Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Piłka nożna

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Do Hutnika nic nie mam :good:

• Odpowiedzi 23,7 tys.
  • Wyświetleń 844,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
  • Autor

Bo tam dobrze w piłke grają :naughty:

Opublikowano
:bag::rolleyes:
Opublikowano

Do Grodziska jak sie jechało na stadion to też wkoło tylko pola buraczane były. :gwizdanie:

Inspektor a co myslisz że na zachodzie nie ma klubów na wioskach ? Może nie na takich co psy d*pami szczekają ale też są, nie myśl se :tongue4:

Opublikowano

Inspektor a co myslisz że na zachodzie nie ma klubów na wioskach ? Może nie na takich co psy d*pami szczekają ale też są, nie myśl se :tongue4:

A napisałem gdzieś, że tak nie jest??? :wink4: :wink4:

Opublikowano

Narazie nie masz... póki Ci Barcelony nie ograją :polew:[br]Dopisany: 13 Listopad 2011, 21:05_________________________________________________

A napisałem gdzieś, że tak nie jest??? :wink4: :wink4:

Wystarczyło to:

Polska piłka :facepalm: :facepalm: :facepalm:

:gwizdanie:
Opublikowano

Narazie nie masz... póki Ci Barcelony nie ograją :polew:

A co to ma do tego? To że Barca przegra z jakimś zespołem nie oznacza, że zaraz ten klub znienawidze - :wink4:

Wisły od dziecka nie cierpie jak psa :kox: :kox: :kox:

Opublikowano

Spójrzcie na Hoffenheim, ponad 3 tyś.mieszkańców... przebojem wdarli się do Bundesligi i grają dobrą piłkę :) gdyby nie odeszli D.Ba i P.Cisse to mają jeden z lepszych ataków w lidze niemieckiej:)

Opublikowano
  • Autor

No fajnie... Tylko powiedz mi po co komu takie dream teamy ?

Z Niecieczy do Tarnowa jest 22km, już lepiej chłop by Unię odbudował a nie robił obory z wioską w ekstraklasie...

Opublikowano

No fajnie... Tylko powiedz mi po co komu takie dream teamy ?

Z Niecieczy do Tarnowa jest 22km, już lepiej chłop by Unię odbudował a nie robił obory z wioską w ekstraklasie...

pewnie taki klub na wiosce łatwiej przejąć i sprawować w nim swoje rządy

a jakby gość poszedł do innego miasta, miałby znacznie trudniej...

PS. Mam nadziję, że nie awansują ani w tym sezonie, ani w kilku następnych i facet odpuści :gwizdanie:

Opublikowano
  • Autor

Na pewno jak awansuje to rozgłos gwarantowany i to pewnie na większą skalę jak Nasz kraj...

A czy ciężko przejmować klub w większym mieście, nie wiem - kilku jednak daje rade :wink4:

Na pewno presja inna w klubach z tradycjami, na pewno więcej osób patrzy Ci na ręce no i na pewno większy rozgłos...

Taki Duda budujący niegdyś potegę wiejskiej Kmity Zabierzów poszedł po rozum do głowy i dzisiaj w Sandecji siedzi... Myślisz że mu tam ciężej ?

Opublikowano

Na pewno jak awansuje to rozgłos gwarantowany i to pewnie na większą skalę jak Nasz kraj...

A czy ciężko przejmować klub w większym mieście, nie wiem - kilku jednak daje rade :wink4:

Na pewno presja inna w klubach z tradycjami, na pewno więcej osób patrzy Ci na ręce no i na pewno większy rozgłos...

Taki Duda budujący niegdyś potegę wiejskiej Kmity Zabierzów poszedł po rozum do głowy i dzisiaj w Sandecji siedzi... Myślisz że mu tam ciężej ?

nie wiem, nie mam pojęcia. Nigdy nie rozkminiałem tego typu tematów :wink4:

Kiedyś, mój A-klasowy zespół sponsorował koleś, który sponsorował Jango, z ligi halowej.

Plany i marzenia miał spore, ale pier*olony urząd miasta robił mu spore problemy i nawet Jango przeniosło się z Mysłowic do Katowic.... :thumbdown:

Opublikowano

Było takie cuś niestety:/ Goździcki nie był czasem prezesem Jango wtedy?[br]Dopisany: 14 Listopad 2011, 00:18_________________________________________________Ten urząd miasta jeszcze za kadencji G.Osyry nie chciał otworzyć szkoły tańca i chłopak występujący w YCD przeniósł się do Jaworzna bo z tamtąd zaoferowano mu pomoc! Taki mały OT o UM w M-cach :polew:

Opublikowano

A co to ma do tego? To że Barca przegra z jakimś zespołem nie oznacza, że zaraz ten klub znienawidze - :wink4:

Nie prowokuj. :gwizdanie:

A wracając do tematu prowadzenia klubów przez "biznesmanów" i traktowanie ich jako hobby to u nas tez był taki gościu, przygarną jeden klubik z B-klasy ze wsi, awansował nim do A-klasy, Okręgówki i poźniej do 4ligi. Co rok to awans, no i fajnie sie przed kolegami chwalić: "A w moim klubie..."

U nas wykonczyło go zacofanie działaczy. Bo jak długo można utrzymywać darmozjadów, jak na mecz jest załóżmy 18 piłkarzy i 30 pseudo działaczy, gdzie sie tylko pchaj tam gdzie darmówka, wyżerka itp.

Pozatym z tego co mówił to podejście młodych piłkarzy u nas jest niedopuszczalne. Np. Chciał ściągnąc wyróżniającego sie synka grającego w rezerwach Górnika Z. - Synek zaczyna z nim rozmowe w ten sposób: "Będe grał dla Pana w drużynie, ale mam etat w pańskiej firmie i mam mieć normalnie opłacany ZUS."

Gościu mu mówi że przecież nie da rady grać i pracować na budowie jednoczśnie.

- Nie prosze pana, ja będe tylko grał....

Synki już takie cwane, że chce mieć stałą pensje 3-4 tysie, ZUSik oplacony, a on łaskawie będzie tylko chodził na treningi 4-ligowca.

Później sie dziwić że taki Polak jeden z drugim jedzie na zachód i jemu wystarcza siedzenie na ławie. :gwizdanie:

Opublikowano

Propozycja loga dla pewnej organizacji.

7a69f30213d32114.jpg

:polew: :polew: :polew:

Opublikowano

ale z Parmą, Schalke 04 i z Lazio Wisełkę podziwiałeś :tongue4:

Milito może w styczniu przejść do PSG

Polski pomocnik Bartosz Salamon przechodzi po sezonie z Brescii do Sporting Lizbona - podał dziennik Giornale di Brescia. Włoski klub otrzyma za niego aż 4 mln euro!

Opublikowano
  • Autor

A spokojnie by mogli :decayed:

Opublikowano

Ciekawe jaki byłby kurs na Hutnik? :naughty:

Opublikowano

100:1 :decayed: