David Opublikowano 16 Stycznia 2012 Opublikowano 16 Stycznia 2012 dzieki za linka bo chcialem zobaczyc ta sytuacje Krasica...no po tym skorcie widac ze braklo szczescia albo jak zawsze skutecznosci,Milan grajac z Cagliari wygral z nimi na wyjezdzie,my u siebie nie potrafimy szkoda bo Milan przegral-podziekowania dla Interu-mozna bylo odskoczyc im a tak to teraz mecz z Atalanta na wyjezdzie i cos czuje znowu remis a Milan tydz temu wygral tam 2-0...
Skyliner89 Opublikowano 16 Stycznia 2012 Opublikowano 16 Stycznia 2012 dzieki za linka bo chcialem zobaczyc ta sytuacje Krasica...no po tym skorcie widac ze braklo szczescia albo jak zawsze skutecznosci,Milan grajac z Cagliari wygral z nimi na wyjezdzie,my u siebie nie potrafimy szkoda bo Milan przegral-podziekowania dla Interu-mozna bylo odskoczyc im a tak to teraz mecz z Atalanta na wyjezdzie i cos czuje znowu remis a Milan tydz temu wygral tam 2-0... Trzeba kupić trzech piłkarzy z światowej półki żeby iść do przodu. Na obronę: Martin Cecares. (Mam nadzieje, że uda im się dopiąc ten transfer). Na pomoc: Eden Hazard Na atak: G. Rossi lub Higuain .
Gość Damian A4 Opublikowano 16 Stycznia 2012 Opublikowano 16 Stycznia 2012 Pisząc o tych napastnikach jako "światowa klasa" to trochę na wzrost a już napewno Rossi aż tak wybitnym napastnikiem nie jest
Skyliner89 Opublikowano 16 Stycznia 2012 Opublikowano 16 Stycznia 2012 Pisząc o tych napastnikach jako "światowa klasa" to trochę na wzrost a już napewno Rossi aż tak wybitnym napastnikiem nie jest ale na pewno byłby lepszy niż obecni napastnicy Juve, którzy potrzebują kilkunastu sytuacji na strzelenie gola . Barcelonie można pozazdrościć Xaviego. Takiego rozgrywającego to ze świecą szukać... . Już chyba nie ma takiego piłkarza jak Henry co strzelał bramki z niczego...
Gość Damian A4 Opublikowano 16 Stycznia 2012 Opublikowano 16 Stycznia 2012 Villa też czasami potrafi strzelić z niczego taki Xavi to się trafia raz na pół wieku i oby następny też był w Barcelonie [br]Dopisany: 16 Styczeń 2012, 13:48_________________________________________________Nie mówiąc już nic o Iniescie
stanley Opublikowano 16 Stycznia 2012 Opublikowano 16 Stycznia 2012 dzieki za linka bo chcialem zobaczyc ta sytuacje Krasica...no po tym skorcie widac ze braklo szczescia albo jak zawsze skutecznosci,Milan grajac z Cagliari wygral z nimi na wyjezdzie,my u siebie nie potrafimy szkoda bo Milan przegral-podziekowania dla Interu-mozna bylo odskoczyc im a tak to teraz mecz z Atalanta na wyjezdzie i cos czuje znowu remis a Milan tydz temu wygral tam 2-0... Trzeba kupić trzech piłkarzy z światowej półki żeby iść do przodu. Na obronę: Martin Cecares. (Mam nadzieje, że uda im się dopiąc ten transfer). Na pomoc: Eden Hazard Na atak: G. Rossi lub Higuain . niech biorą Rudneva
Skyliner89 Opublikowano 16 Stycznia 2012 Opublikowano 16 Stycznia 2012 dzieki za linka bo chcialem zobaczyc ta sytuacje Krasica...no po tym skorcie widac ze braklo szczescia albo jak zawsze skutecznosci,Milan grajac z Cagliari wygral z nimi na wyjezdzie,my u siebie nie potrafimy szkoda bo Milan przegral-podziekowania dla Interu-mozna bylo odskoczyc im a tak to teraz mecz z Atalanta na wyjezdzie i cos czuje znowu remis a Milan tydz temu wygral tam 2-0... Trzeba kupić trzech piłkarzy z światowej półki żeby iść do przodu. Na obronę: Martin Cecares. (Mam nadzieje, że uda im się dopiąc ten transfer). Na pomoc: Eden Hazard Na atak: G. Rossi lub Higuain . niech biorą Rudneva może od razu Brożka
stanley Opublikowano 16 Stycznia 2012 Opublikowano 16 Stycznia 2012 dzieki za linka bo chcialem zobaczyc ta sytuacje Krasica...no po tym skorcie widac ze braklo szczescia albo jak zawsze skutecznosci,Milan grajac z Cagliari wygral z nimi na wyjezdzie,my u siebie nie potrafimy szkoda bo Milan przegral-podziekowania dla Interu-mozna bylo odskoczyc im a tak to teraz mecz z Atalanta na wyjezdzie i cos czuje znowu remis a Milan tydz temu wygral tam 2-0... Trzeba kupić trzech piłkarzy z światowej półki żeby iść do przodu. Na obronę: Martin Cecares. (Mam nadzieje, że uda im się dopiąc ten transfer). Na pomoc: Eden Hazard Na atak: G. Rossi lub Higuain . niech biorą Rudneva może od razu Brożka ja bym mu dał szansę a 5mln eur na Juve to chyba śmieszna kwota :gwizdanie:
stanley Opublikowano 16 Stycznia 2012 Opublikowano 16 Stycznia 2012 ... rozwiń swoją myśl, bo aż jestem ciekaw
chudy13101980 Opublikowano 16 Stycznia 2012 Opublikowano 16 Stycznia 2012 [br]Dopisany: 16 Styczeń 2012, 21:01_________________________________________________
stanley Opublikowano 16 Stycznia 2012 Opublikowano 16 Stycznia 2012 póki co, mecz wyrównany :gwizdanie:
jarko Opublikowano 16 Stycznia 2012 Autor Opublikowano 16 Stycznia 2012 Piłkarza wezwano przed komisję dyscyplinarną. - Podczas ostatniego meczu ligowego został pan usunięty z boiska za kopnięcie obrońcy drużyny rywali w głowę i bardzo niesportowe zachowanie. - Słowo honoru, nie chciałem! Byłem kompletnie pijany i myślałem, że kopię sędziego!
pepik Opublikowano 17 Stycznia 2012 Opublikowano 17 Stycznia 2012 Piłkarza wezwano przed komisję dyscyplinarną. - Podczas ostatniego meczu ligowego został pan usunięty z boiska za kopnięcie obrońcy drużyny rywali w głowę i bardzo niesportowe zachowanie. - Słowo honoru, nie chciałem! Byłem kompletnie pijany i myślałem, że kopię sędziego!
akjam Opublikowano 18 Stycznia 2012 Opublikowano 18 Stycznia 2012 Dziś kolejne GD - Puchar Króla... 22:00 Sportklub LIVE Jak obstawiacie?
Wihajster Opublikowano 18 Stycznia 2012 Opublikowano 18 Stycznia 2012 Dziś kolejne GD - Puchar Króla... 22:00 Sportklub LIVE Jak obstawiacie? standardowo Barcelona pokaże jak ogrywa sie Real
Rekomendowane odpowiedzi