Skyliner89 Opublikowano 7 Grudnia 2011 Opublikowano 7 Grudnia 2011 i tak po ptakach... LE zostaje :gwizdanie:
pepik Opublikowano 7 Grudnia 2011 Opublikowano 7 Grudnia 2011 i tak po ptakach... LE zostaje :gwizdanie: Może Legia zagra z ManU
stanley Opublikowano 7 Grudnia 2011 Opublikowano 7 Grudnia 2011 jedyną dobrą wiadomością w dniu dzisiejszym jest to, że M.C. równiez wyleciało
Skyliner89 Opublikowano 7 Grudnia 2011 Opublikowano 7 Grudnia 2011 i tak po ptakach... LE zostaje :gwizdanie: Może Legia zagra z ManU i wyeliminuje Czerwonych Diabłów jedyną dobrą wiadomością w dniu dzisiejszym jest to, że M.C. równiez wyleciało Petro dolary nie dały rady
pepik Opublikowano 7 Grudnia 2011 Opublikowano 7 Grudnia 2011 jedyną dobrą wiadomością w dniu dzisiejszym jest to, że M.C. równiez wyleciało
stanley Opublikowano 7 Grudnia 2011 Opublikowano 7 Grudnia 2011 i tak po ptakach... LE zostaje :gwizdanie: Może Legia zagra z ManU i wyeliminuje Czerwonych Diabłów jedyną dobrą wiadomością w dniu dzisiejszym jest to, że M.C. równiez wyleciało Petro dolary nie dały rady cuda czasem się zdażają
Gość Damian A4 Opublikowano 7 Grudnia 2011 Opublikowano 7 Grudnia 2011 i tak po ptakach... LE zostaje :gwizdanie: Może Legia zagra z ManU i wyeliminuje Czerwonych Diabłów jedyną dobrą wiadomością w dniu dzisiejszym jest to, że M.C. równiez wyleciało Petro dolary nie dały rady Odstaw to zielsko [br]Dopisany: 07 Grudzień 2011, 22:38_________________________________________________ i tak po ptakach... LE zostaje :gwizdanie: Może Legia zagra z ManU i wyeliminuje Czerwonych Diabłów jedyną dobrą wiadomością w dniu dzisiejszym jest to, że M.C. równiez wyleciało Petro dolary nie dały rady Odstaw to zielsko
Kamyk Opublikowano 7 Grudnia 2011 Opublikowano 7 Grudnia 2011 no tak Alan Hansen w swoim cotygodniowym felietonie niedawno pisał koniec dominacji angielskiej w Europie to już nie to co kiedyś, że w Top 4 grały 3 paki z Wysp przyznam, że jestem pierwszy do krytykowania MU za to, co pokazuje od około 2 miesięcy (od remisu ze Stoke, nad resztą nie będę się znęcał, kto się zna na EPL wie co mam na myśli) ale to co pokazali w fazie grupowej woła o pomstę do nieba to co pokazali w Curling także to co się dzieje w tym klubie jest nie do zaakceptowania dla fanów i supporters w szerokim tego słowa zrozumieniu bez poważnych i gruntownych zmian, które dokonuje choćby Villas Boas u Pana Romana, będzie tylko degrengolada mówiąc inaczej - aż mnie trzęsie .......
Gość Damian A4 Opublikowano 7 Grudnia 2011 Opublikowano 7 Grudnia 2011 Kiedyś w końcu Ferguson umrze i coś się zacznie w MU ZMIENIAĆ
Skyliner89 Opublikowano 7 Grudnia 2011 Opublikowano 7 Grudnia 2011 Tevez lada moment w AC Milanie + Ballotelli . Będzie się działo
Kamyk Opublikowano 7 Grudnia 2011 Opublikowano 7 Grudnia 2011 nie wiem czy Vidic ma odejść czy nie trudno na gorąco dać złote i jedyne rozwiązanie, które natychmiast powinno przynieść wyniki City buduje się 3 lata, no i jak widać, nie może skończyć z czego wcale się nie cieszę, nic a nic, w przeciwieństwie do innych (stanley, Skyliner) nie podoba mi się to co widzę na boisku i moje obawy narastały od 24 września tutaj, w LM, nabrały tylko na sile efekt niestety jest PS dla tych co się znają na piłce angielskiej, mogę polecić doskonały blog
Skyliner89 Opublikowano 7 Grudnia 2011 Opublikowano 7 Grudnia 2011 może czas na zmianę trenera? Kadry? Real też miał swój kryzys, Barcelona itp. itd. Pewnie kryzys teraz dopada Manchester United. Jeżeli chodzi o Man City. Historii nie da się kupić za pieniądze. Man City jej nie ma, w przeciwieństwie do Man Utd czy Liverpoolu
stanley Opublikowano 7 Grudnia 2011 Opublikowano 7 Grudnia 2011 nie wiem czy Vidic ma odejść czy nie trudno na gorąco dać złote i jedyne rozwiązanie, które natychmiast powinno przynieść wyniki City buduje się 3 lata, no i jak widać, nie może skończyć z czego wcale się nie cieszę, nic a nic, w przeciwieństwie do innych (stanley, Skyliner) nie podoba mi się to co widzę na boisku i moje obawy narastały od 24 września tutaj, w LM, nabrały tylko na sile efekt niestety jest PS dla tych co się znają na piłce angielskiej, mogę polecić doskonały blog to, co ja piszę w temacie M.C odbieraj z "przymrużeniem oka" Apropos formy i stylu gry M.U. właśnie od meczu ze Stoke: Widać brak klasowych wzmocnień, krótka ławka, przy kontuzji 2-3 graczy z podstawowej jedenastki robi się problem.... Kilku graczy trzeba się pozbyć, dokupić ze 2-3 grajków dobrej klasy, mieć wartościowych zmienników itp Wiele ostatnich transferów sir Alexa jest chybionych.... PS. np od samego początku jakoś transfer d. de gea mi nie leżał co w tej drużynie robią jeszcze np Carrick, Fletcher... To takie moje przemyślenia na szybko odnośnie tego i poprzedniego sezonu. Mam nadzieję, że odpadnięcie z LM wywyła małe poruszenie w drużynie/zarządzie.... PS. 2 - podaj linka do tego bloga [br]Dopisany: 07 Grudzień 2011, 23:05_________________________________________________ może czas na zmianę trenera? Kadry? Real też miał swój kryzys, Barcelona itp. itd. Pewnie kryzys teraz dopada Manchester United. Jeżeli chodzi o Man City. Historii nie da się kupić za pieniądze. Man City jej nie ma, w przeciwieństwie do Man Utd czy Liverpoolu nie jest tak do końca z historią M.C. - może niezbyt bogatą, ale klub ma tą historię. Jest jeden problem - zarząd/klub, ludzie z klubu nie chcą o niej pamiętać np. był kiedyś taki piłkarz, teraz trener Uwe Rösler - ikona klubu 20 lat temu, kibice go uwielbiali, no i co - zaostał bodajże usunięty z galerii zasłużonych czy też gwiazd w galerii na stadionie. O historii pamiętają tylko starsi kibice. Może niektórym się to nie spodoba, ale porównbałbym obecnych "młodych" czy też nowych kibiców M.C. do "młodych" kibiców Wisły od kiedy zespół przejął Cupiał. Jak na polskie warunki juz na początku dawał sporo kasy na budowanie zespołu "marzeń"
Kamyk Opublikowano 7 Grudnia 2011 Opublikowano 7 Grudnia 2011 stanlry sporo racji w tych słowach Carrick i Fletcher to hity jakich mało, nie sposób się nie zgodzić brak mocnej ławki i kontuzje Cleva, Chicharito i jest już dramat do tego starawa obrona ech, długo by gadać a blog - wpadnij do Majkela Okońskiego gość się zna, i pokomentujesz w gronei fachowców "Furbol Jest Okrutny" - gógl it
stanley Opublikowano 7 Grudnia 2011 Opublikowano 7 Grudnia 2011 stanlry sporo racji w tych słowach Carrick i Fletcher to hity jakich mało, nie sposób się nie zgodzić brak mocnej ławki i kontuzje Cleva, Chicharito i jest już dramat do tego starawa obrona ech, długo by gadać a blog - wpadnij do Majkela Okońskiego gość się zna, i pokomentujesz w gronei fachowców "Furbol Jest Okrutny" - gógl it nr1 na liście transferowej powinien być dla mnie obrońca Michael Dawson z Tottenhamu - kto ogląda uważnie ligę ang wie co ten fecet potrafi. Nie będę rozpisywał się juz o potrzebie 2-3 skrajnych obrońców, 2-3 środkowych pomocników, ktoś (niestety) za Giggsa oraz zakup jeszcze chociaż jednego niezłego napaściora......
Rekomendowane odpowiedzi