pajda Opublikowano 20 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2017 ale to o zagrywkach i nurkach Suareza i Neymara czy ciągle o Juventusie? tak się tylko wiesz, dopytuję [emoji4]+1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamyk Opublikowano 20 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2017 z jednej strony - http://www.przegladsportowy.pl/pilka-nozna/europuchary,manchester-united-anderlecht-zapowiedz-meczu-liga-europy,artykul,778029,1,833.html ale z drugiej, to z całym szacunkiem dla Ajaxu Schalke Genku i Celty Vigo, uważam brak transmisji MU w C+ za kiepski żart Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 20 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2017 16 minut temu, Kamyk napisał: z jednej strony - http://www.przegladsportowy.pl/pilka-nozna/europuchary,manchester-united-anderlecht-zapowiedz-meczu-liga-europy,artykul,778029,1,833.html ale z drugiej, to z całym szacunkiem dla Ajaxu Schalke Genku i Celty Vigo, uważam brak transmisji MU w C+ za kiepski żart na Eurosporcie będzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamyk Opublikowano 20 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2017 podziękował Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 20 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2017 Ruszyli... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamyk Opublikowano 20 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2017 Just do it..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 20 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2017 Trzeba zabić ten mecz strzelając jeszcze dwie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamyk Opublikowano 20 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2017 True Jak widać Anderlecht gra. Żeby nie było potem pieprzenia w bambus o bramkarzu drużyny przeciwnej Zasunąć 3 i po balu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 20 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2017 Rojo pogral :/ Szkoda, bo ostatnio z Baily świetnie grali.PS. Zwróć uwagę ma stopera murzyna u Belgow [emoji6]Konkret Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamyk Opublikowano 20 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2017 Rojo mi czasami przypomina mojego ulubieńca z Crystal Palace , Sakho. Paralityk przy piłce, dosłownie Dziś to potwierdza że mecz vs Costa zdarza się raz na sezon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 20 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2017 Rojo mi czasami przypomina mojego ulubieńca z Crystal Palace , Sakho. Paralityk przy piłce, dosłownie Dziś to potwierdza że mecz vs Costa zdarza się raz na sezon Nie doceniasz go. Technicznie jest sporo lepszy tylko ma gorącą głowę. Zobaczysz, ze jeszcze rok pod skrzydłami Mou i będzie top ze stoperow w EPL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamyk Opublikowano 20 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2017 Obyś miał rację, bo rzeczywiście kompletnie gość mnie nie przekonuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 20 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2017 Obyś miał rację, bo rzeczywiście kompletnie gość mnie nie przekonuje Za LVG chciałem go "zwolnic" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamyk Opublikowano 20 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2017 I połowę składu też! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 20 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2017 I połowę składu też! To już nie ja ; )kur... gol Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamyk Opublikowano 20 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2017 Skąd ja to znam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolkov Opublikowano 20 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2017 Relacja Wysłane z mojego XT1562 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolkov Opublikowano 20 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2017 Uuuuuuuuu... zapowiada się ciekawie Wysłane z mojego XT1562 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamyk Opublikowano 20 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2017 Fatalnie grają. Znowu to samo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 20 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2017 Słabo dzisiaj Carrick :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi