pajda Opublikowano 15 Marca 2017 Opublikowano 15 Marca 2017 Lisy bronią honoru Wysp15 zespół EPLCiekawe na kogo trafia? Bo już same silne zespoły
Kamyk Opublikowano 15 Marca 2017 Opublikowano 15 Marca 2017 Farsę Tak chcą gracze Ale dziś czytałem jakąś spiskową teorię dziejów że wszystko jest ustawione pod Real
pajda Opublikowano 15 Marca 2017 Opublikowano 15 Marca 2017 Farsę Tak chcą gracze Ale dziś czytałem jakąś spiskową teorię dziejów że wszystko jest ustawione pod Real Myślę że są w stanie przejść tylko Atletico
Kamyk Opublikowano 15 Marca 2017 Opublikowano 15 Marca 2017 Mieli wczoraj odpaść. Statystyki Sevilli dotyczące pucharów fantastyczne
pajda Opublikowano 15 Marca 2017 Opublikowano 15 Marca 2017 Mieli wczoraj odpaść. Statystyki Sevilli dotyczące pucharów fantastyczne Niech piszą swoją historię .fajnie ze przeszli Seville
pajda Opublikowano 15 Marca 2017 Opublikowano 15 Marca 2017 Ja to widzę tak:Barca-Real aw. RealBvb-Bayern aw.BayernJuve-Monaco aw.Monaco Lisy-atletico aw.Lisy No i później 1z2 oraz 3-4
Kamyk Opublikowano 16 Marca 2017 Opublikowano 16 Marca 2017 zgodnie z oczekiwaniami http://eurosport.onet.pl/pilka-nozna/liga-angielska/aitor-karanka-zwolniony-z-middlesbrough-fc/sw5tx7 kiedy Moyes ?
Kamyk Opublikowano 16 Marca 2017 Opublikowano 16 Marca 2017 Jak to dobrze że Pogba znalazł trochę czasu na fryzjera Juz się bałem że może nie zdąży
stanley Opublikowano 16 Marca 2017 Opublikowano 16 Marca 2017 Jak to dobrze że Pogba znalazł trochę czasu na fryzjera Juz się bałem że może nie zdąży Przecież nie może wyjść dwa mecze z rzędu w tej samej fryzurze Zawartość dodana 46 minutes later Nie da się tego oglądać. Mecz ligi niedzielnej.... Zawartość dodana 24 minutes later Na pocieszenie:Komentarz gorszy niż mecz.
Kamyk Opublikowano 17 Marca 2017 Opublikowano 17 Marca 2017 (edytowane) ładnie powiedział o Leicester na otwarciu your story shows how thrilling and unpredictable football can be Zawartość dodana 8 minutes later hmmmm no nie wiem tak średnio ten bayern real za wcześnie , c'nie? Edytowane 17 Marca 2017 przez Kamyk
Wihajster Opublikowano 17 Marca 2017 Opublikowano 17 Marca 2017 Atletico Madryt Leicester City Borussia Dortmund AS Monaco Bayern Monachium Real Madryt Juventus Turyn FC Barcelona
Kamyk Opublikowano 17 Marca 2017 Opublikowano 17 Marca 2017 losowanie w sumie bardzo dobre - najważniejsze że nie ma żadnego ligowego meczu w sumie szkoda że zasada "teamy z jednego kraju nie mogą się spotkać w playoff do poziomu półfinału" nie obowiązuje Zawartość dodana 22 minutes later 17 godzin temu, stanley napisał: Nie da się tego oglądać. Mecz ligi niedzielnej.... Roy Keane się wqrwił i podsumował sprawę konkretnie
pajda Opublikowano 17 Marca 2017 Opublikowano 17 Marca 2017 Ja to widzę tak:Barca-Real aw. RealBvb-Bayern aw.BayernJuve-Monaco aw.Monaco Lisy-atletico aw.Lisy No i później 1z2 oraz 3-4 To żem jedna parę trafił he he
Kamyk Opublikowano 18 Marca 2017 Opublikowano 18 Marca 2017 No i nie wiemChelsea bym obejrzał Everton i grosika też West Ham vs Lisy No nie wiem co [emoji3] Zawartość dodana 17 minutes later Lanzini - WOW !!!! Zawartość dodana 48 minutes later Schmeichel rządzi !!! Zawartość dodana 56 minutes later W Evertonie Lukaku stwierdził że czas cos strzelić bo zaraz się mecz kończy
Rekomendowane odpowiedzi