Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Piłka nożna

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Coś wróble zaczynają ćwierkać że Rumak poleci.. :grin: dziś Pogoń zrobiła ładną demolkę... jeszcze Murawski przechodzi do Pogoni..:whistling: coś mi się wydaje że się szybko nie wyskrobią z tego dołka.. a w tamtym sezonie tak kpili z Wisły.. a tu dokładnie ta sama sytuacja przypomina mi się mecz Zagłebie - Wisła 4:0.. :facepalm: szkoda trochę bo pamiętamy mecze Lech - City itp a tu teraz taka klapa.. ale przyda się niektórym kibicom z Poznania zimny prysznic.. :whistling:

Niestety, byl pewien okres w krorym Lech byl doscyc dobrze prowadzony - okres ktory juz minal. Niestety nie poszli za ciosem. Wisla powoli sie odbudowuje. Nie ukrywajmy ze Smuda zrobil z niczego cos... W Lech znow na odwrot... Z czegos - nic:decayed: A Pogon? Na zdecydowanyplus... Pogon bardziej polska, a nie jak kiedys 95% brazylijska

• Odpowiedzi 23,7 tys.
  • Wyświetleń 845,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Na pewno Naszym piłkarzykom ta świadomość nie pomoże a wręcz przeciwnie bo już niektórzy myślą że gwiazdy! :decayed:

BTW Szkoda Lecha. :kwasny: Niedługo po Mistrzu się rozpadli.:thumbdown:

Opublikowano

i tak idiotyczny błąd Jagielki w 92 minucie spowodował wolnego, z którego Howard wrzucił sobie samobója

qrfa, szkoda :facepalm:

Opublikowano
i tak idiotyczny błąd Jagielki w 92 minucie spowodował wolnego, z którego Howard wrzucił sobie samobója

a nie przypadkiem trafienie zaliczył Terry ?

Opublikowano

Borussia dziś fatalny mecz.. :facepalm: Lewandowski taki słaby jak w reprezentacji ciekawe czy tacy słabi czy oszczędzają siły na Lm :naughty:

Opublikowano

a nie przypadkiem trafienie zaliczył Terry ?

arturo

ni uja, na moje terry nawet jej nie musnął

ale dzisiaj obejrzę wieczorem MoTD

może coś tam chłopaki od linekera znaleźli

dam znać :wink:

Opublikowano

Brameczka Bale palce lizac:banan:

Opublikowano

Co nie zmienia faktu, że pierwszej nie powinno być Bieniek:wink:

Opublikowano

Po meczu na tablicy wyników bramkę zaliczyli Lampardowi, a równie dobrze mogli Howardowi. Terry nawet jej nie drasnął :)

Bramka Bale'a piękna, ale ta piękniejsza :naughty: :

HSV - Borussia Dortmund: niesamowity gol Hakana Calhanoglu

Opublikowano

Robak skopał tyłeczek Lechowi. Kto oglądał ? :naughty:

Szkoda że nie wybrałem się na mecz :kwasny:

Opublikowano

Na świeżo po meczu Górnik - Legia, nie da się patrzeć na to co gra teraz Górnik, jak można było zatrudnić po raz drugi tego nieudolnego Wieczorka to ja nie wiem.. Słowa pani prezydent z Zabrza to chyba kawał rundy wiosennej, z tego co zbudował Nawałka w Górniku nie pozostało na chwile obecną nic. Ale tak to jest z tymi śląskimi drużynami, podobnie było przecież z Ruchem Waldka. Na plus zwycięstwo Manchesteru :wink:

Opublikowano

Sociedad leje Barce:facepalm:

Opublikowano
Sociedad leje Barce:facepalm:

Prawidłowo :) W Pucharze Króla nie dali rady i nie sądziłem, że zagrają lepiej w meczu ligowym, a tu proszę: niespodzianka :)

Jeszcze 20min. meczu i wynik może się zmienić ;)

Wysłane z mojego GT-I9100 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Co ta Barcelona dziś gra.. :whistling:ale ostatnio z City też byli bardzo słabi tylko mecz się inaczej ułożył.. :facepalm:

Opublikowano

widzieliście jak piłkarze RSO świetnie się przesuwali: w trójkątach, czworokątach, podwajali itp... taktycznie, jakby prowadził ich w tym meczu Jose :whistling:

Opublikowano

Właśnie to samo zauważyłem.. bardzo mało niecelnych podań większość trafiała do adresata.. bardzo fajnie się to oglądało.. :naughty: natomiast Barca poza desperackimi strzałami w trybuny to w ostatnich 20minutach praktycznie nic nie pokazała..

---------- Post dopisany at 22:06 ---------- Poprzedni post napisany at 22:01 ----------

pff cóż taka liga Hiszpańska..:thumbdown: jutro mamy gran derbi polskiej ligi.. :polew:

Opublikowano

jutro w naszej lidze dwa meczy, które pod względem kibicowskim ( jak i sportowym) :decayed: zapowiadają sie mega ciekawie :decayed:

Opublikowano
Na plus zwycięstwo Manchesteru :wink:

daj spokój

oglądać na trzeźwo się tego nie da, niestety ... :facepalm:

Opublikowano
Na plus zwycięstwo Manchesteru :wink:

daj spokój

oglądać na trzeźwo się tego nie da, niestety ... :facepalm:

na miejscy Moyesa to już bym szukał na nowy sezon całej, nowej linii obrony :whistling: czyli z 5-6 nowych grajków, którzy reprezentują odpowiedni poziom :decayed: