A4_Raf Opublikowano 26 Kwietnia 2016 Opublikowano 26 Kwietnia 2016 (edytowane) Akurat w m jak miłość w ogóle raczej nie ma emocje, więc nie mam pojęcia gdzie można by umieścić ten mecz. Natomiast teoretycznie wynik dobry dla Realu. Nie spodziewalem się tak słabej gry Ani Realu ani City. W sumie szkoda,że Pepe skopal setkę Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka Edytowane 26 Kwietnia 2016 przez A4_Raf
Kamyk Opublikowano 26 Kwietnia 2016 Opublikowano 26 Kwietnia 2016 a tak się Rudzki z Rosłoniem darli do mikrofonów przed meczem - to nie może być słabe spotkanie, emocje gwarantowane ech, redaktory MC miało szczęście że Hart stanął dwukrotnie tam gdzie trzeba RM miało pecha, że strzelało w Harta generalnie to czasem mi się wydawało, że tych z Hiszpanii jest o połowę więcej na boisku defensywnie, organizacja gry na najwyższym poziomie reszta taka sobie i podobał mi się wzajemny szacunek nawet po faulu, raczej piątka, pochylenie, klepnięcie, przeprosiny rzadko kiedy machanie łapami i krzyki pełna kultura, widać że nawet w tym zakresie, to top poziom
Damian Opublikowano 26 Kwietnia 2016 Opublikowano 26 Kwietnia 2016 Idę spać,M jak miłość mogłem obejżeć,większe emocje by były. Lucek Basię posuwal
A4_Raf Opublikowano 26 Kwietnia 2016 Opublikowano 26 Kwietnia 2016 Tak. Pozostaje czekać do środy. Wróci pewnie Ronaldo, a sam Real pewnie zagra ciut odważniej. Pytanie hak zachowa się City. Aczkolwiek mam.wrazenie, że Wolfsburg był trudniejszy do ogarnia. Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka Hahaha.... Damian spoko Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka
Kamyk Opublikowano 26 Kwietnia 2016 Opublikowano 26 Kwietnia 2016 W przyszłym sezonie Leicester taki Real to wciągnie nosem na śniadanie
A4_Raf Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Opublikowano 27 Kwietnia 2016 W przyszłym sezonie, to zapomnisz pewnie co to za drużyna, bogate szejki i inni pewnie wykupia pół składu Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka
Kamyk Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Opublikowano 27 Kwietnia 2016 W przyszłym sezonie, to zapomnisz pewnie co to za drużyna, bogate szejki i inni pewnie wykupia pół składu no niestety obawiam się że to prawda stawiając się na miejscu ich top graczy wątpię, czy ktokolwiek oprze się pokusie zarabiania kilkakrotnie więcej ..... a przede wszystkim - grania w klubie który regularnie bije się o trofea i tytuły
akjam Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Może dzisiejszy wieczór przyniesie Nam trochę więcej emocji albo może jakiekolwiek w porównaniu z wczorajszym meczem... Jaki tam wynik dzisiaj obstawiacie?
Kamyk Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Opublikowano 27 Kwietnia 2016 ciężko powiedzieć trzeba przyznać że Atleti są ostatnio bardzo w gazie nie zdziwię się jak w 20 minut pykną ze 2 bramy potem może być różnie, Bayern lubi grać do samego końca szczególnie od finału w 99
akjam Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Atletico postawi trudne warunki u siebie dzisiaj wg mnie i Bayern będzie miał ciężko.
A4_Raf Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Masz rację Kamyk, ale jest też argument zarobienia pieniędzy przez klub Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka
Kamyk Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Masz rację Kamyk, ale jest też argument zarobienia pieniędzy przez klub no akurat tu się nie zgodzę dostaną mnóstwo kasiory od Sky kolejne mnóstwo za awans do CL od UEFA po co wyprzedawać najlepszych piłkarzy jak za wygrany mecz jest kasa, za bilety jest kasa, od sponsorów będzie kolejna nie wiem, zobaczymy choć spodziewam się, że ktoś tam odejdzie pokusa gry w innym klimacie będzie nie do przezwyciężenia a do tego, jak to mówi Rudzki - Leicester jako miasto jest tak brzydkie jak tył lodówki Atletico postawi trudne warunki u siebie dzisiaj wg mnie i Bayern będzie miał ciężko. nawet bardzo http://www.sport.pl/pilka/1,65041,19982762,liga-mistrzow-atletico-bayern-polfinal-cierpietnikow.html#BoxSportImg
A4_Raf Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Oj dzisiaj jest dobrze, a jutro będzie sprzedaż, gdyż klub słabo prosperuje. Ile będą mieli takich sezonów. Dokładnie jeden, ten obecny. Nic nie wygrają w przyszłym roku. Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka
chudy13101980 Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Opublikowano 27 Kwietnia 2016 No Pany,ale Atletico zaczęło.
akjam Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Opublikowano 27 Kwietnia 2016 No od samego początku jest mecz a nie to co wczoraj.
stanley Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Atletico ma na koszulkach reklamę naszego rządowego programu 500 plus https://vine.co/v/iPmTM5KI6XM Bajka
Kamyk Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Robert na ławę? Czy da mu jeszcze z kwadrans?
Rekomendowane odpowiedzi