Gość -makaveli- Opublikowano 14 Października 2010 Opublikowano 14 Października 2010 Chodziło mi bardziej o mało znaną pod względem piłkarkim Koreę Południową, którą przez 2 lata przygotowywał Hiddink i zrobił z nią IV miejsce na mundialu w 2002... w dużej mierze pomogli im sędziowie
jarko Opublikowano 14 Października 2010 Autor Opublikowano 14 Października 2010 Chodziło mi bardziej o mało znaną pod względem piłkarkim Koreę Południową, którą przez 2 lata przygotowywał Hiddink i zrobił z nią IV miejsce na mundialu w 2002... w dużej mierze pomogli im sędziowie Tak wiem. Jako gospodarzom, alee już wyżej notowania Japonia takiej kariery nie zrobiła... Nie chce mi sie szperać, ale ten przykład nie jest jedyny gdzie wysokiej klasy trener zrobił jakiś sukces ze słabo notowaną reprezentacją jakiegoś kraju
Gość DiM Opublikowano 14 Października 2010 Opublikowano 14 Października 2010 z gowna bata nie ukrecisz. Ale Smuda do euro musi jakos dotrwac
Gość -makaveli- Opublikowano 15 Października 2010 Opublikowano 15 Października 2010 z gowna bata nie ukrecisz. Ale Smuda do euro musi jakos dotrwac a kto to gówno wychował....czyż nie nasi wspaniali trenerzy :gwizdanie:[br]Dopisany: 14 Październik 2010, 19:45_________________________________________________jarko zamuliłeś jeden mecz przy obstawianiu.....który to znajdź Sobie
jarko Opublikowano 15 Października 2010 Autor Opublikowano 15 Października 2010 A dzięki Tak rozmyślałem o tych derbach że w końcu o nich zapomniałem
Gość -makaveli- Opublikowano 15 Października 2010 Opublikowano 15 Października 2010 A dzięki Tak rozmyślałem o tych derbach że w końcu o nich zapomniałem ja żyje jutrzejszymi derbami Elana Toruń - Zawisza Bydgoszcz
jarko Opublikowano 15 Października 2010 Autor Opublikowano 15 Października 2010 Raczej jednostronne widowisko powinno być - Elana słaba
Gość -makaveli- Opublikowano 15 Października 2010 Opublikowano 15 Października 2010 Raczej jednostronne widowisko powinno być - Elana słaba Zawisza tracił ostatnio punkty ze słabeuszami więc nie wydaje mi sie by było tak łatwo Elana nie przegrała od 6 meczy z ciekawości przejrzyj Sobie ostatnie wyniki http://www.90minut.pl/liga/0/liga5033.html
jarko Opublikowano 15 Października 2010 Autor Opublikowano 15 Października 2010 No chyba czas wrócić do I ligi, trza lać ile wlezie rywali zza miedzy
Gość -makaveli- Opublikowano 15 Października 2010 Opublikowano 15 Października 2010 sytuacja w klubie jest tragiczna...zarząd non stop kłuci się z kibicami,mniejszościowym udziałowcem.nie potrafią znaleźć sponsora (miał być nim Boniek ale sprawa ucichła),co daje pustki w kasie
stanley Opublikowano 15 Października 2010 Opublikowano 15 Października 2010 sytuacja w klubie jest tragiczna...zarząd non stop kłuci się z kibicami,mniejszościowym udziałowcem.nie potrafią znaleźć sponsora (miał być nim Boniek ale sprawa ucichła),co daje pustki w kasie teraz wszędzie kiepsko z kasą coś tam niby lech próbuje, ale ile nam brakuje do chociażby Turcji, Czech, to każdy widzi :gwizdanie:
jarko Opublikowano 15 Października 2010 Autor Opublikowano 15 Października 2010 Ogląda ktoś Nasz ligowy klasyk :?:
stanley Opublikowano 15 Października 2010 Opublikowano 15 Października 2010 Ogląda ktoś Nasz ligowy klasyk :?: oczywiście
jarko Opublikowano 15 Października 2010 Autor Opublikowano 15 Października 2010 Kurde Legie dobrze gra od początku... Miałem na nich stawiać, ale się trochę obawiałem super snajperów Widzewa
stanley Opublikowano 15 Października 2010 Opublikowano 15 Października 2010 Kurde Legie dobrze gra od początku... Miałem na nich stawiać, ale się trochę obawiałem super snajperów Widzewa mam nadzieję, że legioniści nie wygrają ale fakt, legia dzisiaj gra dobrze. Mam nadzieję, że widzew przycisnie z początkiem II połowy
akjam Opublikowano 15 Października 2010 Opublikowano 15 Października 2010 Kurde Legie dobrze gra od początku... Miałem na nich stawiać, ale się trochę obawiałem super snajperów Widzewa mam nadzieję, że legioniści nie wygrają ale fakt, legia dzisiaj gra dobrze. Mam nadzieję, że widzew przycisnie z początkiem II połowy Na Eurosport 2 jest dobry meczyk Bundesligi i zerkam tu i tu. Kuba strzelił bramkę.
jarko Opublikowano 15 Października 2010 Autor Opublikowano 15 Października 2010 Ooo Dortmund prowadzi
stanley Opublikowano 15 Października 2010 Opublikowano 15 Października 2010 Ooo Dortmund prowadzi [br]Dopisany: 15 Październik 2010, 21:19_________________________________________________jeżeli widzew dalej bedzie grał długimi piłkami do przodu to słabo to widzę....
akjam Opublikowano 15 Października 2010 Opublikowano 15 Października 2010 Ooo Dortmund prowadzi [br]Dopisany: 15 Październik 2010, 21:19_________________________________________________jeżeli widzew dalej bedzie grał długimi piłkami do przodu to słabo to widzę.... Jakaś zmiana będzie i może coś ruszy... [br]Dopisany: 15 Październik 2010, 21:21_________________________________________________Popisali się znowu "kibice"... Ogólnie marne widowisko.
jarko Opublikowano 15 Października 2010 Autor Opublikowano 15 Października 2010 A co zrobili kibice, bo już House'a z żoną oglądam
Rekomendowane odpowiedzi