akjam Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Ogląda ktoś pólfinał Ligii Europejskiej? Porto - Villareal? zerkam, chyba 1:0 dla Villareal :gwizdanie: 1:1 wiedziałem, że coś opuściłem. Wystarczy, że baba wróci do domu i człowiek traci orientację :gwizdanie: :gwizdanie: nawet wymiana zamków nie pomogła, bo zapomniałem się zamknąć [br]Dopisany: 28 Kwiecień 2011, 22:22_________________________________________________ licze na Porto lubiałem Porto za kadencji Mou dżołk :naughty: :polew:Już 3:1... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Damian A4 Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Porto łądną piłkę gra [br]Dopisany: 28 Kwiecień 2011, 22:29_________________________________________________kuźwa z 4 drużyn w półfinałach aż 3 są z portugalii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akjam Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Porto łądną piłkę gra Ogólnie niezły meczyk. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Porto łądną piłkę gra [br]Dopisany: 28 Kwiecień 2011, 22:29_________________________________________________kuźwa z 4 drużyn w półfinałach aż 3 są z portugalii i to mnie boli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Damian A4 Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2011 a mie nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akjam Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Ale brama... Rewelacyjnie rozegrany rzut wolny! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość -makaveli- Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2011 lepsze portugalskie niż szwabskie :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Damian A4 Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2011 lepsze portugalskie niż szwabskie :gwizdanie: Rasista Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość -makaveli- Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2011 lepsze portugalskie niż szwabskie :gwizdanie: Rasista jakoś zawsze byłem anty niemieckiej piłce ....ale czemu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Damian A4 Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Nie przejmuj się Makaveli Ja też tak mam :kox: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2011 lepsze portugalskie niż szwabskie :gwizdanie: Rasista jakoś zawsze byłem anty niemieckiej piłce ....ale czemu zgadzam się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fayera Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2011 ale villareal dał d*py nienawidzę porto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akjam Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2011 ale villareal dał d*py nienawidzę porto No już dostali piątą bramkę... :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2011 ale villareal dał d*py nienawidzę porto No już dostali piątą bramkę... :gwizdanie: spodziewałem się 1:1 lub 2:1 :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarko Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2011 lepsze portugalskie niż szwabskie :gwizdanie: Rasista jakoś zawsze byłem anty niemieckiej piłce ....ale czemu zgadzam się No w końcu coś w czym większość się zgadza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akjam Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2011 lepsze portugalskie niż szwabskie :gwizdanie: Rasista jakoś zawsze byłem anty niemieckiej piłce ....ale czemu zgadzam się No w końcu coś w czym większość się zgadza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepik Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Piękny mecz szczególnie w pierwszej połowie Druga połowa to rewelacyjna gra Porto i koncert Falcao Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akjam Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Piękny mecz szczególnie w pierwszej połowie Druga połowa to rewelacyjna gra Porto i koncert Falcao No ten przesadził... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepik Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Piękny mecz szczególnie w pierwszej połowie Druga połowa to rewelacyjna gra Porto i koncert Falcao No ten przesadził... Świetny zawodnik, super gra głową a wcale najwyższy nie jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Damian A4 Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Pewnie go Real kupi teraz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi