Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Piłka nożna

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Stawiam na Czechy i Chorwacje

Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka

• Odpowiedzi 23,7 tys.
  • Wyświetleń 842,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Gruba D - masakra, kazdy mecz to bedzie darcie trawy az milo, obstawiam Hiszpanow i Chorwatow. Natomiast grupa E tez duzo "slabsza" nie jest... Nasi trafili całkiem przyzwoicie, nawet niemcy sa do skubniecia, ostatni mecz w DE byl w plecy ale grali tak ze jest szansa powalczyc z germanskim oprawca.

Opublikowano

powalczyc z germanskim oprawca

:polew:

.

a póki co

Pary 1/8 finału Ligi Mistrzów:

• PSV Eindhoven – Atletico Madryt
  • Arsenal Londyn – FC Barcelona
  • Juventus Turyn – Bayern Monachium
  • Paris Saint-Germain – Chelsea Londyn
  • Dynamo Kijów – Manchester City
  • AS Roma – Real Madryt
  • KAA Gent – VfL Wolfsburg
  • Benfica Lizbona – Zenit Petersburg

przynam szczerze, aż mi szkoda Wengera..... ileż razy można w doopę od tych samych dostawać

Edytowane przez Kamyk

Opublikowano

Ładne pary, Real pewnie w tym sezonie trafił ba silniejszego od siebie xd.

Trzymam kciuki za Arsenal żeby odpadli w 1/4. Fajnie jakby pogromca Barsy odpadł też xd

Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Arsenal to jest jakis przeklety, i ciagle ich ktos na B. przesladuje jak nie Bayern to Barcelona :D . Juve - Bayern bardzo ciekawa para, Chelsea znow dostanie od PSG tylko cos czuje w tym roku bedzie wiekszy wynik. Real mimo ze nie imponuje swoja gra to i tak Rome pojedzie, Rzymianie tez w tym sezonie mocno przecietnie.

Opublikowano

Midtjylland – Manchester United

:doh:

Opublikowano

Borussia Dortmund vs. FC Porto - Najciekawsza para :)

Opublikowano

Vardy wraca do zwykłej formy

Opublikowano

juz 2:0 dla lisow oj cos czuje ze w Chelsea bedzie zmiana trenera przed meczami z PSG.

Opublikowano

Widziałeś jakie pośmiewisko Mahrez zrobił z Terry ego?

Opublikowano

Żal patrzeć na to co się z Terrym dzieje, jedyne słowa jakie cisną się na usta to kończ waść wstydu -sobie- oszczędź. Generalnie cała defensywa Chelsea posypała się w tym sezonie strasznie.

Opublikowano

pany

czy mamy u siebie kogoś kto kibicuje mocno Borussi D?

a w szczególności, wyznawcę Gundogana?

jak tak, to proszę o PW

Opublikowano

Ahhh a tak go niby mieli kochac w The Blues a on ich ;) , ciekawe czy z tej milosci zrzeknie sie odprawy ;) . A tak na powaznie to stracil szatnie w momencie tej akcji z Carneiro, strasznie sie skompromitowal i stracil szacunek pilkarzy wyzywajac sie na kobiecie ktora troszczy sie o ich zdrowie. Tego nie dalo sie juz odbudowac a Hazard widac odebral to personalnei ze osoba ktora starala sie mu pomoc na boisku zostala ukarana i zmieszana z blotem. Ktokolwiek by nie zostal teraz trenerem obstawiam ze The Blues zaczna lapac wiatr w zagle.

Juz niby potwierdzone jest odejscie Pepa do MC, wiec kto za niego w Monachium ?? Czyzby Mou nie byl zbyt dlugo bez roboty :D ??? Albo Carlo ( swoja droga dla mnie to najlepszy trener ) ?? No nic jest ciekawie :D .

Opublikowano

Juz niby potwierdzone jest odejscie Pepa do MC, wiec kto za niego w Monachium ?? Czyzby Mou nie byl zbyt dlugo bez roboty ??? Albo Carlo ( swoja droga dla mnie to najlepszy trener ) ?? No nic jest ciekawie .

Mourinho do Bayernu nie pójdzie, bo nie dadzą mu większej władzy przy transferach.

Na 90 % Ancelotti, jeżeli Pepe faktycznie odejdzie.

Edytowane przez Litai

Opublikowano

Ahhh a tak go niby mieli kochac w The Blues a on ich ;) , ciekawe czy z tej milosci zrzeknie sie odprawy ;) . A tak na powaznie to stracil szatnie w momencie tej akcji z Carneiro, strasznie sie skompromitowal i stracil szacunek pilkarzy wyzywajac sie na kobiecie ktora troszczy sie o ich zdrowie. Tego nie dalo sie juz odbudowac a Hazard widac odebral to personalnei ze osoba ktora starala sie mu pomoc na boisku zostala ukarana i zmieszana z blotem. Ktokolwiek by nie zostal teraz trenerem obstawiam ze The Blues zaczna lapac wiatr w zagle.

Juz niby potwierdzone jest odejscie Pepa do MC, wiec kto za niego w Monachium ?? Czyzby Mou nie byl zbyt dlugo bez roboty :D ??? Albo Carlo ( swoja droga dla mnie to najlepszy trener ) ?? No nic jest ciekawie :D .

No dokładnie, też jestem tego samego zdania i później już nie było "chemii" między nim a szatnią...

Opublikowano

Panowie potrzebne jest mi nagranie z meczu polska-czechy z 17 listopada we Wrocławiu.

Orientujecie sie moze gdzie moge cos takiego zdobyc ?