to brednia - co ma to wspólnego z wynikami???? :decayed: :decayed: :decayed:

A z resztą tego posta się zgodzę :good:

się z Inpektorem też zgodzę... :>

Anglia - Hiszpania na żywo teraz 2 połowa...

na jakim kanale ? :mysli:

Opublikowano

SportKlub[br]Dopisany: 12 Listopad 2011, 19:38_________________________________________________dziś jeszcze jest Fluminense Rio de Janeiro - América Mineiro też SportKlub (128 na C+)

Opublikowano

SportKlub[br]Dopisany: 12 Listopad 2011, 19:38_________________________________________________dziś jeszcze jest Fluminense Rio de Janeiro - América Mineiro też SportKlub (128 na C+)

muszę żonie wyrwać pilota :przebiegly:

Opublikowano

masz czas do 22:30 :przebiegly:
Opublikowano

nudny ten mecz :thumbdown:

Opublikowano

tak to jest jak sie gra o pietruszke :decayed:
Opublikowano

powinnie chociaż o flaszkę zagrać, albo kratę browarów :wink4:

Opublikowano

Już wiem dlaczego wczoraj Nasi dali wygrać Włochom :decayed:

Opublikowano

Już wiem dlaczego wczoraj Nasi dali wygrać Włochom :decayed:

Pewnie nie chcieli pocałować loga PZPN :naughty:

Opublikowano

Swoją drogą, nie rozumiem dlaczego smuda nie powołał ani razu Piecha.

Piszę to, nie dlatego, że jestem kibicem Ruchu, ale moim zdaniem, obok Rudneva i ew. Bitona - czołowy napastnik naszej ligi, ( rokujacy, młody). Piech nigdy nie odpuszcza, szybki, w miarę dobry technicznie....

O kilku "nadziejach" z róznych przyczyn gdzieś ucichło ( Sikorski, Sobiech, Nowak)

I co tam dalej robi curva Brożek ??? :wallbash:

Opublikowano

Niejako z racji, że każdy ma prawo do wyrazania własnych poglądów to się wypowiem :decayed:

Na poważnie :cool1:

Dla mnie Brożek nigdy szału na boisku nie robił - czy to w Wiśle czy to w Narodówce - kompletnie nic (moze w Wisełce trochę więcej ale to z racji ogrania i braciszka :decayed::kox:). Miał czasami przebłyski lub "ładniej" strzelone gole ale w dzisiejszych czasach od napastników wymaga się nieco więcej (m. in. cofanie się i wspomaganie zespołu w defensywie lub pomaganie w kreowaniu gry) Doskonałym przykładem takiego zachowania jest np. Lewy (Robert Lewandowski) który dobrze gra tyłem do bramki, według mnie dużo lepszy napastnik nić Brożek. I nie piszę tak dlatego, że niecierpie Wisły tylko czysto obiektywnie :wink4:

Co do Piecha to mało kiedy mam okazje oglądać mecze Ruchu ale skoro Stanley tak mówi to chyba pora się przyjżeć :naughty:

Generalnie jeśli chodzi o wczorajszy mecz to nawet Lewy nie pokazał swoich atutów :confused4: O ile od początku meczu graliśmy ładnie i składnie to w momencie straty pierwszej bramki wszystko to wyparowało.

Myślę, że na euro to mamy niewielu piłkarzy do podstawowej jedenastki.

Szczęsny

Wasyl Perkuis x Boenisch (???)

Murawski Polański

Obraniak x Mierzejewski/Peszko

Lewy

A reszta???????? :thumbdown: :thumbdown: :thumbdown: :thumbdown:[br]Dopisany: 12 Listopad 2011, 21:54_________________________________________________Edit

Ogólnie już od kilku lat mam za***iste wrażenie, że Brożek jest promowany w Reprezentacji na siłę z wiarą w jego talent..

Ale może mi się tylko wydaje :gwizdanie:

Opublikowano

Masz rację ,nawet gdyby Piech wykorzystywałsytuację to nie wiem czy Smudziszuyn by go powołał- mieszkam na dzielnicy Ruch choić im nie k9ibicuję , ale mógł go konkretnie sprawdzić!

Opublikowano

Masz rację ,nawet gdyby Piech wykorzystywałsytuację to nie wiem czy Smudziszuyn by go powołał- mieszkam na dzielnicy Ruch choić im nie k9ibicuję , ale mógł go konkretnie sprawdzić!

Mysłowice = Ruch :kox:

A Piech jest tym, kim kiedyś był Gajtkowki - młody silny, bez respektu dla takich antyków jak np żewłakow :naughty:

Opublikowano

Dokładnie!;) Ja akurat liczę w tym sezonie na LEgię , ale z racji teog co prezentuje... kiedyś byłem za Polonią , ale Wojciechowski nie potrafi rozbudować tej drużyny...

Opublikowano
  • Autor

GDZIE JEST ORZEŁ ?!!!

Opublikowano

GDZIE JEST ORZEŁ ?!!!

Pytaj Grześka Laty :decayed:

Opublikowano

A ja myślę, że Orzeł powróci na koszulki jeszcze przed euro :)