Opublikowano 29 Kwietnia 201412 l a swoja droga, Ancelotti: Juventus Puchar Intertoto UEFA: 1999 Milan Mistrzostwo Włoch: 2004 Puchar Włoch: 2003 Superpuchar Włoch: 2004 Liga Mistrzów: 2003, 2007 Superpuchar Europy: 2007 Klubowie Mistrzostwo Świata: 2007 Chelsea Mistrzostwo Anglii: 2010 Puchar Anglii: 2010 Tarcza Wspólnoty: 2009 Paris Saint-Germain Mistrzostwo Francji: 2013 Real Madryt Puchar Hiszpanii: 2014
Opublikowano 29 Kwietnia 201412 l Dobrze,niech szkopy robią auta,a nie za piłkę sie biorą,rozrządy w 3.0 padają,napędy pompy oleju w 2.0,1.4TSI porażka kompletna,mają co robić Dodam jeszcze niech blachy poprawią bo ruda sie za nią bierze
Opublikowano 29 Kwietnia 201412 l i znowu kilku fanów Bayernu mniej, kilku Realu więcej To samo stwierdziłem w trakcie meczu..
Opublikowano 30 Kwietnia 201412 l Dumni po zwycięstwie, wierni po porażce Po wywalczeniu mistrza w drużynie ewidentnie coś się zacięło... Sent from Lumia 920
Opublikowano 30 Kwietnia 201412 l Kaiser już od jakiegoś czasu narzeka, że z Bayernu po prostu zeszło powietrze .... ---------- Post dopisany at 10:39 ---------- Poprzedni post napisany at 07:53 ---------- . komentarz bezposrednio od mojego niemieckiego kumpla the end of Bavarian dreams. now they will loose national cup, too.
Opublikowano 30 Kwietnia 201412 l Ciekawe co dziś Atletico zagra w Londynie... gdyby weszli do finału byłoby to nie lada osiągnięcie i wielka przegrana "The Special One", nie lubię Chelsea więc życzę Atletico sukcesu.
Opublikowano 30 Kwietnia 201412 l No ciekawy tez jestem dzisiejszego spotkania. Myślę, że Atl ma jednak szanse. :wink:Oglądaliście wczoraj po meczowe komentarze? Roben spytany o dzisiejszy mecz powiedział, że wynik go kompletnie nie interesuje i nawiązał do spotkania z przed tygodnia (Atl - Blues)... Nie było w tamtym spotkaniu nic z piłki nożnej, że nie dało się tego oglądać. My też to mówiliśmy i oby dzisiaj było lepiej widowisko.
Opublikowano 30 Kwietnia 201412 l Gada jak potluczony. Nie wierze,ze jako pilkarza i osobę kochajaca ta gre nie interesuje go mecz 1/2 LM. Za to pajac ribery za swoje wypowiedzi i zachowanie juz dawno powinien zostac sprowadzony na ziemie.
Opublikowano 30 Kwietnia 201412 l Gada jak potluczony.Za to pajac ribery za swoje wypowiedzi i zachowanie juz dawno powinien zostac sprowadzony na ziemie. +1 Naprawdę on to zachowuje się jak by nie wiadomo kim był zero kultury i szacunku no ale jak większość muslimów myśli ze nietykalny jest bo ruszysz to będzie ze ktoś rasista :grin:
Opublikowano 30 Kwietnia 201412 l Gada jak potluczony.Za to pajac ribery za swoje wypowiedzi i zachowanie juz dawno powinien zostac sprowadzony na ziemie. +1 Naprawdę on to zachowuje się jak by nie wiadomo kim był zero kultury i szacunku no ale jak większość muslimów myśli ze nietykalny jest bo ruszysz to będzie ze ktoś rasista :grin: nie tylko on Ibra tez powiedzial, ze MS 2014 nie zaszczyci nawet spojrzeniem
Opublikowano 30 Kwietnia 201412 l Ibra to akurat gada w formie zartu i przekamarzania sie z dziennikarzami. Cos jak Mou. A ten palant taki chyba poprostu jest zadufany w sobie.
Opublikowano 30 Kwietnia 201412 l Co do Ribery'ego to... fani realu chyba zapomnieli jak zachowywali się ich ulubieńcy w meczach z Barceloną... cóż za hipokryzja
Opublikowano 30 Kwietnia 201412 l Co do Ribery'ego to... fani realu chyba zapomnieli jak zachowywali się ich ulubieńcy w meczach z Barceloną... cóż za hipokryzja e tam pod tym względem to wart pac pałaca znak równości, śmiało
Opublikowano 30 Kwietnia 201412 l Ale Pepe sprzed kilku lat nikt nie przebije. skrzynka zubra juz czeka na mecz:naughty: ---------- Post dopisany at 21:02 ---------- Poprzedni post napisany at 19:51 ---------- Czuje karne:grin:
Opublikowano 30 Kwietnia 201412 l Nie nie Atletico - dwie hiszpańskie drużyny w finale nie mają dla mnie smaku