Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ale pique, czy ja mu tam, ( mam na myśli obrońcę barcy, który nie łapał się do podstawowego składu Man Utd :decayed:) to symulant :thumbdown: drugi zaraz po alvisie i trzeci po pepe :decayed:

• Odpowiedzi 23.7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Kamyk

3554

• stanley

3166

• jarko

1723

• akjam

1504

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

No wqrrwia mnie ten teatr! :disgust:

Opublikowano

ehhhh Real zagrał jeden z lepszych meczy przeciwko Barcie albo Barca tak średnio.

Oby wiecej takich meczy :good:

Najważniejsze że Braca przechodzi dalej :good:

Opublikowano

Barca niech podziekuje sędziemu....

Opublikowano

Barca niech podziekuje sędziemu....

A Real że nie grał na koniec w ośmiu...

Opublikowano

Faktycznie faul Ramosa byl na kartke :polew: :polew:

Lass powinien wyleciec....

Polowa przedluzona o minute,bramka wpada w 2:30.Koncowka przedluzona o 3,mecz sie konczy 2:30,gdy przy pilce Real.Gol Ramosa prawidlowy. Reki w polu karnym,raczej neutralne decyzje sedziego.

Opublikowano

Faktycznie faul Ramosa byl na kartke :polew: :polew:

Lass powinien wyleciec....

Polowa przedluzona o minute,bramka wpada w 2:30.Koncowka przedluzona o 3,mecz sie konczy 2:30,gdy przy pilce Real.Gol Ramosa prawidlowy. Reki w polu karnym,raczej neutralne decyzje sedziego.

właśnie, dlaczego nie uznali bramki dla Realu ? :mysli:

PS. W przerwie, jak było rozmowy w studio, żona pyta się mnie: z którego roku jest ten mecz ( chodziło jej o jakość obrazu i wystrój w studio) :polew:

Opublikowano

faulował w polu karnym :)
Opublikowano

:polew: :polew: Jasne.

Opublikowano

:polew: :polew: Jasne.

identyczny faul był podczas meczu ME Polska- Austria gdzie Howard Webb podyktował karnego dla Ausrtii :decayed:
Opublikowano

faulował w polu karnym :)

ale kto? bo chyba Ramos nie...

Opublikowano

Stanley jako zwolennik ligi angielskiej rozesmiejesz sie :>[br]Dopisany: 26 Styczeń 2012, 08:50_________________________________________________Wihu co to za argument?

Opublikowano

Taki że Avlis (jak to pan komentator mówił) był ciągnięty za rękę i to był ewidentny faul. Poza tym nie wiem gdzie ci się mecz w drugiej minucie i trzydziestej sekundzie skończył, może transmisję wtedy wyłączyłeś bo u mnie grali do 3, prawda że real był wtedy przy piłce w akcji ofensywnej i powinien móc wykonać rzut wolny

Opublikowano

Wihu co to za argument?

tłumacze sędziego :kox:
Opublikowano

takich "fauli" nie gwizdali nawet w mojej B klasie, nie ośmieszajcie się panowie :wink4:[br]Dopisany: 26 Styczeń 2012, 08:59_________________________________________________

Wihu co to za argument?

:decayed:

:polew:

Opublikowano

takich "fauli" nie gwizdali nawet w mojej B klasie, nie ośmieszajcie się panowie :wink4:[br]Dopisany: 26 Styczeń 2012, 08:59_________________________________________________

Wihu co to za argument?

Dlaczego Real nie potrafi wygrać umiejętnościami i strzelając ewidentne gole, tak jak to robi Barca, tak by nikt nie miał wątpliwości i pretensji?

Czy były jakiekolwiek wątpliwości przy golach Barcy? Nie.

Real grał dobrze i jakby umiał wykorzystać sytuacje to nie musiałby teraz płakać o decyzje sędziego, a wygrałby 4:2.

A faul Ramosa był. I tu też wychodzi cały Real, jakby Ramos chciał strzelić gola to bez ciągnięcia za rękę "Alvisa" ;) by to zroibł. Sęk w tym że oni tak grają, noszą się cwaniaki jakby byli najlepsi na świecie, a jak sobie z kimś nie radzą to kosa... a później płacz i pretensje.

Opublikowano

W dwumeczy barca byla lepsza.Wczorajszy mecz powinien wygrac Real.

Opublikowano

Wihu co to za argument?

Dlaczego Real nie potrafi wygrać umiejętnościami i strzelając ewidentne gole, tak jak to robi Barca, tak by nikt nie miał wątpliwości i pretensji?

Czy były jakiekolwiek wątpliwości przy golach Barcy? Nie.

Real grał dobrze i jakby umiał wykorzystać sytuacje to nie musiałby teraz płakać o decyzje sędziego, a wygrałby 4:2.

A faul Ramosa był. I tu też wychodzi cały Real, jakby Ramos chciał strzelić gola to bez ciągnięcia za rękę "Alvisa" ;) by to zroibł. Sęk w tym że oni tak grają, noszą się cwaniaki jakby byli najlepsi na świecie, a jak sobie z kimś nie radzą to kosa... a później płacz i pretensje.

ale tutaj nikt nie płacze i nie ma pretensji :gwizdanie:

dla mnie faulu nie było i gol był ewidentny :naughty:

A to, że część graczy realu czy barcy przewraca się przy najmnijeszym kontakcie z przeciwnikiem to już inna bajka :cool1:

Najlepsze jest to, że oni symulują tylko jak grają ze sobą :polew::thumbdown:

Opublikowano

Co by nie bylo coraz jasniej patrze na dalsza czesc sezonu i kwietniowe Gd.

Hala Madrid!