Gość Damian A4 Opublikowano 22 Listopada 2011 Opublikowano 22 Listopada 2011 Kibice nigdy tego PZPNowi nie zapomną
jedrekx Opublikowano 22 Listopada 2011 Opublikowano 22 Listopada 2011 coniektórzy to jarają sie jak małpa dynamitem. Jak Makaveli ZAwiszą jak ty tą śmieszną barceloną :gwizdanie: Pojechałeś mi :( wybacz, nie chciałem ;( coniektórzy to jarają sie jak małpa dynamitem. Jak Makaveli ZAwiszą jak ty tą śmieszną barceloną :gwizdanie: :polew: widze ze roznice w pilce sie zacieraja , zachwyt nad gra Zawiszy siega zachwytowi nad gra Barcelony , nie to zebym chcial ta teze obalac ale... :polew: :polew: - PROSZE WAS. Z drugiej strony ... jak ktos kocha swoj klub to dla niego liczy sie tylko To i za to szacun dla kibicow Zawiszy i nie tylko - wszak prawdziwa milosc slepa jest a czy gdziekolwiek napisałem, że zachwycam się Zawiszą? nie. ba! ani razu nie miałem czasu pójść na ich mecz w rundzie jesiennej.. tylko gdy czytam na bieżąco ten temat i widzę najpierw posty Damiana vel. Inspektora czy jeszcze inny nick, który sobie wymyśli ( ) czasem chce mi się śmiać (gdy wnet spuszcza się nad wygraną barcelony nad jakąś słabą drużyną), a gdy przykładowo Grzegorz (-makaveli-) chce się czymś podzielić odnośnie Zawiszy to od razu się naśmiewa i jest pewna szydera... Inspektorze, Damianie czy jeszcze jakkolwiek wolisz... jeszcze raz proszę: wybacz mi, że Ci pojechałem nie będę mógł spać przez to w nocy...
Gość Damian A4 Opublikowano 22 Listopada 2011 Opublikowano 22 Listopada 2011 Pokaz mi tekst w którym się "spuszczałem" nad gra Barcy gdy wygrała z jakimś outsiderem? Dawaj, a po drugie nie mam nic do zawiszy tylko generalnie gówno mnie ten klub obchodzi jak i kilka innych w PL. Tyle w temacie
Bieniek Opublikowano 22 Listopada 2011 Opublikowano 22 Listopada 2011 A mnie gowno Barca obchodzi... Temat dla kazdego,wiec Twoje teksty do dypy sa...
Gość Damian A4 Opublikowano 22 Listopada 2011 Opublikowano 22 Listopada 2011 Tomek też Real kocham [br]Dopisany: 22 Listopad 2011, 22:47_________________________________________________A po drugie ja tutaj pisze raz na kilka miesięcy o Barcelonie więc nie wiem skąd twój post
Gość -makaveli- Opublikowano 23 Listopada 2011 Opublikowano 23 Listopada 2011 młodzież mamy zdolną,ale Smuda jakoś tego nie zauważa
peAce Opublikowano 23 Listopada 2011 Opublikowano 23 Listopada 2011 Trójka do zera !!! Trafiła LEGIA frajera !!!
chudy13101980 Opublikowano 23 Listopada 2011 Opublikowano 23 Listopada 2011 a jak tam Milan-Barca bo te buraki na Polsacie puścili mecz że aż żal?
Sqizzy Opublikowano 23 Listopada 2011 Opublikowano 23 Listopada 2011 2;1 dla barcy, bardzo fajny mecz
Gość Damian A4 Opublikowano 23 Listopada 2011 Opublikowano 23 Listopada 2011 Mecz dobry, bardzo dobry ale sędzia jest zbyt po stronie Barcy no i to symulowanie
Gość mmcv Opublikowano 23 Listopada 2011 Opublikowano 23 Listopada 2011 2;1 dla barcy, bardzo fajny mecz mecz fajny , ale duzo bledow i naciagany troche karny dla Barcy , choc tak naprawde Barcelona mogla strzelic juz 4 bramki ...raza nieskutecznoscia. Milan przycisnol w koncowce, Puyol to nie jest prawy obronca , nie nadaza i fauluje . Ogolnie obroncy obu druzyn graja dzis srednio . Nesta za zagranie reka powinien wyleciec z boiska (ale ze ma zolta to go oszczedzil). p.s. ja narazie symulowania duzo nie widze. Keita dostal w jaja z 5m pilka ... wiec sie rozlozyl .To ze Nesta oparl sie na Xavim nie podlega watpliwosci tylko ze nie musial zagwizdac i tyle.
stanley Opublikowano 23 Listopada 2011 Opublikowano 23 Listopada 2011 Mecz dobry, bardzo dobry ale sędzia jest zbyt po stronie Barcy no i to symulowanie jak w większości przypadków
Gość mmcv Opublikowano 23 Listopada 2011 Opublikowano 23 Listopada 2011 Mecz dobry, bardzo dobry ale sędzia jest zbyt po stronie Barcy no i to symulowanie jak w większości przypadków [br]Dopisany: 23 Listopad 2011, 22:07_________________________________________________ 3-2 dla Barcelony Valdez zenujaco dzis gra miedzy slupkami w przeciwienstwie do Abiatego ktory robi cuda
Rekomendowane odpowiedzi