stanley Opublikowano 7 Grudnia 2010 Opublikowano 7 Grudnia 2010 http://sport.interia.pl/pilka-nozna/ligi-zagraniczne/niemiecka/news/faul-rodem-z-horroru-kosc-pekla-jak-zapalka,1568130 murzyna powinni za to co najmniej zdyskwalifikować do końca sezonu.... albo przepuścić przez komin :gwizdanie:
Gość -makaveli- Opublikowano 8 Grudnia 2010 Opublikowano 8 Grudnia 2010 madas, makav - zajmijcie się póki co ligą typerów, bo ja to nawet nie mam czasu nowych zestawień układać Może po nowym roku się trochę rozejdzie, albo po 8 stycznia - po turnieju kibiców... załatwcie co trzeba i w całości sie tym zajme bo podlicznie i wysyłanie PW to 2x więcej roboty
jarko Opublikowano 9 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 9 Grudnia 2010 madas, makav - zajmijcie się póki co ligą typerów, bo ja to nawet nie mam czasu nowych zestawień układać Może po nowym roku się trochę rozejdzie, albo po 8 stycznia - po turnieju kibiców... załatwcie co trzeba i w całości sie tym zajme bo podlicznie i wysyłanie PW to 2x więcej roboty Nie da się za bardzo nic więcej załatwic, już raz próbowałem... Później wstawię nowy zestawik
Madas Opublikowano 9 Grudnia 2010 Opublikowano 9 Grudnia 2010 pisałem do Darka w tej sprawie już dwukrotnie również ale nie ma odzewu
stanley Opublikowano 9 Grudnia 2010 Opublikowano 9 Grudnia 2010 Dodałem nowy zestawik jesteś bardzo dzielny
Gość -makaveli- Opublikowano 9 Grudnia 2010 Opublikowano 9 Grudnia 2010 skład naszej kadry na jutro: Grzegorz Sandomierski – Hubert Wołąkiewicz, Tomasz Jodłowiec, Grzegorz Wojtowiak, Maciej Sadlok – Adrian Mierzejewski, Ariel Borysiuk, Dawid Plizga, Maciej Rybus – Kamil Grosicki, Paweł Brożek ciekawe co pokażą nasi ligowcy
Gość -makaveli- Opublikowano 9 Grudnia 2010 Opublikowano 9 Grudnia 2010 Jak zwykle, nic niech chociaż tym razem nieudolność pokażą
Gość mmcv Opublikowano 10 Grudnia 2010 Opublikowano 10 Grudnia 2010 Na koszulkach Barcy pojawi sie logo Qatar Foundation za 30-33mln E rocznie , najwyzszy taki kontrakt jesli chodzi o reklame na koszulce. Qatar Foundation - (Qatar Foundation for Education, Science and Community Development is a private, chartered, non-profit organization in the state of Qatar [wiki] ) organizacja promującą edukację, badania i rozwój. Wiec tak naprawde dalej nie maja reklamy z prawdziwego zdarzenia :good: , tak trzymac . Za noszenie UNICEF barca placi fundacji rocznie 2mln E
Gość -makaveli- Opublikowano 10 Grudnia 2010 Opublikowano 10 Grudnia 2010 Madas poszły PW z wynikami 17 kolejki typera (pisze w razie gdybyś miał full poczte )
Madas Opublikowano 10 Grudnia 2010 Opublikowano 10 Grudnia 2010 Madas poszły PW z wynikami 17 kolejki typera (pisze w razie gdybyś miał full poczte ) hej Makavelii ... dzięki wielkie .... mam poczte bez dna więc spoko :good:
jarko Opublikowano 10 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 10 Grudnia 2010 No mile zaskakuje gra Polaków dzisiaj :gwizdanie: Karny
Gość -makaveli- Opublikowano 10 Grudnia 2010 Opublikowano 10 Grudnia 2010 nie oglądałem meczu.....ale wynik niezbyt zadowalający
Gość -makaveli- Opublikowano 10 Grudnia 2010 Opublikowano 10 Grudnia 2010 2-2 no właśnie....cienko coś :gwizdanie:
jarko Opublikowano 10 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 10 Grudnia 2010 nie oglądałem meczu.....ale wynik niezbyt zadowalający Może martwić to że na 10 setek wykorzystaliśmy tylko 2, a mistrzem marnowania okazji jak dla mnie został Grosicki okrzyknięty po meczu graczem meczu przez komentatorów BiH mieli może ze dwie sety, wykorzystali jedną i dostali z dooopy karny... Ot cała historia meczu... Moim zdaniem widać było spory potencjał w tych grajkach, najlepszy na boisku Mierzejewski, dobry Brożek, walczący Grosicki, dobra zmiana Wilka itp. itd. Fajnie że w końcu z ligowców da się sklecić ciekawie grający team
Gość -makaveli- Opublikowano 11 Grudnia 2010 Opublikowano 11 Grudnia 2010 Madas deptam Ci po pietach w typerze ostra walka o pozycję lidera
Rekomendowane odpowiedzi