lennox Opublikowano 26 Stycznia 2012 Opublikowano 26 Stycznia 2012 ale tutaj nikt nie płacze i nie ma pretensji :gwizdanie: nie bierz tak osobiście - mówiłem o grajkach z Realu A to, że część graczy realu czy barcy przewraca się przy najmnijeszym kontakcie z przeciwnikiem to już inna bajka Najlepsze jest to, że oni symulują tylko jak grają ze sobą Z tym się zgadzam w 100% Aczkolwiek więcej faulują (2x więcej) grajki z Realu, co nie znaczy że Barca lepiej symuluje.
Wihajster Opublikowano 26 Stycznia 2012 Opublikowano 26 Stycznia 2012 wychodzi na to,że nic i nikt nie jest już wstanie zatrzymać Barcy aby zdobyć ten puchar króla
Gość Damian A4 Opublikowano 26 Stycznia 2012 Opublikowano 26 Stycznia 2012 No chyba już nie, a może Mirandes
jarko Opublikowano 26 Stycznia 2012 Autor Opublikowano 26 Stycznia 2012 wychodzi na to,że nic i nikt nie jest już wstanie zatrzymać Barcy aby zdobyć ten puchar króla Taki puchar pocieszenia
Gość Damian A4 Opublikowano 26 Stycznia 2012 Opublikowano 26 Stycznia 2012 Zaraz obok Ligi Mistrzów i Ligi Jarek skup się na trampkarzach
Wihajster Opublikowano 26 Stycznia 2012 Opublikowano 26 Stycznia 2012 Jarek skup się na trampkarzach :decayed właśnie Jarku co tam słychać w Hutniku
lennox Opublikowano 26 Stycznia 2012 Opublikowano 26 Stycznia 2012 Taki puchar pocieszenia :polew: Jak zwykle od rana w dobrym humorze
Cuber Opublikowano 26 Stycznia 2012 Opublikowano 26 Stycznia 2012 Panowie Ja nie wiem co wy oglądaliście itd mowa do tych co twierdzą ze faulu nie było i Ramos zdobył prawidłową bramkę :wallbash: Barcelona vs Real Madrid 2-2 - Sergio Ramos Disallowed GOAL - Copa Del Rey [25.01.2012] Widać ewidentnie jak Ramos dwiema rękami ciągnie za rękę Alvesa dzięki czemu wyproacował sobie pozycję do oddania strzału głową ! Jak można powiedziec ze faulu nie było
stanley Opublikowano 26 Stycznia 2012 Opublikowano 26 Stycznia 2012 Panowie Ja nie wiem co wy oglądaliście itd mowa do tych co twierdzą ze faulu nie było i Ramos zdobył prawidłową bramkę :wallbash: Barcelona vs Real Madrid 2-2 - Sergio Ramos Disallowed GOAL - Copa Del Rey [25.01.2012] Widać ewidentnie jak Ramos dwiema rękami ciągnie za rękę Alvesa dzięki czemu wyproacował sobie pozycję do oddania strzału głową ! Jak można powiedziec ze faulu nie było niejeden sędzia faulu by nie odgwizdał a w lidze angielskiej nie odgwizdał by co drugi
Gość Damian A4 Opublikowano 26 Stycznia 2012 Opublikowano 26 Stycznia 2012 k**wa ale w każdej lidze inaczej się podchodzi do tych spraw, w Angli gra opiera się na sile fizycznej i stąd większą granicą faulu. W hiszpani większość piłkarzy to karakany po 170cm wzrostu więc więcej sędziowie gwiżdża.
Cuber Opublikowano 26 Stycznia 2012 Opublikowano 26 Stycznia 2012 Stanley sorrki ale chyba tylko taki który by tego nie widział :gwizdanie: Wypracowanie sytuacji faulem do oddania strzału to FAUL! ps. Liga Hiszpańska to nie Angielska! W Angli również takie faule gwiżdżą! Jak i totalne "bobole" Panowie k... przecież wiecznie Rela okazuje się ze ma ujowych sedziów czyli co wszyscy sa przeciwko Nim ? :polew:
stanley Opublikowano 26 Stycznia 2012 Opublikowano 26 Stycznia 2012 Stanley sorrki ale chyba tylko taki który by tego nie widział :gwizdanie: Wypracowanie sytuacji faulem do oddania strzału to FAUL! ps. Liga Hiszpańska to nie Angielska! W Angli również takie faule gwiżdżą! Jak i totalne "bobole" Panowie k... przecież wiecznie Rela okazuje się ze ma ujowych sedziów czyli co wszyscy sa przeciwko Nim ? :polew: każdy ma swoje zdadnie na ten temat i ja to szanuje
Cuber Opublikowano 26 Stycznia 2012 Opublikowano 26 Stycznia 2012 Bieniek nie podjudzaj atmosferty! Zadna z tych "rąk" nie nadawała sie nawet do tego by myśleć o karnym! No ludzie zlitujcie się :wallbash:
Wihajster Opublikowano 26 Stycznia 2012 Opublikowano 26 Stycznia 2012 Z gry tez barca byla lepsza? jak zawsze
Gość Damian A4 Opublikowano 26 Stycznia 2012 Opublikowano 26 Stycznia 2012 Bieniek tobie wiecznie źle, jak dziecku. Macie w lidze dziesiątki karnych które dostajecię za byle co to chociaż się zamknij.
Cuber Opublikowano 26 Stycznia 2012 Opublikowano 26 Stycznia 2012 Z gry tez barca byla lepsza? W pierwszym meczu zdecydowanie Barca lepsza aż wstyd dla Realu ze u Siebie dał sie tak zepchnać , w drugim hmmmm obietkywnie ciut lepszy Real .
stanley Opublikowano 26 Stycznia 2012 Opublikowano 26 Stycznia 2012 Z gry tez barca byla lepsza? W pierwszym meczu zdecydowanie Barca lepsza aż wstyd dla Realu ze u Siebie dał sie tak zepchnać , w drugim hmmmm obietkywnie ciut lepszy Real . nie wiem czy Barcy nie brakowało trochę sił w końcówce
Rekomendowane odpowiedzi