akjam Opublikowano 13 Grudnia 2010 Opublikowano 13 Grudnia 2010 piewsza połowa średnia, w drugiej teraz dużo walki na razie ze wskazaniem na MU Arsenal im chyba nie wyrwie pktów...
stanley Opublikowano 13 Grudnia 2010 Opublikowano 13 Grudnia 2010 piewsza połowa średnia, w drugiej teraz dużo walki na razie ze wskazaniem na MU Arsenal im chyba nie wyrwie pktów... narazie Arsenal chyba strzału na bramkę nie oddał, może jakiś jeden czy dwa niegroźne[br]Dopisany: 13 Grudzień 2010, 22:25_________________________________________________wqrwia mnie od jakiegoś czasu Nani, za bardzo robi z siebie gwiazdę i gra a'la jak ronaldo - czyli jak pipka
akjam Opublikowano 13 Grudnia 2010 Opublikowano 13 Grudnia 2010 Jak Wojciech Szczęsny sobie radzi? :gwizdanie:
stanley Opublikowano 14 Grudnia 2010 Opublikowano 14 Grudnia 2010 Jak Wojciech Szczęsny sobie radzi? :gwizdanie: moim zdaniem zagrał bdb mecz, obronił jedną setkę i pewnie łapał dośrodkowania przy golu bez szans
Gość mmcv Opublikowano 14 Grudnia 2010 Opublikowano 14 Grudnia 2010 Ogladalem pierwsza polowe... straszny chaos na boisku , duzo przypadkowosci przy pierwszym golu. Granie na sile na bramke, nie wiem nie jestem zabardzo przyzwyczajony do takich meczow. Tempo dobre ale za duzo wtym wszystkim przypadkowosci jak dla mnie. Brak rozgrywania pilki , wogole pomijana linia pomocy . Karole do przodu i heja obronca wybije pod nogi no to jest okazja. Moze poprostu za duze nerwy. Badz co badz 1sza polowa mi sie nie podobala nie wiem czy w drugiej sie cos zmienilo.
stanley Opublikowano 14 Grudnia 2010 Opublikowano 14 Grudnia 2010 Ogladalem pierwsza polowe... straszny chaos na boisku , duzo przypadkowosci przy pierwszym golu. Granie na sile na bramke, nie wiem nie jestem zabardzo przyzwyczajony do takich meczow. Tempo dobre ale za duzo wtym wszystkim przypadkowosci jak dla mnie. Brak rozgrywania pilki , wogole pomijana linia pomocy . Karole do przodu i heja obronca wybije pod nogi no to jest okazja. Moze poprostu za duze nerwy. Badz co badz 1sza polowa mi sie nie podobala nie wiem czy w drugiej sie cos zmienilo. było dwa razy tyle walki, obydwie drużyny "gryzły trawę"
Tobi_one Opublikowano 14 Grudnia 2010 Opublikowano 14 Grudnia 2010 średni to był mecz... ale najważniejsze, że 3 pkt zostają w Teatrze Marzeń Rooney dochodzi do swojej optymalnej gry, choć karnego ładnie zrypał Ze Szczęsnego będą ludzie ma chłopak warunki, teraz sie musi tylko ogrywać
Gość -makaveli- Opublikowano 14 Grudnia 2010 Opublikowano 14 Grudnia 2010 Arboleda podpisał kontrakt z Lechem na 3 lata
David Opublikowano 14 Grudnia 2010 Opublikowano 14 Grudnia 2010 Arboleda podpisał kontrakt z Lechem na 3 lata no ale sie wyklocil tak ze bedzie zarabial najwiecej w lidze polskiej...ale mysle ze sprawdzilby sie w lepszej lidze np Niemcy
Gość -makaveli- Opublikowano 14 Grudnia 2010 Opublikowano 14 Grudnia 2010 no ale sie wyklocil tak ze bedzie zarabial najwiecej w lidze polskiej... a nie zasługuje?? jak dla mnie to w tej chwili wizytówka naszej ligi ....szkoda że nie pisze tego o jakimś polaku.....ale wiadomo jaki poziom prezentują :gwizdanie:
akjam Opublikowano 15 Grudnia 2010 Opublikowano 15 Grudnia 2010 http://sport.onet.pl/pilka-nozna/cleber-zakonczyl-kariere,1,4083319,wiadomosc.html Szkoda... Kto wie czy jakaś TV ma relacje LIVE dzisiejszego meczyku FC Sevilla - BVB??
Wihajster Opublikowano 16 Grudnia 2010 Opublikowano 16 Grudnia 2010 no i Lech prowadzi 1:0 a Juventus wygrywa z MC
Bieniek Opublikowano 16 Grudnia 2010 Opublikowano 16 Grudnia 2010 Lech ma dzisiaj duzo szczescia :gwizdanie: :gwizdanie:
David Opublikowano 17 Grudnia 2010 Opublikowano 17 Grudnia 2010 Lech ma dzisiaj duzo szczescia :gwizdanie: :gwizdanie: jak w wiekszosci meczow LE :gwizdanie:
akjam Opublikowano 17 Grudnia 2010 Opublikowano 17 Grudnia 2010 Lech ma dzisiaj duzo szczescia :gwizdanie: :gwizdanie: jak w wiekszosci meczow LE :gwizdanie: Szczęście też potrzebne do wygrywania meczyków... :gwizdanie:[br]Dopisany: 17 Grudzień 2010, 09:26_________________________________________________Za dwie godziny losowanie rywala Kolejorza...http://sport.interia.pl/raport/lech-w-lidze-europejskiej/news/kolejny-rywal-lecha-europejska-potega,1572526 :gwizdanie: I jeszcze to. http://sport.onet.pl/pilka-nozna/le-duze-wyroznienie-dla-arboledy,1,4085000,wiadomosc.html
akjam Opublikowano 17 Grudnia 2010 Opublikowano 17 Grudnia 2010 No i już wiemy! Lech Poznań - SC Braga... Daleka wycieczka do vice mistrza Portugalii... 17 luty Poznań, 24 luty Estadio Axa Braga...
stanley Opublikowano 17 Grudnia 2010 Opublikowano 17 Grudnia 2010 szkoda, że nie z Liverpoolem :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi