pajda Opublikowano 3 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2017 Szkoda mi juve j**any real Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sandmann Opublikowano 3 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2017 Nie ma słów na Ramosa, a zawsze mówią że to Włosi udają jak baletnice...bez komentarza, żenada. szkoda Buffona..forza Juve Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajda Opublikowano 3 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2017 Jak lubiłem ramos tak dzisiaj przegrał u mnie, j**any real! Forza juve!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sandmann Opublikowano 3 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2017 A ja go nigdy nie lubiłem j**ać real Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamyk Opublikowano 3 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2017 ej, gimbaza, proponuję na onet.pl z tymi tekstami - zakładamy że tu rozmawiają fachowcy a nie pieniacze Real wygrał bo był bezwzględnie lepszy, w każdym elemencie Juve przegrał, bo był słabszy, w każdym elemencie przeszkadza zagranie Ramosa, zgoda, może i nie było piękne został nadepnięty i to wykorzystał, taka jest piłka i koniec gdyby z drugiej strony to samo spotkało Chelliniego czy Bonucciego, na pewno by to wykorzystali w ten sam sposób dyskusja zbędna z mojej strony największe ukłony dla Zizou - tak poukładać zespół składający się z tak silnych graczy, w "11" i poza nią, trzeba do tego sporych umiejętności Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chudy13101980 Opublikowano 3 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2017 Do przerwy Juve jeszcze coś tam grało,później nic.Dybale okrzykneli drugim Messim a do pięt mu nie dorasta.Wygrał lepszy i tyle.Wysłane z s8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 4 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2017 http://www.wiocha.pl/1441642,Sergio-Ramos-po-brutalnym-faulu-Cuadrado Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 4 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2017 Gdyby Aberald Giza na Stand Upie nie powiedział, ze jest mecz, to bym nawet nie wiedział Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamyk Opublikowano 4 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2017 Meczu Carricka nie przespij ;-)15 30 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamyk Opublikowano 4 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2017 https://www.manutd.pl/2017/05/31/znamy-sklady-mecz-benefisowy-carricka/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamyk Opublikowano 4 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2017 Ło matko jaka fajna ekipa..... Brown Ferdinand Vidic Evra Fletcher van der Saar Giggs Park Saha Neville Silvestre Scholes Berbatov Rooney HargreavesI SAF na ławce, do którego Carrick zwraca się ciągle per Boss Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajda Opublikowano 4 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2017 Gdzie można zobaczyć ten mecz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamyk Opublikowano 4 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2017 MU TV live Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamyk Opublikowano 5 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2017 highlights - Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamyk Opublikowano 5 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2017 no panie, wszystko płynie..... http://www.wirtualnemedia.pl/artykul/michal-pol-szef-sport-w-grupie-onet-rasp-bedzie-nowy-naczelny-przegladu-sportowego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajda Opublikowano 5 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2017 no panie, wszystko płynie.....http://www.wirtualnemedia.pl/artykul/michal-pol-szef-sport-w-grupie-onet-rasp-bedzie-nowy-naczelny-przegladu-sportowego Ty też tam pracujesz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamyk Opublikowano 5 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2017 Marzenie..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajda Opublikowano 5 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2017 (edytowane) 12 godzin temu, Kamyk napisał: highlights - coś nie bardzo ten link Edytowane 5 Czerwca 2017 przez pajda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamyk Opublikowano 5 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2017 Juz zdjęli......Ale pełno na YT, łącznie z całym meczem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamyk Opublikowano 6 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2017 Szkoda mi juve j**any real Real Madrid will face Europa League winners Manchester United in the 2017 Uefa Super Cup (19:45 BST) in Skopje, Macedonia, on 8 August.A mi już szkoda MU...... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi