akjam Opublikowano 1 Maja 2018 Opublikowano 1 Maja 2018 Modric w defensywie jest dziś półtora gościa Pracuś jak zawsze i potrafi jeszcze dograć piłeczkę [emoji106]
Kamyk Opublikowano 1 Maja 2018 Opublikowano 1 Maja 2018 Man of the match wg mnie to NavasLewy, jakieś pozytywy?
coal Opublikowano 1 Maja 2018 Opublikowano 1 Maja 2018 (edytowane) Marcelo i Navas robią robotę, lepszy dziś zdecydowanie Bayern, Lewy chyba za bardzo się spiął myślami że jak mu wyjdzie to pójdzie do Realu i nie wyszło. Ribey - szacunek za pracę wykonywaną w tym wieku. James niebezpiecznie dobry przed mistrzostwami, Kolumbia może być dla nas za mocna. Podsumowując Bayern gdyby miał Neuera w bramce to by był w finale i tyle. Lub chociaż więcej szczęścia dzisiaj. Szkoda, bo ciągle tylko ten Real i Real, a to jak dziś końcówkę grali na czas, to już dawno nie widziałem. Pozostanie kibicować Liverpoolowi w Finale. Edytowane 1 Maja 2018 przez coal
Kamyk Opublikowano 1 Maja 2018 Opublikowano 1 Maja 2018 Okazało się proroczeNajbardziej to się obawiam sędziego
coal Opublikowano 1 Maja 2018 Opublikowano 1 Maja 2018 Tylko VAR. I to na telebimach pokazywać. W koszu, tenisie, siatkówce się sprawdza, w meczach o pietruszkę w pro Pl ekstraklasie też, ale w najważniejszych meczach sezonu go nie ma, porażka dyscypliny.
akjam Opublikowano 1 Maja 2018 Opublikowano 1 Maja 2018 [...] Pozostanie kibicować Liverpoolowi w Finale. Dokładnie chociaż Liverpool nie może być pewny jeszcze tego finału... Tylko VAR. I to na telebimach pokazywać. W koszu, tenisie, siatkówce się sprawdza, w meczach o pietruszkę w pro Pl ekstraklasie też, ale w najważniejszych meczach sezonu go nie ma, porażka dyscypliny. Zgadzam się w 100% [emoji106]
coal Opublikowano 1 Maja 2018 Opublikowano 1 Maja 2018 7 minut temu, akjam napisał: 20 minut temu, coal napisał: Dokładnie chociaż Liverpool nie może być pewny jeszcze tego finału... Wiadomo, Roma dokonała cudu z Barcą, ale nic dwa razy się nie zdarza zwłaszcza w tak krótkim odstępie czasu, a patrząc na dyspozycję strzelecką ataku The Reds to myślę, że coś ustrzelą a wtedy Roma już będzie potrzebować zbyt wielu goli. co do Lewego niech formę znajdzie na mistrzostwa bo może być niewesoło..
pajda Opublikowano 2 Maja 2018 Opublikowano 2 Maja 2018 Lewy słabo niestety... [emoji58]Ja bym powiedział że przeciętny i mało widoczny
Kamyk Opublikowano 2 Maja 2018 Opublikowano 2 Maja 2018 Jak Roma pokonała Barcelonę????Jedyne pytanie po I poł.
Kris1909 Opublikowano 2 Maja 2018 Opublikowano 2 Maja 2018 Chyba ich zleceważyli, Liverpool się przygotował
Damian Opublikowano 2 Maja 2018 Opublikowano 2 Maja 2018 28 minut temu, Kamyk napisał: Jak Roma pokonała Barcelonę???? Jedyne pytanie po I poł. Jak Barca przegrała z Roma?
Rekomendowane odpowiedzi