Gość -makaveli- Opublikowano 21 Października 2010 Opublikowano 21 Października 2010 footbollu na tym też się nie znam
stanley Opublikowano 21 Października 2010 Opublikowano 21 Października 2010 footbollu na tym też się nie znam stresuje się meczem :gwizdanie:
Gość -makaveli- Opublikowano 21 Października 2010 Opublikowano 21 Października 2010 pogadamy za 45minut
Madas Opublikowano 21 Października 2010 Opublikowano 21 Października 2010 i kurwwa po meczu :thumbdown:
boseron Opublikowano 21 Października 2010 Opublikowano 21 Października 2010 Bosacki za wolny według mnie najgorszy w lechu
boseron Opublikowano 21 Października 2010 Opublikowano 21 Października 2010 kupon by mi wszedł gdyby SCKA Sofia wygrała z Rapidem a tu kupa
stanley Opublikowano 21 Października 2010 Opublikowano 21 Października 2010 szkoda, bo w 2 połowie mieli szanse coś więcej strzelić
Gość -makaveli- Opublikowano 21 Października 2010 Opublikowano 21 Października 2010 podsumowanie meczu: -niespodzianka ...brak -wynik którego nie powstydziłby się niejeden wyżej notowany zespół -fatalne wyszkolenie techniczne Lecha (przyjęcia górnych dalekich piłek) -bramka honorowa -kibice...poziom światowy -sędzia ....kalosz -Stilic niby wszedł ale chyba pozwiedzać boisko -Chibamba wybambał kilka sytuacji ale nic z tego nie wyszło
stanley Opublikowano 21 Października 2010 Opublikowano 21 Października 2010 i tak wszystko przez Akjama
Gość -makaveli- Opublikowano 21 Października 2010 Opublikowano 21 Października 2010 i tak wszystko przez Akjama miał nosa skubaniec
akjam Opublikowano 21 Października 2010 Opublikowano 21 Października 2010 Oglądam już studio i Tevez nie gra więc jednego wariata mniej. czy ja wiem czy to plus....wyjdzie jakiś żółtodziób co będzie chciał się pokazać,a Tevez biegałby rutynowo Adebayor... :gwizdanie: było krakać nie dość, że się nie zna na futbolu to jeszcze wykrakał No właśnie... A nie mówiłem! P.S. Mój typ. i tak wszystko przez Akjama :gwizdanie: podsumowanie meczu: -niespodzianka ...brak -wynik którego nie powstydziłby się niejeden wyżej notowany zespół -fatalne wyszkolenie techniczne Lecha (przyjęcia górnych dalekich piłek) -bramka honorowa -kibice...poziom światowy -sędzia ....kalosz -Stilic niby wszedł ale chyba pozwiedzać boisko -Chibamba wybambał kilka sytuacji ale nic z tego nie wyszło Nic dodać, nic ując... No może jeszcze raz to, że to przeze mnie no ale cóż... Wiedziałem, że ten Adebayorek coś strzeli.
akjam Opublikowano 21 Października 2010 Opublikowano 21 Października 2010 i tak wszystko przez Akjama miał nosa skubaniec :oklaski:
Gość -makaveli- Opublikowano 21 Października 2010 Opublikowano 21 Października 2010 1. Manchester City 3 7 2. Lech Poznań 3 4 3. Juventus FC 3 3 4. FC Salzburg 3 1 aktualna tabela grupy
akjam Opublikowano 21 Października 2010 Opublikowano 21 Października 2010 1. Manchester City 3 7 2. Lech Poznań 3 4 3. Juventus FC 3 3 4. FC Salzburg 3 1 aktualna tabela grupy Trzeba u siebie wygać z Juve bo jak widać słabo z nimi, i na wyjeździe z FC Salzburg i będzie gites!
Gość -makaveli- Opublikowano 21 Października 2010 Opublikowano 21 Października 2010 Salzburg raczej już odpadł z walki o awans zostało Juve a MC raczej nie da sobie odebrać lidera
Rekomendowane odpowiedzi