stanley Opublikowano 27 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2011 kuuurfa, chyba tez przełączę na Pierwszą Miłość dobrze, że żona nagrała mi kilka odcinków, które wcześniej opuściłem :gwizdanie:[br]Dopisany: 27 Kwiecień 2011, 22:09_________________________________________________jakby co, to zapraszam do mnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wihajster Opublikowano 27 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2011 gggggggggggggoooooooooooooooooooooolllllllllllllllllllllllllllllllllllllll Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sqizzy Opublikowano 27 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2011 no kuźwa w końcu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fayera Opublikowano 27 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolkov Opublikowano 27 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2011 jakby co, to zapraszam do mnie hehehe dzięki _________________________________________________ mi się mecz sam wyłączył, nie mam pakietu premium na www.weeb.tv i muszę czekać 25min Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wihajster Opublikowano 27 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2011 ggggggoooooooooooooooooooooooooooooolllllllllllllllllllllllllll brawo Barcaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fayera Opublikowano 27 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2011 :notworthy: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akjam Opublikowano 27 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2011 :gwizdanie: :notworthy: :notworthy: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolkov Opublikowano 27 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2011 dlaczego ja nie mogę tego widzieć teraz :wallbash: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akjam Opublikowano 27 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2011 dlaczego ja nie mogę tego widzieć teraz :wallbash: Messi znowu pokazał co potrafi... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolkov Opublikowano 27 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2011 dlaczego ja nie mogę tego widzieć teraz :wallbash: Messi znowu pokazał co potrafi... i bardzo dobrze szczęście że są relacje na żywo http://www.eurosport.pl/pilka-nozna/liga-mistrzow/2010-2011/real-madryt-fc-barcelona_mtc384268/live.shtml Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wypsiu Opublikowano 27 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2011 Barca ma 12 zawodników w tym meczu ...żenada ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akjam Opublikowano 27 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2011 2:0 Barcelona... :gwizdanie: Stanley! Wyślę Ci eskę z wynikiem. Spokojnie możesz oddać się życiu serialowemu. :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sqizzy Opublikowano 27 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2011 Barca ma 12 zawodników w tym meczu ...żenada ... źle policzyłeś 15 i pół... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepik Opublikowano 27 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2011 No no akjam dobry typ gratki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Damian A4 Opublikowano 27 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2011 Gole piękne Czerwona twarz Mourinho - BEZCENNE :kox: :kox: Visca El Barca[br]Dopisany: 27 Kwiecień 2011, 22:43_________________________________________________ :kox: :kox: :kox: :kox: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
swiezak84 Opublikowano 27 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 27 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2011 Gole piękne Czerwona twarz Mourinho - BEZCENNE :kox: :kox: Visca El Barca[br]Dopisany: 27 Kwiecień 2011, 22:43_________________________________________________ :kox: :kox: :kox: :kox: moim zdaniem wyglądał, jakby już miał pomysł na rewanż Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Damian A4 Opublikowano 27 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2011 Zobaczymy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepik Opublikowano 27 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2011 Hehe Mourinho fajnie wyglądał za tymi "kratkami" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi