Kamyk Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2015 To się nazywa PMS Sygnowane przez leśnych dziadków hgw co..... Ale czemu tu się dziwić skoro w mediach bryluja Engele Piechniczki i inne Gmochy. Park Jurajski....... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FPek Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2015 (edytowane) Dzis rm musi sie odegrac na atletico jak nie to lipa Wysłane z Nokia 6310i za pomocą Tapatalk Edytowane 14 Kwietnia 2015 przez FPek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Grad goli kurfa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artur100g Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Ale tempo meczu i gra RM spoko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akjam Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Dzis rm musi sie odegrac na atletico jak nie to lipa Wysłane z Nokia 6310i za pomocą Tapatalk No to lipa Grad goli kurfa Ale tempo meczu i gra RM spoko Nie dało się tego oglądać. Więcej zabijania i jakiegoś dziwnego teatru albo zabijania niż grania... Może jutro będzie co oglądać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FPek Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2015 (edytowane) mecz był dobry, u siebie może im lepiej jutro liczę na PSG i Porto Edytowane 14 Kwietnia 2015 przez FPek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamyk Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Mam wrażenie że każdy piłkarz w hiszpańskiej lidze podpisując kontrakt jednocześnie dostaje obowiązki rzecznika prasowego Czy oni muszą wiecznie machać tymi łapami i dyskutować z gwizdkiem? Po kiego to ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2015 myślałem, że Mandzukic wyleci..... jakoś dotrwał Mam wrażenie że każdy piłkarz w hiszpańskiej lidze podpisując kontrakt jednocześnie dostaje obowiązki rzecznika prasowegoCzy oni muszą wiecznie machać tymi łapami i dyskutować z gwizdkiem?Po kiego to ? Włosi mają z tym jeszcze gorzej tam, to chyba płacą kary za brak gestykulacji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akjam Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2015 myślałem, że Mandzukic wyleci..... jakoś dotrwał No też myślałem, że nie dogra do końca... Zagotował się a wyglądał jak po 3 rundach w ringu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A4_Raf Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2015 No pech, że masakra...... Bale na początku. Jednak największą porażką dzisiaj dla mnie była gra Benzemy, nie poradził sobie kompletnie że stoperami Atletico Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2015 za to Ronaldo blyszczal....a konkretnie jego zel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A4_Raf Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Oj zbilo mnie z tropu :-) Jak zwykle argument na poziomie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2015 błyszczał, to bramkarz Atletico Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wihajster Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2015 jakie wyniki dzis obstawiacie?? FC Porto vs Bayern 1-2 PSG vs Barcelona 2-3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A4_Raf Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2015 8-0 dla Psg xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artur100g Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2015 (edytowane) Po mojemu może być Porto vs Bayern 1-3 PSG vs Barcelona 2-2 Edytowane 15 Kwietnia 2015 przez artur100g Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Ciekawe gdzie Klopp pdzejdzie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FPek Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2015 (edytowane) W porto poki co po mojemu teraz psg musi cos ustrzelić szkoda kiksa pastore ehh Uuu tak to jest nie strzelasz to tracisz Wysłane z Nokia 6310i za pomocą Tapatalk Edytowane 15 Kwietnia 2015 przez FPek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamyk Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Klopp? Czas na EPL? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Klopp? Czas na EPL? City... ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi