wujek496 Opublikowano 23 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2015 Mi tam się podobało, a szczególnie wynik: STS dziś wypłaca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamyk Opublikowano 28 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2015 (edytowane) komedia Holandia po 5 meczach w tym dzisiaj z Turasami - ma 7 punktuf uf uf uf no się polać można komedia a jutro jak - oglądamy ??? gramy u siebie ???? Edytowane 28 Marca 2015 przez Kamyk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akjam Opublikowano 28 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2015 Oglądałeś Oranje? Widziałem tylko I połowę a widzę, że remis uratowali w ostatniej minucie. Co do jutra to pewnie, że gramy u siebie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamyk Opublikowano 29 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2015 nie, z sentymentem spojrzałem na Belgów łatwy mecz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wihajster Opublikowano 29 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2015 Ciekawe jak dzis nasi zagraja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matek Opublikowano 29 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2015 Holandia zaczęła grać od 85 min, cały mecz padaka, solidnie to ich jedynie kibice wygwizdali. Zremisowali na farcie Swietny mecz sie zapowiada, zwlaszcza ze Irlandia nogi nie odstawi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamyk Opublikowano 29 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2015 no qtfa jedziemy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 29 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2015 no qtfa jedziemy oby do przodu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamyk Opublikowano 29 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2015 po 15 minutach - jak na moje - wygląda to fatalnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artur100g Opublikowano 29 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2015 Do przerwy jest git Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamyk Opublikowano 29 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2015 (edytowane) wynik git, z tym się zgodzę i idiotyczne pytanie po co nam 2 rezerwowych bramkarzy? na serio nie łapię Edytowane 29 Marca 2015 przez Kamyk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artur100g Opublikowano 29 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2015 A ja się pytam po ...uj grać z wyspiarzami górą? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 29 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2015 Dziwie sie, ze tak dali sie zepchnac przecietnej Irlandii... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akjam Opublikowano 29 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2015 Taktyka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamyk Opublikowano 29 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2015 zaczynam liczyć CELNIE wymienione podania ..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artur100g Opublikowano 29 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2015 Pomysłu na grę to żadnego nie mamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 29 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2015 to mógł być koniec kariery dla Milika.... fatalnie to wyglądało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zymek1989 Opublikowano 29 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2015 i zaczęła się padaka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamyk Opublikowano 29 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2015 padaka trwa od dawna .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artur100g Opublikowano 29 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2015 (edytowane) Za mało mam piwa żeby to dobrze wyglądało z mojej perspektywy Znowu powiemy,że wynik lepszy niż gra Edytowane 29 Marca 2015 przez artur100g Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi