Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Piłka nożna

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak. Rospierdolimy Was jak paczkę ciućków :kox:

• Odpowiedzi 23,7 tys.
  • Wyświetleń 846,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
  • Autor

Ale kto to jest to Was :?:

Barca będzie grała w Nowej Hucie :?: :mysli:

Opublikowano

bo już myślałem że będą na 55% :polew:[br]Dopisany: 28 Sierpień 2011, 11:14_________________________________________________

meczyki na dziś Live: :kox:

Dzisiaj to się idzie na meczyk a nie ogląda w tv :naughty:

najlepiej, ale do GB nie pojedziemy dziś?
Opublikowano
  • Autor

Ty masz dzisiaj wyjazd, do Kryspinowa :naughty:

Lotnik Kryspinów - IKS Olkusz 28 sierpnia, 15:00

BTW No i w końcu Patrysio coś mądrego powiedział :gwizdanie:

Co trener powiedział wam w przerwie?

Żebyśmy wygrali mecz, bo gramy u siebie. Chciałbym się odnieść do jeszcze jednej kwestii... Mamy wspaniałych kibiców, ale tym piknikowym, którzy przychodzą, żeby zjeść kiełbasę i pooglądać mecz, proponowałbym , żeby poszli na drugą stronę... Takich kibiców nie potrzebujemy.

Tych którzy gwizdali?

Tak. To jest niedopuszczalne, bo kibice powinni być z drużyną, tak jak Ci za bramką. Nawet jak przegrywamy. To co dziś zrobili kibice z trybuny wschodniej pokazuje, że to nie są kibice. Chciałbym, żeby nie przychodzili na mecze - wolałbym grać przy pięciu tysiącach fanatyków. Jak jest dobrze, to nas "klepią", a jak coś komuś nie wychodzi, to gwiżdżą. Tacy kibice niech nie przychodzą na mecze, bo nam nie pomagają, a przeszkadzają. Dziękuję.

żródło: http://sport.onet.pl/pilka-nozna/ekstraklasa/patryk-malecki-tak-dalej-byc-nie-moze,1,4832088,wiadomosc.html

A Wy, na której trybunie siedzicie :naughty:

Opublikowano

Stadion_Narodowy_sie_raz_5406384.jpg

narodowy

[br]Dopisany: 28 Sierpień 2011, 11:21_________________________________________________http://sport.interia.pl/galerie/galeria/stadion-narodowy-rozblysnal-swiatlami/zdjecie/duze,1509896,1[br]Dopisany: 28 Sierpień 2011, 11:22_________________________________________________

Ty masz dzisiaj wyjazd, do Kryspinowa :naughty:

Lotnik Kryspinów - IKS Olkusz 28 sierpnia, 15:00

BTW No i w końcu Patrysio coś mądrego powiedział :gwizdanie:

Co trener powiedział wam w przerwie?

Żebyśmy wygrali mecz, bo gramy u siebie. Chciałbym się odnieść do jeszcze jednej kwestii... Mamy wspaniałych kibiców, ale tym piknikowym, którzy przychodzą, żeby zjeść kiełbasę i pooglądać mecz, proponowałbym , żeby poszli na drugą stronę... Takich kibiców nie potrzebujemy.

Tych którzy gwizdali?

Tak. To jest niedopuszczalne, bo kibice powinni być z drużyną, tak jak Ci za bramką. Nawet jak przegrywamy. To co dziś zrobili kibice z trybuny wschodniej pokazuje, że to nie są kibice. Chciałbym, żeby nie przychodzili na mecze - wolałbym grać przy pięciu tysiącach fanatyków. Jak jest dobrze, to nas "klepią", a jak coś komuś nie wychodzi, to gwiżdżą. Tacy kibice niech nie przychodzą na mecze, bo nam nie pomagają, a przeszkadzają. Dziękuję.

żródło: http://sport.onet.pl/pilka-nozna/ekstraklasa/patryk-malecki-tak-dalej-byc-nie-moze,1,4832088,wiadomosc.html

A Wy, na której trybunie siedzicie :naughty:

sektor rodzinny :>
Opublikowano

Piknik może gwizdać, a fanatyk może w pysk dać :good:

Niech sie lepiej za gre weźmie.

Opublikowano

Piknik może gwizdać, a fanatyk może w pysk dać :good:

Niech sie lepiej za gre weźmie.

swojemu piłkarzowi :mysli:

:polew:

Widzę, że w Wiśle jest trochę inny stosunek na lini kibice- piłkarze, piłkarze - kibice niż np w Ruchu :)[br]Dopisany: 28 Sierpień 2011, 12:08_________________________________________________Cytat z komentarzy na GW

"Po raz kolejny Małecki udowadnia, że liczba korków pod butem piłkarskim równa jest ilorazowi jego inteligencji!" :polew:

Opublikowano

Pamietasz akcje kibiców Górnika albo GKS-u ?

Bo na Legii to tylko jeden uderzył to nie było chyba zaplanowane :D

Cóż sie dziwić gwizdaniu, piknik płaci - piknik wymaga :D

Ja tam jeszcze nigdy na swoich nie gwizdałem i nie zamierzam. Za to na Legii czy Lechu z tego co było widać z TV to często sie zdarzało.

Opublikowano

Pamietasz akcje kibiców Górnika albo GKS-u ?

Bo na Legii to tylko jeden uderzył to nie było chyba zaplanowane :D

Cóż sie dziwić gwizdaniu, piknik płaci - piknik wymaga :D

Ja tam jeszcze nigdy na swoich nie gwizdałem i nie zamierzam. Za to na Legii czy Lechu z tego co było widać z TV to często sie zdarzało.

Dzięki takim piknikom Małecki dostaje pewnie niemałą kasę, gwizdało na niego pewnie kilkaset osób ( nie wiem, bo nie widziałem) Coś chłopak nie wytrzymuje psychnicznie, a co by było gdyby gwizdało kilka tysięcy osób ?

Swoją wypowiedzią, to bardziej chciał odwrócić uwagę od swojej słabej gry :gwizdanie:

Narazie to chłopak jest zwykłym ligowym grajkiem, z nielicznymi przebłyskami, a zachowuje się jak gwiazda.

Tu się z Tobą zgodzę: niech weźmie się za grę :naughty: ale od razu bić... :decayed:

Opublikowano

Nie od razu bić, daleki jestem od tego. Niech przegrają po walce i nikt nie będzie zastrzeżeń.

Z tymi gwizdami to też nie tak... Małecki zszedł wcześniej, zmienił go Kirm, a pikniki gwizdali po ostatnim gwizdku.

Zerkałem teraz trochę na powtórkę i chyba nawet troche im zależało zeby wygrać ale chyba niewystarczająco.

Porażka z APOELem widocznie nie była przypadkiem, może nawet APOEL byłby do przejścia lub do powalczenia jak równy z równym ale widać że coś przestało funkcjonować w drużynie Wisły bo w Krakowie Wisła za często nie przegrywa.

Opublikowano

Nie od razu bić, daleki jestem od tego. Niech przegrają po walce i nikt nie będzie zastrzeżeń.

Z tymi gwizdami to też nie tak... Małecki zszedł wcześniej, zmienił go Kirm, a pikniki gwizdali po ostatnim gwizdku.

Zerkałem teraz trochę na powtórkę i chyba nawet troche im zależało zeby wygrać ale chyba niewystarczająco.

Porażka z APOELem widocznie nie była przypadkiem, może nawet APOEL byłby do przejścia lub do powalczenia jak równy z równym ale widać że coś przestało funkcjonować w drużynie Wisły bo w Krakowie Wisła za często nie przegrywa.

chyba mała zadyszka :wink4: no i oczekiwania wobec drużyny wzrosły :)

Opublikowano

ale ManC pięknie idzie :good:[br]Dopisany: 28 Sierpień 2011, 15:15_________________________________________________i dobry mecz znowu na plusie. :banan:

Opublikowano

Dzeko co dzis zagral :o:O

Opublikowano

Widzę, że nikt nie trafił dokładnego wyniku M.U. - Arsenal :kox:

Bardzo cieszy wygrana Niebieskich :>

Opublikowano

Pocisnęli Arsenal :naughty:

Opublikowano

Pocisnęli Arsenal :naughty:

współczucia dla Wojtka, ale obrona Arsenalu grała jak chłopcy z A-klasy :gwizdanie:

Opublikowano

Generalnie Szczęsny nie popełnił żadnej gafy, po prostu Arsenal się ośmieszył i tyle

Opublikowano

Generalnie Szczęsny nie popełnił żadnej gafy, po prostu Arsenal się ośmieszył i tyle

jeżeli nie uzupełnią składu, kanonierzy będą poza pierwszą 6stką :gwizdanie:

Opublikowano

I na to liczę. :kox:

Opublikowano

powinni teraz wszyscy Wojtka przeprosić :facepalm: