stanley Opublikowano 10 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2016 kto zgadnie, kto to jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 11 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2016 David Seaman, ale sie zmienił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enrique Opublikowano 11 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2016 Apropo tego meczu Chelsea z Manchesterem, Costa zepsuł mój kupon na 300zł :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamyk Opublikowano 11 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2016 Apropo tego meczu Chelsea z Manchesterem, Costa zepsuł mój kupon na 300zł :/ stary, a u mnie TV za 3000 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 11 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2016 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Biszczan Opublikowano 12 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2016 (edytowane) Apropo tego meczu Chelsea z Manchesterem, Costa zepsuł mój kupon na 300zł :/ Dlatego najlepiej stawiać za piątaka albo za dychę: Edytowane 12 Lutego 2016 przez Biszczan Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enrique Opublikowano 12 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2016 Apropo tego meczu Chelsea z Manchesterem, Costa zepsuł mój kupon na 300zł :/ stary, a u mnie TV za 3000 Hahaha , postawiłem za 10 płaską stawke i do wygrnaia było 300 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamyk Opublikowano 12 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2016 Pany ale o co w tym kaman bo nic nie rozumieć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skyliner89 Opublikowano 13 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2016 Dzisiaj JUVENTUS - Napolia już 23 lutego JUVENTUS - Bayern.Będzie się działo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamyk Opublikowano 13 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2016 cudowny mecz no po prostu cudowny :facepalm: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 13 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2016 Ilu pismaków zwolni dzisiaj LVG ? PS. Depay gra taką kaszane, że to jest tragedia, nie dość, że nic nie pokazuje w ofesywie, to w defensywie tragedia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamyk Opublikowano 13 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2016 Jemu zawdzięczamy remis z Chelsea sprzed tygodnia ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 13 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2016 Dzisiaj Rooney 3 razy za niego wrócił i odebrał piłkę po jego stratach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wihajster Opublikowano 13 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2016 widze,że MU dalej w formie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 13 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2016 widze,że MU dalej w formie no ba, w końcu mają dobrego kołcza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wihajster Opublikowano 13 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2016 Kamyk mógłby sie juz nie kompromitować tym swoim podpisem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamyk Opublikowano 13 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2016 qrfa..... trochę mnie korci ale zamiast podpisu to może transparent jakiś fundnę niech se polata nad OT - Luj out Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blachu Opublikowano 13 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2016 Za chwilę Juventus a Bayern bez nominalnych środkowych obrońców... Paranoja... Nie wiem czy to kwestia pecha, czy jakieś inne fatum... Bądź co bądź odkąd Guardiola prowadzi Bayern to jest dużo za dużo tych kontuzji, czasem dziwnych... Hmm w sumie dobrze że już odchodzi... Zawodnicy "duszą" w tej taktyce, stylu - to nie zadziała na dłuższą metę... imo jak nie wygra teraz LM to pozostanie niesmak... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamyk Opublikowano 13 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2016 (edytowane) jak nie wygra teraz LM to pozostanie niesmak... jak wygra, to będzie cud Edytowane 13 Lutego 2016 przez Kamyk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek24 Opublikowano 13 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2016 Widzę fanów MU;) mimo kaszany jaką grają jestem wiernym fanem od lat pozdrawiam wszystkich zapaleńców niezależnie od klubu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi